LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλος είναι έτοιμος να πάρει την 65αρα όταν είχε βγει στα 3000 ευρώ αλλά του είπα να περιμένει την Black friday.
Αν παίξει κάτι σφυρίξτε μου.

Το λες ειρωνικά το "σφυρίξτε μου";
Γιατί;

Λοιπόν, ήρθε η αντικατάσταση (E7)
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη, για ποιον ακριβώς λόγο βγήκε εκτός προδιαγραφών η B7.
Από την LG μου είπαν να απευθυνθώ στο service και η απάντηση σήμερα από το service ήταν "...αυτό θα σας το πει η LG"
Θα κάνω μια ακόμα προσπάθεια στην LG αλλά δεν ξέρω εάν θα πάρω απάντηση....:chinscratch:

Λοιπόν, ήρθε η αντικατάσταση (E7)
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη, για ποιον ακριβώς λόγο βγήκε εκτός προδιαγραφών η B7.
Από την LG μου είπαν να απευθυνθώ στο service και η απάντηση σήμερα από το service ήταν "...αυτό θα σας το πει η LG"
Θα κάνω μια ακόμα προσπάθεια στην LG αλλά δεν ξέρω εάν θα πάρω απάντηση....:chinscratch:

κατι για το λευκο σου ειχαν πει και αυτο με ενδιαφερει και εμενα εαν καταφερεις και το μαθεις.
Μανολοπουλος παρελαβε και ενεκρινε την αλλαγη?

Το λες ειρωνικά το "σφυρίξτε μου";
Γιατί;

Όχι, καθόλου ειρωνικά.
Αν κάποιος δει την 65αρα σε προσφορά ας το ποστάρει τον παρακαλώ ή ας μου σφυρίξει σε μήνυμα.

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω κρατω μικρο καλαθι για το black friday.
(εκτος κι αν πριν αρχισει επισημα, βρηκαν ευκαιρια να ξεστοκαρουν σαβουρες και πλασματικες τιμες απο λιγο που κοιταξα)

π.χ. βλεπω Samsung tv με την εκπτωση, να εχει τιμη ιδια με την χαμηλοτερη του σκρουτζ σε γνωστη αλυσιδα που διαφημιζει black Friday.

Μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος. Μέχρι χθες το βράδυ είχα συνδεδεμένη την tv με το soundbar(sj8) μέσω arc και όλα ήταν μια χαρά. Σήμερα για κάποιο λόγο δεν έχω ήχο. Δοκίμασα και άλλο καλώδιο αλλά τα ίδια. Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στρώσιμο όχι. Αν δεν σκοπεύεις να την δουλεύεις με το OLED Light στο τέρμα και να δείχνει τις ίδιες στατικές εικόνες για μέρες χωρίς διακοπή, δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι άλλο...
οποτε αν βαλω σινεμά και το oled light στο πχ 40 ειμαι οκ;αυτα μονο οταν εχω ν δω μπαλες,αλλιως (κ περιμενοντας τον κυριο καστρουνη) οτι αλλο δω απο νοβα το βαζω τερμα ζουμ για σιγουρια μεχρι να φτασω 100 ωρες σε 2 βδομάδες

κατι για το λευκο σου ειχαν πει και αυτο με ενδιαφερει και εμενα εαν καταφερεις και το μαθεις.
Μανολοπουλος παρελαβε και ενεκρινε την αλλαγη?

Ναι Δημήτρη, ο Μανωλόπουλος.

Ο Κώτσος μόλις την έριξε στα 1.499... Άραγε θα ακολουθήσουν και άλλοι?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Απο χθες την ειχαν τοσο αλλοι μικροι. Δεν μπορουσε να το αφησει.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Κώτσος μόλις την έριξε στα 1.499... Άραγε θα ακολουθήσουν και άλλοι?

Ολοι, δεν θελει και ρωτημα, 100%.
Ξαλαφρωσα λιγο γιατι δεν το κρυβω τη φοβομουν αυτη την Παρασκευη μην τυχον και τη δω στα 1300...!!!
Αραγε θα τη δωσουν με ''δωρακια'' σε αυτη την τιμη ή επειδη ειναι σε ''σουπερ προσφορα'' θα το αποφυγουν????

Κι άλλο δωρακι; πριν λίγο καιρό είχε 3000!

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Eγω στα 1600 πηρα 48 ατοκες δοσεις, δωρο την 5ετη εγγυηση (200 ευρω αν δεν κανω λαθος) και δωροεπιταγη 200 ευρω για επομενη αγορα............. :ADFADF1:

Μέσα σε 2 ωρες ακολουθησε και το media markt στα 1.499

...και σε ελάχιστη ώρα ακολούθησε και το Πλαίσιο. Απομένει το public... Αλλά όλοι πλαφόναραν στα 1.499. Πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή?

Οπότε με πιο κριτήριο διαλέγουμε λιανοπωλητή?