LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν παίρνεις με πιστωτική αυτός που δινει τις περισσότερες άτοκες και να εχει δωρεαν παραδοση αν σε βολεύει.

Με πιστωτική παίρνω αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι δόσεις. Επίσης όλοι έχουν δωρεάν παράδοση. Θα θελα να ξερα όμως αν με "παίρνει" να παζαρέψω καμία πενταετή εγγύηση που π.χ. στο Mediamarkt είναι έξτρα 150+
Επίσης, αυτές άραγε οι τιμές ισχύουν για ιντερνετ αγορές ή μπορώ να πάω και στο κατάστημα (...για το πιθανό παζάρι) ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται τι φουσκες τιμες πληρωνουμε στην ζωη μας. Εννοειται οτι και με αυτες τις τιμες παλι βγαζουν.
Μεγαλο καημο εχω να μαθω στην ζωη μου τι περιθωριο εχουν αυτα τα ειδη.

Re: Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται τι φουσκες τιμες πληρωνουμε στην ζωη μας. Εννοειται οτι και με αυτες τις τιμες παλι βγαζουν.
Μεγαλο καημο εχω να μαθω στην ζωη μου τι περιθωριο εχουν αυτα τα ειδη.

Ετσι ακριβως!! Την απορια αυτη την εχω και εγω !!
Για το που θα αγορασετε ειναι απλο, εκει που θα παρετε τα περισσοτερα!
Σιγουρα το λιγοτερο που μπορουν να σας κανουν δωρο ειναι η 5ετη.
Απαιτειστε τη και θα την παρετε!!!

Από χτες στις 21:00, ένας ένας από τους μεγάλους παίχτες (ΜΜ, Κώτσος κτλ) άρχισαν να την ρίχνουν στα 1.499
Σήμερα στο παιχνίδι μπήκαν και αρκετοί "μικροί" και μάλιστα κάποιοι την ρίξαν και 0.10 παρακάτω μόνο και μόνο για να έρχονται πρώτοι στο Skroutz.
ΑΛΛΑ
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αυτή την "νέα" τιμή, άλλα καταστήματα την χαρακτηρίζουν "Προσφορά Black Friday" και άλλα, απλά προσφορά.
Για παράδειγμα, στις τηλεοράσεις που έχει το Mediamarkt στην σελίδα της black Friday, ΔΕΝ υπάρχει η 55B7V. Το ίδιο ισχύει και στο Public.
Το πλαίσιο όμως και ο Κωτσόβολος την δίνουν ως προσφορά Black Friday.
Και αναρωτιέμαι...

Μήπως τελικά αυτή η πτώση της τιμής είναι κάτι που έρχεται από την ίδια την αντιπροσωπία της LG? Κάτι τέτοιο θα εξηγούσε την μαζικότητα αλλά και την συγχρονικότητα των προσφορών.
Και αν είναι έτσι...μήπως τελικά αξίζει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή, ΜΠΑΣ και τότε παίξει καμιά περαιτέρω πτώση λόγω ημέρας;

....και αν περιμένω μέχρι την Παρασκευή και δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή αλλά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν;

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΑΙΙΙΙΙ :bigcry:

Από χτες στις 21:00, ένας ένας από τους μεγάλους παίχτες (ΜΜ, Κώτσος κτλ) άρχισαν να την ρίχνουν στα 1.499
Σήμερα στο παιχνίδι μπήκαν και αρκετοί "μικροί" και μάλιστα κάποιοι την ρίξαν και 0.10 παρακάτω μόνο και μόνο για να έρχονται πρώτοι στο Skroutz.
ΑΛΛΑ
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αυτή την "νέα" τιμή, άλλα καταστήματα την χαρακτηρίζουν "Προσφορά Black Friday" και άλλα, απλά προσφορά.
Για παράδειγμα, στις τηλεοράσεις που έχει το Mediamarkt στην σελίδα της black Friday, ΔΕΝ υπάρχει η 55B7V. Το ίδιο ισχύει και στο Public.
Το πλαίσιο όμως και ο Κωτσόβολος την δίνουν ως προσφορά Black Friday.
Και αναρωτιέμαι...

Μήπως τελικά αυτή η πτώση της τιμής είναι κάτι που έρχεται από την ίδια την αντιπροσωπία της LG? Κάτι τέτοιο θα εξηγούσε την μαζικότητα αλλά και την συγχρονικότητα των προσφορών.
Και αν είναι έτσι...μήπως τελικά αξίζει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή, ΜΠΑΣ και τότε παίξει καμιά περαιτέρω πτώση λόγω ημέρας;

....και αν περιμένω μέχρι την Παρασκευή και δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή αλλά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν;

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΑΙΙΙΙΙ :bigcry:

Εγώ θα σου έλεγα να τη χτυπήσεις !! Η τιμή είναι φοβερή!

Παντως η τιμη που ειχε κατέβει πριν κανα δυο βδομαδες ήταν πιο χαμηλη από οτι τωρα.

Δλδ στο ΜΜ ήταν 1609 - 220 (απο το δωρο της αλλης τιβι που εδιναν και το έπαιρνες αν ηθελες σε εκπτωση) = 1389 !!!! δλδ 110 ευρω πιο κατω απο την BF δλδ 7,3% φθηνοτερα ...δεν το λες και λιγο...

Οπότε μην αποκλεισουμε κάποιος να κανει το μπαμ και να την ριξει σε αυτη την τιμη απο αυριο το βραδυ. Φυσικα με την προυποθεση ότι δεν θα εχουν ξεπουλησει μεχρι αυριο το βραδυ ή αν εχουν μεινει ελαχιστα κομματια σιγα μην την ριξουν , αν ομως μιλαμε για μερικες παλετες τοτε μπορει να πεσει κι αλλο...

φίλος με ρωτάει ποιες ειναι οι διαφορά μεταξύ της LG B7 και C7;
και τι καινούργιο εχουν τα νέα μοντέλα της LG του 2017 σε σχέση με αυτα του 2016;
ευχαριστώ

αισθητικες διαφορες....παιρνεις οποια βρισκεις φτηνοτερη.

εχουν καλυτερο near black uniformity, λιγοτερο macroblocking, no vignetting, καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο (χωριις purple tint), μεγαλυτερη φωτεινοτητα .
Με τη τελευταια αναβαθμιση, εχουν λυσει τα οποια μικροθεματα με κινηση , ειδικα σε interlaced Υλικο, λιγοτερο color banding.

Λοιπόν έκανα την τσάρκα μου σε κάνα 2 μεγάλους... Αποκαρδιώθηκα να πάω και σ'αλλους. Και οι λόγοι είναι 2... Πρώτον ΔΕΝ έπαιρνε παιδιά να κάνω παζάρι. Δοκίμασα. Αλλά σήμερα γινόταν χαμός παντού. Μόλις ξεκίνησα να υπονοώ στην κοπελιά της Lg κάτι για έκπτωση, δώρο κτλ, με παράτησε και πήγε στον επόμενο. Σου λέει γιατί να ακούσω τον κάθε παζαρτζή όταν υπάρχουν τόσα ψάρια στην θάλασσα. Η δεύτερη μου σκεψη είναι για την ίδια την τηλεόραση. Βλέποντας την δίπλα στις 65αρες, μου φανηκε υπερβολικά μικρή. Σχεδόν απογοητεύτηκα. Και βλέποντας οτι μπορείς να πάρεις αντι με 1.500 OLED, με 1.000 65"άρα Led, αιρετικές σκέψεις με πλημμύρισαν... Δεν ξέρω... I will sleep on it!

Σε όσους έχουν την τηλεόραση, πως φαίνονται οι ταινίες με 1080p καλής ποιότητας;

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και την 65αρα αν την δεις διπλα στην 75αρα παλι τα ιδια θα πεις.....οποτε......

Παντως αν μπορεις οικονομικα πηγαινε στην 65αρα για πιο future proof.

Για κανεναν λογο δεν θα επαιρνα 55αρα εν ετη 2017. Θα προτιμουσα να περιμενω λιγο να μαζεψω τα χρηματα.

Σε όσους έχουν την τηλεόραση, πως φαίνονται οι ταινίες με 1080p καλής ποιότητας;

Πολύ καλή ποιότητα ! Θα δεις μεγάλη διαφορά από το upscaling που κάνει! Βασικά είμαι σίγουρος οτι θα εντυπωσιαστείς!

Λοιπόν έκανα την τσάρκα μου σε κάνα 2 μεγάλους... Αποκαρδιώθηκα να πάω και σ'αλλους. Και οι λόγοι είναι 2... Πρώτον ΔΕΝ έπαιρνε παιδιά να κάνω παζάρι. Δοκίμασα. Αλλά σήμερα γινόταν χαμός παντού. Μόλις ξεκίνησα να υπονοώ στην κοπελιά της Lg κάτι για έκπτωση, δώρο κτλ, με παράτησε και πήγε στον επόμενο. Σου λέει γιατί να ακούσω τον κάθε παζαρτζή όταν υπάρχουν τόσα ψάρια στην θάλασσα. Η δεύτερη μου σκεψη είναι για την ίδια την τηλεόραση. Βλέποντας την δίπλα στις 65αρες, μου φανηκε υπερβολικά μικρή. Σχεδόν απογοητεύτηκα. Και βλέποντας οτι μπορείς να πάρεις αντι με 1.500 OLED, με 1.000 65"άρα Led, αιρετικές σκέψεις με πλημμύρισαν... Δεν ξέρω... I will sleep on it!

Οταν σκεφτομουν και συζηταγα με τους πωλητες πριν απο δυο βδομαδες για το αν πρεπει να κανω τωρα την αγορα ή να περιμενω την BF, το μονο που ακουσα ιδιο απο ολους ειναι πως στο BF δεν θα γινουν παζαρια-δωρα! Ειναι αυτο που λες ''τοσα ψαρια στη θαλασσα'' εκεινη την ημερα !
Η τιμη μου ελεγαν (και ειχαν δικιο καθως φαινεται) μπορει να πεσει λιγο αλλα δεν προκειται να κυμανθει στο (εικονικο εστω) επιπεδο των 1200 ευρω που βγαινει αν αφαιρεσεις τα 200 ευρω της δωροεπιταγης που πηρα εγω ή της 32αρας των Public που πηραν οι περισσοτεροι, και το 200ευρω της 5ετης εγγυησης...

Καλημερα σε ολους
Δυο αποριες,ερωτησεις
1,Προσπαθησα να συνδεσω εξωτερικο σκληρο 4 τ,και δεν τον επαιξε ο μιντια πλειερ της εν λογω τηλεορασης,ενω αντιθετα επαιξε(διαβασε καλυτερα) ενα εξωτερικο 1 τ
Ειναι λογικο?
Συμβαινει και σε σας?
2,Πως ενεργοποιω την τριμηνη συνδρομη νετφλιχ(δωρεαν απο lg) kαι αν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους το νετφλιξ
Ευχαριστω,προκαταβολικα

Να ρωτισω κατι σε οσους το εχουν αντιμετωπίσει. Ενα καμενο πιξελ ποσο ορατο ειναι? Την ωρα παρακολουθησης ενοχλει ή το βλεπεις αν βαλεις παγομενη μονοχρομη εικονα?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk