LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις την παρέλαβα και εγώ. ..! Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ...εικόνα και γενικά άριστες οι εντυπώσεις. ..έχω όμως ένα θέμα. ..μου αποσυνδέεται συνεχως το magic remote control...δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. ..αλλά αφού συνδεθεί. ..μετά από μισό ένα λεπτό πρέπει να κάνω αποσύνδεση και ξανασυνδεση...παίζει να είναι κάνα πρόβλημα. .? Το κάνει από το ξεπακεταρισμα...

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ήξερα καν ότι πρέπει να συνδεθεί ή ότι υπάρχει διαδικασία να το συνδέσεις ή ότι αποσυνδέεται... χμμμ...

Μόνο αν το μετατρέψεις σε pc...

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να ΜΗΝ παίζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αρχείου, ο ήχος είναι Loseless Dolby Atmos... Θα ΕΠΡΕΠΕ να παίζει...

Audio
ID : 2
Format : TrueHD
Format profile : TrueHD+Atmos / TrueHD
Codec ID : A_TRUEHD
Duration : 2 h 1 min
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 4 900 kb/s
Maximum bit rate : 8 316 kb/s
Channel(s) : Object Based / 8 channels
Channel positions : Object Based / Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE
Sampling rate : / 48.0 kHz
Frame rate : 1 200.000 FPS (40 spf)
Compression mode : Lossless
Delay relative to video : 26 ms
Stream size : 4.16 GiB (14%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No

Αν θυμάμαι καλα, πιο πισω νομιζω ειπαμε οτι δεν παιζει trueHD.

Edit: δες το ποστ 395

Όντως, έχεις δίκιο.
Άραγε υπάρχει περίπτωση να γίνει διαθέσιμο με κάποιο μελλοντικό Firmware/Software update ή το decoding είναι αποκλειστικά Hardware dependent?

Υ.Γ. Εδώ
http://www.lgnewsroom.com/2017/10/2017-lg-oled-tvs-first-to-offer-dolby-truehd-lossless-sound/
λέει ότι θα γίνει διαθέσιμο με OTA Update....

Cool!
Υ.Γ.2 Από την άλλη λέει ότι το update Θα έβγαινε τον Οκτώβριο... Χμμμμ

Συνηθως νομιζω ειναι software αλλα και licence θέμα. Πολλες φορες λενε κατι και αργεί. Δεν ειναι πρωτη φορα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν βαλω μια ταινία με ηχο Dolby Atmos/TrueHD Audio English 5492 kbps 7.1-Atmos / 48 kHz / 5492 kbps / 24-bit (AC3 Core: 5.1 / 48 kHz / 640 kbps) θα εχω 7.1;εχω υποστήριξη truehd απο το HT αλλα οχι atmos.

Ερώτηση μιας και με βλέπω όσο υπάρχει ο προσφορά να την χτυπάω, είτε αυτή είτε την c7. Υπάρχει στο webos κανένα πρόγραμμα τύπου plex ή κάτι παρεμφερές. Με ενδιαφέρει κάποιο πρόγραμμα που να έχει scrapper γιατί έχω αρκετές ταινίες στο nas. Με την Samsung που έχω τώρα έχω βολευτει με το plex.

Oταν λες επισημη εννοεις plex? Καποια αλλη της lg επισημη? Eιναι ευκολο ονομα για την επισημη και την μια ακομα?

Αν θυμαμαι καλα ο J_L? καποια στιγμη στο παρελθον ειχε αναφερει πως ο plex μπορει να δωσει 24 καρε για τις ταινιες, ενω πιθανως καποιοι αλλοι players να μην μπορουν.
Να το τσεκαρετε αυτο στην κινηση στις ταινιες.

Υπάρχουν 2 εφαρμογές. Το επίσημο Plex και το ανεπίσημο XPlay.
Το επίσημο Plex κάνει ΠΑΝΤΑ transcoding, μετατροπή δηλαδή του βίντεο σε πιο "εύπεπτη" μορφή ενώ το ανεπίσημο XPlay "συνήθως" το δίνει raw. Και λέω συνήθως γιατί καμιά φορά, όχι πάντα, όταν διαλέγω εξωτερικό αρχείο SRT για υπότιτλους, με προειδοποιεί με κόκκινα γράμματα ότι θα προβεί σε transcoding.
Και φυσικά Transcoding = Χειρότερη ποιότητα και αν δεν έχεις δυνατό μηχανάκι HTPC (όπως δεν έχω και εγώ) τότε συνεπάγεται "κοψίματα" στο βίντεο κάθε 5".

Είναι καλύτερο δηλαδή το XPlay αλλά νομίζω ότι είναι trialware γιατί μου βγάζει ότι απέμειναν 5...4...3..2... μέρες κάθε μέρα που το ανοίγω. Σήμερα νομίζω είναι το deadline, να δω αν θα ζητήσει χρήματα.

Παιδια υπαρχει καπου στο menu να δω ποσο χρονο εχει λειτουργησει η τηλεοραση που παρελαβα?

Παιδια υπαρχει καπου στο menu να δω ποσο χρονο εχει λειτουργησει η τηλεοραση που παρελαβα?
Συνήθως μόνο στα κρυφά και απαγορευμένα για την εγγύηση μενού. Αν βρεις πως μπαίνεις, δε θα είναι και δύσκολο να το βρεις, θέλει προσοχή μη πειράξεις τίποτα και μετά.....
Αν δε ξέρεις από αυτά, πρόσεχε.

Δεν υπάρχει λόγος να μπεις...μπορεί να κάνει κάποιος ρεσετ και να μηδενίσει η επιλογή οπότε πρέπει να την πήρες από άσχετους τελείως για το αφήσαμε έτσι... δύσκολο πιστεύω

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς όπως τα είπες για το Plex...το xplay το είχα αγοράσει κι έπαιζε καλά.
Τώρα δεν το δουλεύω πια , απλά παίζω τα αρχεία κατευθείαν από τον player της LG κι έναν δίσκο usb που έχω μόνιμα στην tv

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

ο ενσωματωμενος υποστηριζει αναπαραγωγη 24p. ?

Πήρε το μάτι μου σε Αμερικανικό forum για την τηλεόραση, έναν τίτλο που μέσες-άκρες έλεγε "10 λεπτά χειμωνιάτικου ήλιου δημιούργησαν πρόβλημα στο panel μου".
Γνωρίζει κανείς να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος απο εξωτερικούς παράγοντες;