LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχει κανείς θέμα με εφαρμογές κινητών για έλεγχο της τηλεόρασης; Έχω iphone και έχω την εφαρμογή lg tv plus για έλεγχο κλπ , αλλά δε συνδέεται με τίποτα.
Έχω κάνει τα πάντα , η tv. είναι συνδεδεμένη στη δίκτυο, αλλά δε συνδέεται με τοπία με το κινητό.

Το ίδιο και με το youtube... δεν περνάει το βίντεο στην tv με τίποτα!

Καμία ιδέα;


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Στη c7 δεν εχω θεμα.

Απλά παρόλο που την έχω με eth για να κάνει mirror θέλει να ενεργοποιήσεις το wifi Και να απενεργοποιήσεις από την tv το hbbtv

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Έχω και Ethernet Kia WiFi ανοιχτό...το περίεργο είναι ότι δούλευε, ξαφνικά σταμάτησε.


Δεν λέω για screen share, απλό χειρισμό μέσω της εφαρμογής λέω ... και δια προβολή από YouTube...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Σήμερα η τηλεόραση μου κάνει νερά! Μετά από μερικά λεπτά που βλέπω τηλεόραση , η οθόνη γίνεται μαύρη , έχω μενού κανονικά , βλέπω πληροφορίες του προγράμματος , αλλά καθόλου εικόνα. Μόλις αλλάξω κανάλι , επανέρχεται η εικόνα. Το ίδιο συμβαίνει με το Netflix , μετά από μερικά λεπτά μαύρη οθόνη , και βλέπω μόνο τους υπότιτλους.
Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα?
 
Τελικά την έβγαλα από την μπριζα μερικά λεπτά , και το πρόβλημα διορθώθηκε. Με απλό κλείσιμο της τηλεόρασης δεν γινόταν κάτι.
 
Σήμερα ξανά παρουσιάστηκε το ανωτέρω πρόβλημα. Έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή είχε την ίδια εμοειρια? Τι μπορεί να είναι? Και αν θα μεγαλώσει το πρόβλημα? Όχι τίποτα άλλο , μήπως μπορώ να προλάβω την εγγύηση!
Παρατήρησα ότι μου το κάνει στο Netflix μετά από 1-2 λεπτά παρακολούθησης. Μαύρη οθόνη αλλά φαίνονται οι υπότιτλοι.
Αλλά και μετά όταν γυρνάω σε κανάλι τηλεόρασης , μου το κάνει και εκεί. Μετά από 1-2 λεπτά , μαύρη οθονη.Πρέπει να κλείσω την τηλεόραση για να διορθωθεί.
Όταν ξανά βάζω Netflix , παρουσιάζεται ξανά , και επεκτείνεται ξανά.
 
Είδα ότι σήμερα βγήκε ένα update. Λέει ότι είναι security update αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Κάνε ένα firmware update και δες αν συνεχίζεται.
 
Nαι ήρθε το update. Το έβαλα. Για να δούμε.... Μέχρι στιγμής όλα κανονικα.
 
Καλησπέρα σας.
Η τηλεόραση εδώ και 2 μέρες μου κάνει το εξής περίεργο.
Συνδεδεμένο το Shield στην Hdmi1 υποδοχή μου παρουσιάζονται γραμμές σαν παρεμβολές να το πω και η οθόνη γινεται μαύρη για δευτερόλεπτα και επανέρχεται.
Το κουμπωνω στην Hdmi2 και όλα καλα.
πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα υποδοχής της συγκεκριμένης η μπορεί με αλλαγή καλωδίου να φτιάξει;
 
Καλησπέρα και από μένα.. Έχω και εγώ το εξής θέμα.. ανεβάζω φωτο..Όχι τραγικό ..
αλλα εμένα με ενοχλει..λεπτή κάθετη λωρίδα στη μέση.. δε φεύγει με ο τι και αν έχω δοκιμάσει...καλώ service?ευχαριστω
7d460b68b14b5f80e48cb44edd28ea38.jpg


Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κ η δικια μου το ιδιο..λογικα αλλαγη πανελ θα υπαρξει.να ρωτησω το πανελ θα ειναι αλλο δε θα μας βγαλει σε 2 χρονια παλι το ιδιο θεμα ε;
 
αν ζητησω αλλαγή με νεο μοντελο εχω ελπιδες;διοτι ηταν θεμα απο τη μερια τους + οτι επενδυσα και για calibration το οποίο θα χαθεί
 
Χτες ανακάλυψα ότι σε όλα τα προφίλ μου (HDR/technicolor etc) και σε όλες τις πηγές μου (media player/youtube etc) η επιλογή "OLED φωτισμός" είναι απενεργοποιημένος.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Φταίει το τελευταίο firmware?
 
Χτες ανακάλυψα ότι σε όλα τα προφίλ μου (HDR/technicolor etc) και σε όλες τις πηγές μου (media player/youtube etc) η επιλογή "OLED φωτισμός" είναι απενεργοποιημένος.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Φταίει το τελευταίο firmware?

Για κάποιο λόγο και χωρίς να το έχω κάνει εγώ, η "Εξοικονόμηση ενέργειας" ήταν στο "Αυτόματο" και το επηρέαζε.
Την απενεργοποίησα και όλα καλά.
Αλλά δεν θυμάμαι να την έχω ενεργοποιήσει.
Μήπως κάποιο update?
Χμμμ....
 
Καλημερα, σημερα διαβασα οτι η Lg θα υποστηριξει τις νεες της τηλεορασεις με την εφαρμογη για apple tv.
Μηπως ξερει κανεις κατι για τα προηγουμενα μοντελα οπως το δικο μας για το τι θα κανει???
 
Λογικά θα είναι με τη μορφή εφαρμογής όπως το νετφλιξ και το Amazon prime οπότε δε βλέπω το λόγο να μη μπορούμε να το περάσουμε και εμείς.