LG B8 η C8 ?

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Καλησπέρα και καλές θεάσεις σε όλους.

Πρόκειται επιτέλους να αγοράσω 65άρα 4Κ OLED της LG και είμαι ανάμεσα στις Β8 και C8.

Η μία έχει επεξεργαστή a7 και η άλλη a9 και είναι και 300 ευρώ ακριβότερη.

Αξίζει να τα δώσω ή στις 65" θα με καλύψει και η πιό οικονομική?Ποιά η διαφορά των δύω επεξεργαστών?

Η απόσταση θέασης είναι 2,5 μέτρα (άντε 3) και την θέλω για ταινίες κυρίως..

Ευχαριστώ πολύ.

Αν πάς στον Κώτσο στο mall θα δεις σε 55 την Β8 και την C8 δίπλα-δίπλα.
Γενικά υπάρχει η θεωρία οτι έιναι σχεδον ίδιες.
Θεωρώ οτι στο preset που παίζουν (και είναι στο ίδιο) η C8 παίζει πολύ καλύτερα (contrast, λεπτομέρεια κλπ.)

Ναι αλλά δε ξέρουμε τι ρυθμίσεις έχει η κάθε τηλεόραση. Δε θα μου έκανε εντύπωση να έχουν ανεβάσει οξύτητα και κοντραστ στην πιο ακριβή για να δικαιολογήσουν τα λεφτά της.

Η μόνη διαφορά στην ποιότητα επεξεργασίας μεταξύ των δύο, είναι το smooth gradation που διαθέτει ο Α9 (καμουφλαρισμένο στην επιλογή mpeg noise reduction), το οποίο σύμφωνα με αξιόπιστους reviewers, καταστέλει καλύτερα το posterization που δύναται να προκύψει σε υλικό HDR εξαιτίας του tone mapping που εφαρμόζουν αναγκαστικά όλες οι τηλεοράσεις...

Σε upscale, κίνηση, SDR, αντίθεση, φωτεινότητα, χρωματική κάλυψη, αποθορυβοποίηση, δεν υφίσταται ουδεμία ουσιαστική διαφορά...

Απάντηση: Re: LG B8 η C8 ?

Καλά, δείτε τις δίπλα δίπλα να παίζουν το ίδιο και θα καταλάβετε...

Μα δίπλα μπορεί να έχουν παντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις για να αιτιολογηθεί το κόστος. Μιλάμε για ακριβώς την ίδια συσκευή σε όλα πλην επεξεργαστή. Και ο Α7 είναι τροποποιημένη έκδοση του περσινού Α7 και καλύτερος σε απόδοση. Για αυτό και η διαφορά είναι μόνο 200 .