LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως δεν είναι λίγο πράγμα να σου αντικαθιστούν την τηλεόραση με ανώτερο μοντέλο , που πολλές φορές κοστίζει κανά χιλιάρικο παραπάνω, μπράβο στην LG.

Σιγουρα αλλα μπορει να παιζουν πολλα. Έλλειψη spare panels. Μεγαλο stock e7. ...
Βεβαια μακαρι να τυχει και σε εμας σε βλαβη.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε LCD 42 Philips στο κουμπαρο μου ζητουσαν τρελη τιμη αλλα θα το αλλαζαν εκτος εγγύησης αν τα έδινε. Στις νεες δεν γινεται αλλαγη ? Δεν γνωριζω αλλα το θεωρουσα δεδομενο.

ουτε εγω γνωριζω.αλλα τι να αλλαξουν απο μια φλοιδα πανελ?πρεπει να ειναι φιξ ολο αυτο που βλεπουμε.

ουτε εγω γνωριζω.αλλα τι να αλλαξουν απο μια φλοιδα πανελ?πρεπει να ειναι φιξ ολο αυτο που βλεπουμε,οποτε προφανως παει για αλλαγη ολη η τηλεοραση.

Έχει εγκαταστήσει κανείς το καινούριο firmware; Εμένα δε μου έχει έρθει στην τηλεόραση, επικοινώνησα με την LG και μου πρότειναν να μην το εγκαταστήσω χειροκίνητα αλλά να περιμένω κάποιες μέρες να το βρει η TV από τον server...

Το πέρασα εγω. Το διαβασε αμεσως σαν update οπότε δεν δίστασα. Διαφορά βέβαια δεν ειδα σε κατι. Το εβαλα μπας κ έπαιζε ρολο στην συνδεση arc που προσπαθω να κανω με τον ενισχυτή μου (που ειναι κ αυτος τελικα με δυνατότητα arc hdmi) αλλά τζιφος....

Το πέρασα εγω. Το διαβασε αμεσως σαν update οπότε δεν δίστασα. Διαφορά βέβαια δεν ειδα σε κατι. Το εβαλα μπας κ έπαιζε ρολο στην συνδεση arc που προσπαθω να κανω με τον ενισχυτή μου (που ειναι κ αυτος τελικα με δυνατότητα arc hdmi) αλλά τζιφος....

δεν σου δουλευει καθολου το arc ή δεν δουλευει σωστα?
μαρκα ενισχυτη?

ουτε εγω γνωριζω.αλλα τι να αλλαξουν απο μια φλοιδα πανελ?πρεπει να ειναι φιξ ολο αυτο που βλεπουμε,οποτε προφανως παει για αλλαγη ολη η τηλεοραση.

βλέπω κάποιους παλαβούς που τις διαλύουν μόνοι τους σε μοντέλα 2014-2015
55EA980 https://www.youtube.com/watch?v=CtNM12zB1j4
55EM9800 https://www.youtube.com/watch?v=J1WWlMVhPGQ

απλά αν όλο το κόστος είναι το panel δεν ξέρω αν αξίζει.

από την άλλη για κάποια χρόνια είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανταλλακτικά. Δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν μπορούν να την επισκευάσουν (γενικά σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές). Ή απλά για αυτό σου λένε τρελό κοστός για να μην προχωρήσεις σε επισκευή. Δεν ξέρω.

μακαρι να μην εχουν πανελ για επισκευη ! :p

(απλα να εισαι μεσα στην εγγυηση , για να παιρνουμε καινουργια μοντελα καθε 2 χρονια).

...Διαφορά βέβαια δεν ειδα σε κατι.....

Υποτίθεται βελτιώνει λίγο την κίνηση και εξαλείφει τα μικροartifacts που υπήρχαν με το interlaced σήμα. Επίσης έχει καλύτερη απεικόνιση στις σκοτεινές σκηνές (near-black scenes), το νέο technicolor mode και φυσικά Dolby Atmos decoding μέσα από το HDMI. Δε είδες τίποτα από όλα αυτά;

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια η διαφορά της C7V από την B7V.Έχουν πολύ μικρή διαφορά στην τιμή.Περίπου 150 ευρώ παραπάνω η C7.
Αξίζει; Και ποιά η διαφορά;

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια η διαφορά της C7V από την B7V.Έχουν πολύ μικρή διαφορά στην τιμή.Περίπου 150 ευρώ παραπάνω η C7.
Αξίζει; Και ποιά η διαφορά;
Απο οτι εχει ειπωθεί καμια. Μόνο η βαση και το περίγραμμα που στην c7 δεν εχει το αλουμίνιο.

δεν σου δουλευει καθολου το arc ή δεν δουλευει σωστα?
μαρκα ενισχυτη?

ο ενισχυτης μου Pioneer VSX-322 εχει υποστηριξη arc.
Tι γινετε τωρα, διαβαζει το hdmi οτι ειναι συνδεδεμενο με tv (αναβει η ενδειξη tv και κλεινει ο ενισχυτης αυτοματα οταν κλεινει η τηλεοραση ) αλλά δεν περναει ηχος (δεν αναβει η ενδειξη οτι υπαρχει ηχος στο καναλι κ φυσικα δεν ακουγετε)
screenshot του manual του ενισχυτη μου
38365054006_2c11fcdbe5_z.jpg
[/url]https://flic.kr/p/21sbVWo[/IMG]

Υποτίθεται βελτιώνει λίγο την κίνηση και εξαλείφει τα μικροartifacts που υπήρχαν με το interlaced σήμα. Επίσης έχει καλύτερη απεικόνιση στις σκοτεινές σκηνές (near-black scenes), το νέο technicolor mode και φυσικά Dolby Atmos decoding μέσα από το HDMI. Δε είδες τίποτα από όλα αυτά;

Τσεκαρω και ενημερωνω....

εαν εχεις ψαξει εξωνυχιστικα τις ρυθμισεις για arc απο τον ενισχυτη σου(στον δικο μου ειναι πολλες) αλλα και απο την τηλεοραση,δεν βλεπω κατι αλλο εκτος απο καλωδιο.
εμενα με εναν yamaha 1050,παιζει το arc αλλα οχι σωστα.
ειναι λιγο περιεργο το συστημα και εαν δεν συνεργαζονται σωστα οι συσκευες,σου κανει την ζωη πιο δυσκολη παρα πιο ευκολη.

γα 2 lg στον ιδιο χωρο πωσ γινεται τα τηλεκοντρολ ν δινουν εντολ μονο στη δικια τους τηλεόραση ;;;;εχω απηυδυσει πφφφφ

Δεν το εχω δει σε καμια μαρκα αυτο.
Μόνο αν ειναι αρκετα "κατευθυντικο" και παει οπου σημαδεύεις.
Απο wifi εχει καμια εφαρμογή ?

ερωτηση μια oled χρειάζεται στρωσιμο οπως οι πλασμα;χρειαζεται καποια ιδιαίτερη προσοχή ;