LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προφανως κατι δεν κανεις καλα, ξανα προσπαθησε.
Τα συμπτωματα μη αποδοχης αλλαγης ανανεωσης και η υπαρξη δευτερου μονιτορ, συνηγορουν πως προσπαθει να αλλαξει την ανανεωση στο μονιτορ (που δεν την υποστηριζει) και οχι στην tv.

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια τελικα αυτο με το νετφλιξ οτι θελει πανω απο 25 mb ειναι μεγαλο ψεμααα φιλος πηρε τωρα μια 4κ τηλεοραση και με ταχυτητα 24 mb μια χαρα βλεπει 2160...

15.7 mbps με 50αρα vdsl.

Με πραγματική ταχύτητα 11.8 βλέπω 4k απο Netflix με 7.63 Mbps .
Κάποιες φορές πάει 9.5 και 11,3 .

6a760c84b3b843196ec172559bbcf685.jpg

ρε παιδια πως μπορω να βρω αυτο το info κουμπακι που λετε???

Κατέβασε την εφαρμογή LG tv plus στο κινητό σου και θα δεις το σύμβολο

3692d5b9637ef8de007853841b5d8566.jpg

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με 50αρα VDSL, ότι 4Κ και να δοκίμασα, σε όλα έδινε 15.26mbps. Σαν να ήταν το πλαφόν.

Έχετε να προτείνετε κάποιο hdmi καλώδιο δοκιμασμένο οτι καλύπτει προδιαγραφες να πάρω?5μ-10μ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οποτε παιδια στο ντεφλιξ λενε χαζομαρες οτι θες σιγουρα vdsl και σιγουρα πανω 25mb!!!και με μια γραμμη πανω απο 15 εισαι μια χαρα για να δεις 4κ στο νετφλιξ

Μου φαίνεται αδύνατο το 4K του Netflix να είναι πραγματικό 4K με ταχύτητα γραμμής 7-11 mbps όταν η Google (https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en) προτείνει για τα UHD video στο youtube bitrate 35-45 mbps.

Μπορεί να είναι συμπιεσμένο σήμα και καλύτερο από 1080p αλλά σίγουρα δεν θα φτάνει την ποιότητα εικόνας που μπορεί να πάρει κάποιος από πχ ένα UHD bluray player.

Γιατι μπερδευεστε. ?
Τι παει να πει "πραγματικο" 4κ. ?
Ο ορος 4κ υποδηλωνει μονο αναλυση, οχι Bitrate.

Σαφως και ενα βιντεο 4κ με μικρο bitrate θα φανει και χειροτερο απο ενα 1080p με μεγαλυτερο bitrate. (απο ενα σημειο και κατω)

Απλα καποιοι δεν γνωριζουν ποσο συμβαλλει το Bitrate στην ποιοτητα, ή νομιζουν οτι αφου τους εδωσαν 4κ αποκλειεται να το χαντακωσαν με πολυ μικρο Bitrate. Κι ομως εδω και εκει σε υπηρεσιες streaming καποια bitrate παρα ειναι λιγα.

Ζάπινγκ μπορείς να κανείς απο έπιγειο σε δορυφορικό κανάλι ;

Θα ήθελα να εχω κάποια επίγεια από το 1 έως το 5 για παράδειγμα , κάποια δορυφορικά μεχρι το 10 και μετά ανακατεμένα .

Στο “my channels” μόνο μπορώ να τα βάλω όπως θέλω , αλλά δεν μπορείς να κανείς ακριβώς zapping.

θελω να ρωτησω το εξης καθε φορα που βλεπω νετφλιξ.. 4k η hdr σιερα με κανει σπασιματακια στην κινηση...εχω ψαξει τα παντα εχω αλλαξει τα παντα δεν μπορω να βρω τι ρυθμιση ειναι?
και σε μια lg που ειχα 65αρα παλι το ιδιο θεμα ειχα..

ποια ειναι η ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω?

Όταν λες τα πάντα εννοείς και το True Motion? Αν όχι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις ή να το ενεργοποιήσεις.

αρκετες φορες "χανει" την συνδεση με το wifi και πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να ορισω ξανα το δικτυο. μερικες φορες μαλιστα πρεπει να βαλω και τον κωδικο ξανα. γνωριζει κανεις αν/πως μπορω να το φτιαξω αυτο;

ευχαριστω!

Όταν λες τα πάντα εννοείς και το True Motion? Αν όχι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις ή να το ενεργοποιήσεις.

ναι και ανοιχτο που το εχω και κλειστο το ιδιο θεμα εχω και δεν μπορω να βρω τι φταει.

Μηπως ειναι η συνδεση σου?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν νομιζω μιας και οι υπολοιπες συσκευες λειτουργουν κανονικα

θελω να ρωτησω το εξης καθε φορα που βλεπω νετφλιξ.. 4k η hdr σιερα με κανει σπασιματακια στην κινηση...εχω ψαξει τα παντα εχω αλλαξει τα παντα δεν μπορω να βρω τι ρυθμιση ειναι?
και σε μια lg που ειχα 65αρα παλι το ιδιο θεμα ειχα..

ποια ειναι η ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω?

Εχω παρομοιο προβλημα αλλά οχι στην κινηση , σε ανύποπτη στιγμη κόλλημα της εικονας παρα πολυ στιγμιαία και μονο στο νετφλιξ. Νομιζα ηταν θεμα ταχύτητας ίντερνετ αλλά πλεον εχω 50αρα οποτε δεν παίζει.

Καλησπέρα στο φόρουμ....Πλεόν θα τα λέμε σε αυτό το νήμα (ευτυχώς έγινε αντικατάσταση της 55910v που είχα με την 55b7v με άμεση αντικατάσταση από την ίδια την LG ή πιστωτικό του ποσού αγοράς που είχα κάνει την 910v)..Μία ερώτηση όποιος γνωρίζει...Τελική τιμή την έβγαλα στον Κωτσόβολο μαζί με την επέκταση εγγύησης στα 5 έτη (Premium Support την ακριβή όπως μου είπε ο πωλητής που καλύπτει πλέον των άλλων και 0 pixel υ.γ. αρχική τιμή 300 ευρώ ενώ η αμεσώς πιο κάτω υπηρεσία χωρίς τα 0 pixel στα 200 ευρώ) στα 1600 ευρώ...Ισχύει αυτό που ανέφερε για τα 0 pixel να βάλω ακόμα 100 ευρώ για έχω ''θεωρητικά'' ήσυχο το κεφάλι μου; Εάν ισχύει σίγουρα θα αξίζει την παραπάνω επένδυση...Εάν θυμάμαι καλά, κάποιος φίλος εδώ στο νήμα είχε αναφέρει ότι πήρε απάντηση από την LG ότι στις OLED δεν καλύπτει η 2ετής εγγύηση 0 pixel...

Καλησπέρα στο φόρουμ....Πλεόν θα τα λέμε σε αυτό το νήμα (ευτυχώς έγινε αντικατάσταση της 55910v που είχα με την 55b7v με άμεση αντικατάσταση από την ίδια την LG ή πιστωτικό του ποσού αγοράς που είχα κάνει την 910v)..Μία ερώτηση όποιος γνωρίζει...Τελική τιμή την έβγαλα στον Κωτσόβολο μαζί με την επέκταση εγγύησης στα 5 έτη (Premium Support την ακριβή όπως μου είπε ο πωλητής που καλύπτει πλέον των άλλων και 0 pixel υ.γ. αρχική τιμή 300 ευρώ ενώ η αμεσώς πιο κάτω υπηρεσία χωρίς τα 0 pixel στα 200 ευρώ) στα 1600 ευρώ...Ισχύει αυτό που ανέφερε για τα 0 pixel να βάλω ακόμα 100 ευρώ για έχω ''θεωρητικά'' ήσυχο το κεφάλι μου; Εάν ισχύει σίγουρα θα αξίζει την παραπάνω επένδυση...Εάν θυμάμαι καλά, κάποιος φίλος εδώ στο νήμα είχε αναφέρει ότι πήρε απάντηση από την LG ότι στις OLED δεν καλύπτει η 2ετής εγγύηση 0 pixel...

Η LG δεν καλύπτει. Αυτή είναι ασφάλεια του Κωτσόβολου. Και σε εμένα το είπε ο υπάλληλος. Πριν την πάρεις να το δεις γραπτώς στο συμβόλαιο που θα σου δώσει (πριν το πληρώσεις γιατί μετά την απομάκρυνση ...).

Εννοείται και θα το κοιτάξω...Άρα το παίρνει επάνω του ο κωτσόβολος και σου κάνει αντικατάσταση αυτός του προιόντος ε; Μιλάω έστω και για ένα pixel σωστά; (αυτό αντιλαμβάνομαι όταν σου λένε 0 pixel)..Τι σύμβαση να έχει κάνει άραγε με την LG όταν η ίδια η εταιρεία δεν το αναγνωρίζει; Τον συμφέρει;

Δεν μπλέκει η LG. Αυτος το κανει. Σε 10 τv να χαλασει μια ... πηρε 3000 και έδωσε 1500.

Και δεν χαλάει 1 στις 10 και δεν του στοιχίζει 1500....

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk