LG B8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG B8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ (αν και δεν έχει η Β8 επιλογή "μεσαίο" κλπ,έχει μόνο ενεργοποίηση/απενεργοποίηση)

Δοκίμασα την αύξηση της φωτεινότητας αλλά επέρχεται-όπως πολύ σωστά ανέφερες-ξεθώριασμα και απώλεια του μαύρου.

Οπότε το ενεργοποιώ σε σκοτεινά hdr.

καπως ετσι..-bye-

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
στο netflix πχ,το daredevil(που ειναι και dolby vision)σε σκοτεινες σκηνες για να μην χανεις λεπτομερειες.θελεις φωτεινοτητα 52-53,που σημαινει αντιο μαυρο..
εδω το dynamic contrast,σωζει λιγο την κατασταση.

Αυγερινός Παπαδάκης

AVClub Addicted Member
29 November 2006
1,621
Νέα Ιωνία, Αθήνα
Απάντηση: Re: LG B8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο netflix πχ,το daredevil(που ειναι και dolby vision)σε σκοτεινες σκηνες για να μην χανεις λεπτομερειες.θελεις φωτεινοτητα 52-53,που σημαινει αντιο μαυρο..
εδω το dynamic contrast,σωζει λιγο την κατασταση.

Περίεργο. Εγώ μόλις τέλειωσα την 2η σεζόν χωρίς να πειράξω την φωτεινότητα που είναι στο 50 και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,099
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Re: LG B8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περίεργο. Εγώ μόλις τέλειωσα την 2η σεζόν χωρίς να πειράξω την φωτεινότητα που είναι στο 50 και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

αλλο πανελ το δικο σου.προφανως πιο φωτεινο απο την σειρα του 2016 που εχω εγω.
σε εμενα στο 50,στις σκοτεινες σκηνες χανονται οι λεπτομερειες.στο 51 ξεγελιεσαι και λες οκ..
εαν κατσω και το ψυρισω,σε γενικες γραμμες για να βλεπω σωστα,το 52 μοιαζει το απολυτο.
σε καποια αλλα hdr και dolby vision ειμαι οκ και στο 50.

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,703
Θεσσαλονίκη
Το έψαξα τώρα τελευταία και χρειάζεται λέει κάποια συσκευή android που να υποστηρίζει και υπέρυθρες και να αγοραστεί η εφαρμογή Service Menu Explorer for LG TV PRO που βλέπω ότι έχει 7,5 ευρώ.

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Υπαρχει και μια δωρεαν εφαρμογη στο playstore που κανει τη δουλεια.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4

Μετα την εγκατασταση την τρεχεις και επιλεγεις το IN-START.
Αμεσως μετα θα εμφανιστει στην Tv σου το σερβις μενου, οπου θα σου ζητησει κωδικο για να μπεις.
Απο το smart τηλεκοντρολ της tv πληκτρολογεις το 0413.
Για να βγεις απο το σερβις μενου της Tv, πατας exit στο τηλεκοντρολ της tv.

Εννοειται οτι εξ αρχης εχεις θυμηθει να ενεργοποιησεις τις υπερυθρες στο κινητο σου.
Επισης να αναφερω οτι παρ'ολο που κλεινεις την εφαρμογη στο κινητο, αυτη υστερα απο λιγο ξανα ενεργοποιειται στην Taskbar. Η λυση ειναι να πας στις ρυθμισεις/εφαρμογες του κινητου, να την βρεις και να την κανεις "υποχρεωτικη διακοπη"
Δεν ξανα ανοιγει μεχρι να την ξανα τρεξεις.

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Πολύς μπελάς βρε παιδιά.

Αξίζει να ασχοληθώ?

Τι περιέχει το service menu άλλωστε?
Αν δεν εχεις καποιο σκοπο για να μπεις, γιατι ζητησες πληροφοριες για το πως θα μπεις. ?

Αν δεν εχεις λογο, απλα δεν μπαινεις. Εγω π.χ. μπηκα στη δικη μου μονο και μονο για να δω ποσες ωρες εχω συμπληρωσει.

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Αν δεν εχεις καποιο σκοπο για να μπεις, γιατι ζητησες πληροφοριες για το πως θα μπεις. ?

Αν δεν εχεις λογο, απλα δεν μπαινεις. Εγω π.χ. μπηκα στη δικη μου μονο και μονο για να δω ποσες ωρες εχω συμπληρωσει.

κατ αρχήν σε ευχαριστώ για όλα.

Είμαι απ την φύση μου περίεργος (curiosity killed the cat!), άκουγα για service menu και δεν ήξερα τι είναι.

Ρώτησα λοιπόν πως μπαίνουν αλλά είναι ολόκληρη ιστορία (το κινητό μου δεν έχει IR), να ψάχνω και να αγοράχω τηλεκοντρόλ κλπ.

Οπότε λέω να κάτσω στα αυγά μου,μια χαρά είναι η τηλεόρασή μου.

Και πάλι σε ευχαριστώ,όπως και τα άλλα παιδιά που με διαφώτησαν.

Συγγνώμη αν αναστάτωσα κάποιους..

agelosskouras

New member
4 March 2019
13
Λαμία
LG OLED55B8S vs. LG OLED55B8PLA

Καλημέρα σας,

Μιλάμε για την ίδια τηλεόραση εκτός της βάσεως; Διαβάζω τα χαρακτηριστικά και είναι πανομοιότυπα. Είναι το ίδιο πάνελ κτλ.;

agelosskouras

New member
4 March 2019
13
Λαμία
Απάντηση: LG OLED55B8S vs. LG OLED55B8PLA

Κανένας γνώστης επί του θέματος ; Αν και από ότι είδα την έβγαλαν τα σκρουτζομαγαζα τη B8S

MOICANOS

New member
17 September 2011
31
Απάντηση: LG OLED55B8S vs. LG OLED55B8PLA

Κανένας γνώστης επί του θέματος ; Αν και από ότι είδα την έβγαλαν τα σκρουτζομαγαζα τη B8S

Έχει σίγουρα ασθενέστερα σε Watt ηχεία. Και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει όμως.

agelosskouras

New member
4 March 2019
13
Λαμία
Χθες πηρα την 55B8 , την ανοιξα και βλεπω κάτω δεξιά ένα θάμπωμα διαμέτρου 4 cm. Να την επιστρέψω στον Κωτσόβολο όπως είναι;

tryf3

Senior Member
6 October 2017
390
Re: Απάντηση: LG B8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χθες πηρα την 55B8 , την ανοιξα και βλεπω κάτω δεξιά ένα θάμπωμα διαμέτρου 4 cm. Να την επιστρέψω στον Κωτσόβολο όπως είναι;
Κανονικά και με τον νόμο!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk