Καλησπερα σας παιδια.
Υποπτευομαι οτι θα εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα δεν ειναι δυνατον να μην το αναφερω εστω για μια ακομη φορα.
Φωναξα πριν απο καποιες μερες τον Κ. Μανωλη Καστρουνη αναγνωρισμενος και επισημος Tv and Projector calibrator, για να μου σεταρει την Lg B7 που ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο.
Πραγματικα και χωρις πολλα λογια δεν πιστευα στα ματια μου σε αυτο που ειδα. Ο ανθρωπος απλα εδωσε νεα πνοη και στην ουσια ανεστησε την LG. Δεν ηταν μονο οι απιστευτες τεχνικες γνωσεις, η φιλικη διαθεση και η λεπτομερια που επεδειξε στο αντικειμενο του.
Ηταν η συνεχης και η βαθεια αναλυση για 4 ωρες περιπου ολων των παραμετρων που διαθετει μια Lg Oled αλλα και αλλων γενικων τεχνικων θεματων. Ειδα και ακουσα πραγματα για πρωτη φορα στην ζωη μου και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα απο την τεραστια αλλαγη στα ματια μου σε Sd, Hd, HDR και dolby vision περιεχομενο.
Παιδια οποιος δεν εχει κανει ΤΟ ΣΩΣΤΟ calibration στην τηλεοραση του απο ανθρωπο που οχι απλα γνωριζει αλλα θεωρειται και αυθεντια στον τομεα αυτο, πραγματικα ειναι σαν να εχει μια ferrari σπιτι του και να μην εχει τα κλειδια.
Και θα σας παρακαλεσω να μην κανετε την βλακεια που ειχα κανει εγω.... ξερετε τωρα βιντεακια στο youtube για calibration και αρθρα διαφορα μεσα στο internet.
Καθε τηλεοραση ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Αυτο εμαθα εγω τις λιγες ωρες με τον Μανολη.
Για μια ακομη φορα λοιπον ενα τεραστιο ευχαριστω στον Μανωλη Καστρουνη που ειλικρινα εδωσε στην OLED μου τον πραγματικο της χαραχτηρα.
Ευχαριστω πολυ,
Κολλιας Γιωργος
Υ.Σ και οπως αναφερει και αυτος στην σελιδα του : Καντε αυτο το δωρο σε εσας και την τηλεοραση σας (ή τον προβολεα σας), και αφηστε να ανοιξουν μπροστα σας οι πυλες της πραγματικης Υψηλης Ευκρινειας.
http://perfectimage.gr/isf-calibration/