LG BD 370 ή Panasonic DMPBD65

michelina

New member
9 October 2010
5
Μετά από αρκετή μελέτη για τα δεδομένα μου και την ασχετοσύνη μου, αποφάσισα να πάρω την U20E καθώς η u10E δεν υπάρχει στα μέρη μας... και σκέφτομαι να αγοράσω και ένα blu ray.
Είμαι μεταξύ των bd 370 και bd 65. Ποιο θεωρείτε καλύτερο για την τιμή αυτή; Μήπως έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε;
Παρακαλώ για τα φώτα σας.
Ευχαριστώ

Έχω το Panasonic DMPBD60 (που είναι σχεδόν ίδιο με το DMPBD65) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Από αυτά που διαβάζω για τα LG ,είναι ότι έχουν περισσότερες "media player" λειτουργίες σε σχέση με ένα Panasonic.
Από την άλλη τα Panasonic είναι πιο ποιοτικά και δίνουν καλύτερη ποιότητα εικόνας.

ευχαριστώ πολύ.
μάλλον στο panasonic θα καταλήξω, σκέφτομαι μόνο τελικά να περιμένω λίγο καιρό μήπως και υπάρξουν Χριστουγεννιάτικες προσφορές.

Μου φαίνεται ότι η μόνη διαφορά του DMPBD65 με το DMPBD60 είναι ότι το πρώτο διαβάζει και κάρτες sdxc,ενώ το DMPBD60 μόνο sdhc .
Κοίτα και το DMPBD60, το οποίο μπορείς να βρεις σε πολύ καλή τιμή σαν πιο παλιο μοντέλο.

Η κάρτες μνήμης sdxc είναι μια πιο μεγάλη σε χωριτικότητα κάρτα μνήμης SDHC.
Οι κάρτες μνήμης SDHC είναι οι παρακάτω:

img_93631_sdhc4_32gb_straight_hires_450x360.jpg

Τα DMPBD65 και DMPBD60 αναπαράγουν από την κάρτες μνήμης SDHC αρχεία ΑVCHD, MPEG2, JPEG .
Από USB στικάκι αναπαράγουν MP3, JPEG, DivX (χωρίς εξωτερικούς υπότιτλους),

Last edited: