LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη το manual αναφερει οτι ολες οι hdmi εξοδοι υποστηριζουν arc δεν δοκιμασα αλλά θα το δοκιμασω και αυτο.
http://www.hdtvtest.co.uk/image/uhdtv/LG-OLED55B7V/connections.jpg

Μονο το 2 βλεπω να λεει arc στην tv.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να την παρω για gaming η θα με εχω burn in και θα κλαιω τα λεφτα μου?

http://www.hdtvtest.co.uk/image/uhdtv/LG-OLED55B7V/connections.jpg

Μονο το 2 βλεπω να λεει arc στην tv.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xαχαχα παλι μπερδευτηκαμε....στην τηλεοραση ειναι ξεκαθαρο το γραφει αλλωστε, στις θυρες του ενισχυτη αναφερομουν!
Τελος παντων εβαλα οπτικη ινα και ησυχασα!
Παιρνω το dts μου απο ps4 και στις ταινιες μου και ειμαι κομπλε.

Μα ο ενισχυτης σου εχει μονο μια Out οπως ειδα στο νετ.

Μεχρι 5.1 καλα εισαι απο εκει

:)

Μα ο ενισχυτης σου εχει μονο μια Out οπως ειδα στο νετ.

Μεχρι 5.1 καλα εισαι απο εκει

:)
Μα σε in πρεπει να συνδεθω ετσι δεν ειναι ?????????
Μονο στο out δεν δοκιμασα αφου ο ηχος ερχεται απο την tv.... οχι?
Ε ναι μια στο τοσο πλεον που βλεπω με δυνατα τον ηχο, μου ειναι υπεραρκετο το απλο dts και dd

:ernaehrung004: εις υγείαν

ένα hdmi από ενισχυτή σε tv. To ίδιο καλώδιο στέλνει εικόνα και επιστρέφει ήχο.

> But with HDMI ARC, audio can be sent back down to the receiver through the same cable that already connects the two devices. For those with wall-mounted TVs, that’s one less cable to snake through the wall!

Την εικόνα πως την παίρνεις από τον ενισχυτή ? Έχεις βάλει τα πάντα στην Tv ή έχεις βάλει 2 HDMI ?

Last edited:

Την επόμενη φορά θα μιλάμε με ζωγραφιές. Θα συνεννοηθούμε πιο εύκολα. χαχαχα

να την παρω για gaming η θα με εχω burn in και θα κλαιω τα λεφτα μου?

Από αυτα που εχω διαβάσει, αν δεν κανεις τρελές υπερβολές (του τύπου πάνω από 24 ώρες ασταμάτητα), τότε δε θα εχεις πρόβλημα! Αυτο που θα αποκλείσει το burn in, ειναι η εναλλαγή θέασης ανά τακτά χρονικά διαστήματα (πχ ανα 4ωρο παίξε και μια ταινιούλα ή βάλε λιγο tv)

Ας με διορθώσουν και οι υπόλοιποι αν κανω κάπου λάθος!

Καλησπέρα στη παρέα.. Πήγα και εγώ σήμερα να δω την LG και σε σχέση με την q7f Samsung ήταν χειρότερη.. Στο demo που έπαιζε.. Η δε Samsung πολύ crispy εικόνα.. Φωτεινότητα full και μαύρο μια χαρά... Η LG έχανε σε sharpness πολύ...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου ορίονα επειδή έχω pioneer και περνάει σήμα ARC με την B7, πρόσεξε τα κάτωθι.:
- HDMI OUT ARC TV => HDMI OUT PIONEER
- Στο μενού του ενισχυτή Control with HDMI (ή κάπως έτσι) στο TV SOUND επέλεξε via HDMI
- Κλείσε τα πάντα από τον διακόπτη τους και άνοιξε πηγές και ενισχυτή αλλά την TV τελευταια
- Έλεγξε τι ρυθμίσεις της TV

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Καλησπέρα στη παρέα.. Πήγα και εγώ σήμερα να δω την LG και σε σχέση με την q7f Samsung ήταν χειρότερη.. Στο demo που έπαιζε.. Η δε Samsung πολύ crispy εικόνα.. Φωτεινότητα full και μαύρο μια χαρά... Η LG έχανε σε sharpness πολύ...

Ποιο πολύ μπερδεύτηκα... Εσείς έχετε καλή οξύτητα.. Ξυράφι που λέμε??? Μπορεί να ήταν και το demo...

απο input lag πως τα παει ειναι κανεις εδω που παιζει games να μου πει γιατι την θελω για gaming

παιδια βοηθεια.χτες κ σημερα σε νοβασπορτς(χτες) κ νασιοναλ τζεογκραφικ(σημερα) ειδα 2 πραγματα που με ανησυχησαν.στο μεν πρωτο ειχ οριζοντια κατω στο πανελ απο ακρη σε ακρη να τρεμοπαζει μια ασπρη γραμμη.κ σημερα στο τζεο ειχα σε 2-3 σημεια στο κεντρο κ δεξια σαν τρμοπαιγμα 2-3 μικρων γραμμων.σαν οταν ειναι γρηγορες σκηνες κ στις ενναλαγες χανει φρειμς.τι φταει;οι ρυθμισεις;

Φίλε μου ορίονα επειδή έχω pioneer και περνάει σήμα ARC με την B7, πρόσεξε τα κάτωθι.:
- HDMI OUT ARC TV => HDMI OUT PIONEER
- Στο μενού του ενισχυτή Control with HDMI (ή κάπως έτσι) στο TV SOUND επέλεξε via HDMI
- Κλείσε τα πάντα από τον διακόπτη τους και άνοιξε πηγές και ενισχυτή αλλά την TV τελευταια
- Έλεγξε τι ρυθμίσεις της TV

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Σε ευχαριστω πολυ, προς το παρων εβαλα οπτικη αλλά καποια στιγμη θα το δοκιμασω!

παιδια βοηθεια.χτες κ σημερα σε νοβασπορτς(χτες) κ νασιοναλ τζεογκραφικ(σημερα) ειδα 2 πραγματα που με ανησυχησαν.στο μεν πρωτο ειχ οριζοντια κατω στο πανελ απο ακρη σε ακρη να τρεμοπαζει μια ασπρη γραμμη.κ σημερα στο τζεο ειχα σε 2-3 σημεια στο κεντρο κ δεξια σαν τρμοπαιγμα 2-3 μικρων γραμμων.σαν οταν ειναι γρηγορες σκηνες κ στις ενναλαγες χανει φρειμς.τι φταει;οι ρυθμισεις;

Σε ολα τα αλλα καναλια τι γινετε? Δεν αλλαξες επι τοπου καναλι να δεις αν ειναι γενικο το προβλημα??? Απο εξωτερικη πηγη οταν παιζεις κατι? Νετφλιξ? Υπαρχει τοτε το προβλημα? Αν εχει προβλημα η τηλεοραση δεν θα υπαρχει μονο σε 2 καναλια.

Καλημερα! Βρηκα νομιζω το πρωτο(και ελπιζω τελευταιο) προβλημα στην Β7...
Βαζω χθες στο ps4 pro το fifa18 και αρχικα παθαινω την πλακα μου καθως αναβει προειδοποιηση απο το ps4 οτι το συγκεκριμενο game μπορει να λειτουργησει σε HDR και 4Κ...
Οντως αναβει με τη μια το σηματακι του HDR στην tv αλλά ταυτοχρονα και μια προειδοποιηση απο την tv οτι θα ενεργοποιηθει η λειτουργια HDMI Ultra HD Deep Color....
Και εδω αρχιζουν τα προβληματα.
Να τονισω εδω οτι προχθες ειχα ενεργοποιησει την συγκεκριμενη λειτουργια απο μονος μου γιατι ειχα διαβασει για αυτη και ηθελα να την δοκιμασω.
Κατα την ενεργοποιηση η tv σε προειδοποιει οτι ενδεχεται να μην λειτουργει με ολες τις συσκευες και σε μια τετοια περιπτωση θα πρεπει να απενεργοποιηθει.
Δουλεψε για λιγο αλλαζοντας λιγο φωτεινοτητα και χρωματα αλλα μετα απο λιγο επεσε μαυρο και αμεσως μετα χιονακι σε ολη την οθονη σαν τις παλιες τηλεορασεις οταν εβγαζες το βυσμα της κεραιας!Απενεργοποιησα και ολα καλα και ωραια εχοντας σκοπο να μην ξανα ασχοληθω.
Στο fifa18 ομως η λειτουργια αυτη μπηκε αυτοματα και εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα, δεν δουλεψε, μετα απο λιγο επεσε χιονακι σε ολη την οθονη.
Οκ λεω δεν πειραζει οποτε απενεργοποιω την λειτουργια HDMI Ultra HD Deep Color και ολα καλα αλλά για πολυ λιγο καθως ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ αυτοματα η λειτουργια απο μονη της!!!!!!!
Το ιδιο εγινε ξανα και ξανα οσες φορες και να την απενεργοποιησα....
Οποτε η ερωτηση του ενος εκατομυριου δολαριων ειναι
''Πως μπορουμε να ρυθμισουμε την λειτουργια HDMI Ultra HD Deep Color να μην ειναι auto???''

καταρχην για παιζει σωστα θα πρεπει να ειναι στο on η λειτουργια HDMI Ultra HD Deep Color,
ειτε για το Ps4 ειτε για 4K Player.
οταν κανεις On το Deep Color απο την τιβι,ζηταει επανεκινηση.
οταν την κανεις Off παλι ζηταει επανεκινηση.
απο και και περα κατι δεν πρεπει να εχεις κανει καλα.
ξεκινα με On την θυρα και ενα setup απο την αρχη στο μενου του ps4 προσεχτικα.
εαν τα εχεις κανει αυτα σωστα,εχουμε ή ασυμβατοτητα με hdr του ενισχυτη σου(εαν το περνας απο εκει)ή καλωδιο.
δεν μου μοιαζει για προβλημα της τηλεορασης.

Η λειτουργια ενω ειναι off μπαινει αυτοματα on και δεν μου ζηταει επανεκκινηση αλλά λεει σε περιπτωση μη σωστης λειτουργιας να κανω επανεκκίνηση την συσκευη.
O ενισχυτης ειναι συνδεδεμενος με οπτικη οποτε ειναι εκτος της εξισωσης.
Το θεμα ειναι οτι με επανεκκίνηση δεν λειτουργει σωστα η λειτουργια HDMI Ultra HD Deep Color αλλά το κυριοτερο προβλημα οτι δεν μπορω να την απενεργοποιησω τελειως τη λειτουργια και να ξεμπερδευω!

Σε ολα τα αλλα καναλια τι γινετε? Δεν αλλαξες επι τοπου καναλι να δεις αν ειναι γενικο το προβλημα??? Απο εξωτερικη πηγη οταν παιζεις κατι? Νετφλιξ? Υπαρχει τοτε το προβλημα? Αν εχει προβλημα η τηλεοραση δεν θα υπαρχει μονο σε 2 καναλια.

στο 1ο το εκανε για λιγα λεπτά σε 2-3 καναλια μετά εκλεισσα την τβ κ ντην αλλη μερα δν τ ειχα.στο 2ο τ εκανε μονο γ λιγο κ μονο στο τζεογραφικ κ αυτο ξαφνικα.αμεσως τ εβαλα στη μπαλα κ δεν το ειχα.