LG BD390 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Το κατεβάζει αυτόματα απο το internet.

Ψάχνοντας λίγο το μηχανάκι χτες το βράδυ για να βρώ αν έχει αλλάξει κάτι με το τελευταίο update το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι μπορείς να "κλειδώσεις" ένα αρχείο υποτίτλων .srt πατώντας το πλήκτρο ΟΚ και στην συνέχεια να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου video.

Με τον τρόπο αυτό θα παίξουν οι υπότιτλοι που κλείδωσες έστω και αν δεν έχουν το ίδιο όνομα αρχείου με το video. π.χ. να παίζει το video abc.mkv και να προβάλονται οι υπότιτλοι του αρχείου xyz.srt

Βέβαια δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν υπήρχε και πριν η δυνατότητα αυτή. Ισως να υπήρχε και να την πήρα χαμπαρι χτές. :chinscratch:
Ενδιαφερον!!!

Απάντηση: Re: LG BD390 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αν δεν το έχουμε συνδέσει το μηχάνημα με το ιντερνετ δεν μπορούμε να περάσουμε αλλιώς την νέα αναβάθμιση;

Καλημέρα.

Μπορείς να την βρεις στην σελίδα της LG και να την φορτώσεις σε ένα
stickάκι.
Δεν θυμάμαι αν έχει επιλογή αναβάθμισης από USB.
Ψάξε λίγο αυτό το κομάτι.....

Το είχα ψάξει στην σελίδα της lg αλλά δεν υπήρχε, σήμερα όμως υπάρχει!

Υπάρχουν και οδηγίες για το πως μπορεί να γίνει η αναβάθμιση με cd, dvd ή usb!

Καλησπέρα σε όλους.
Αύριο λέω να πάω να αγοράσω το μηχανάκι. Μόνο μία απορία έχω. Tα αρχεία mkv με dts μπορώ να τα δω (αναφέρομαι στον ήχο) απευθείας στην TV μέσω HDMI. Δεν έχω ενισχυτή ή κάτι άλλο.
Αν δε γίνεται, πως μπορώ να έχω ήχο χωρίς να κάνω μετατροπή σε AC3?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καλησπέρα σε όλους.
Αύριο λέω να πάω να αγοράσω το μηχανάκι. Μόνο μία απορία έχω. Tα αρχεία mkv με dts μπορώ να τα δω (αναφέρομαι στον ήχο) απευθείας στην TV μέσω HDMI. Δεν έχω ενισχυτή ή κάτι άλλο.
Αν δε γίνεται, πως μπορώ να έχω ήχο χωρίς να κάνω μετατροπή σε AC3?

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

έχω ακριβώς την ίδια απορία με τον john11366...
παίζει mkv που έχουν DTS ήχο?
ή μόνο mkv με AC3 ήχο...

απο οτι διαβάζω σε ένα review κάποιου user...

The 14/01/2010 firmware adds:

improved disc compatibility
adds deep colour support
fixes DTS stuttering audio
POSSIBLY fixes copied bluray BD-R discs and BD-9 discs.

+

this plays 720p and 1080p x264 .mkv files with AC3 audio perfectly and sends the 5.1 via coaxial to amp correctly. DTS works perfectly for 720p .mkv files, 1080p with DTS gives jerky audio for me, my amp supports dts, it is detected correctly but is jerky unfortunately.

μπορεί κάποιος να
επιβεβαιώσει παρακαλώ?
αυτά σημαίνεουν οτι πάιζει mkv με DTS ήχο?

Last edited:
Εγω παντως περιμενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παιζει 720 και 1080 απο youtube αλλα τζιφος!!!!!!!!!!!

επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του,μπορεται να μου πειτε τι γινεται με τα m2ts ή τα ts απο usb.Τα παιζει?? Kαι αν ναι,μπορει να αναπαραγει ηχο high definition απο τα m2ts δηλαδη απο blu-ray rips.??

Ευχαριστω.

...επειδη τελικα το αγορασα με φοβερh προσφορα απο κοτσωβολο στα 99 ευρω!,να ενημερωσω οτι παιζει m2ts η ts απο usb η απο dvd....

Μόνο 99 ; Παίζει ακόμα αυτή η τιμή;

καλησπερα σε ολους..εχω 2 προβληματα κ ελπιζω στην βοηθεια σας..

α)καθε φορα που κανω αναβαθμιση μου παρουσιαζει μεγαλη ασταθεια η εικονα μεταξυ μαυρου και του φυσιολογικου,με αποτελεσμα να γινεται αδυνατη η θεαση..απο την αλλη με το που γυρναω στις εργαστηριακες ρυθμισεις ολα διορθωνονται..τι φταιει?

β)πως μπορω να βλεπω κ να επεξεργαζομαι τα αρχεια(ταινιες,μουσικη,εικονες) που εχω στον υπολογιστη μου ασυρματα στο player μου?

ευχαριστω εκ των προτερων..

α) ασταθεια η εικονα μεταξυ μαυρου και του φυσιολογικου. Τι εννοείς ?

β) τι είδους επεξεργασία θέλεις να κάνεις στις ταινίες σου απο το player ? Το player μπορεί μόνο να αναπαράξει ταινίες, φωτογραφίες, mp3. Τίποτα περισότερο.

Last edited:
α)οταν κανω αναβαθμιση εχω συνεχεια μια μαυρη εικονα που μονο για 1-2 δευτερα επανερχεται στο φυσιολογικο δηλαδη που να μπορω να βλεπω πχ το μενου..

β)εννοω να μπορω να βλεπω ασυρματα τον υπολογιστη μου κ να βλεπω πχ ταινιες να ακουω μουσικη απο εκει..

Καλησπερα παιδια. Αφου διαβασα ολοκληρο το Thread να σας πω πως ψιλομπερδευτικα... οποτε μην με παρεξηγησεται για τις ισως χαζες μου ερωτησεις... Εχω παρει τον Epson EH TW-3500 προβολεα και ψαχνω ενα μεδια πλαυερ να μου παιζει τις ταινιες που θα κατεβαζω απο το ιντερνετ .mkv αρχεια με .srt υποτιτλους......! τωρα η ερωτηση αμα τα κατεβαζω και τα παιρναω σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο κε συνδεσω αυτον τον δισκο με το LG και απο εκει στον Epson pj θα την βλεπω την ταινια κανονικα..? η θα εχω προβληματα..? Και ποια η διαφορα τυ απο το popcorn C200 / Dune Prome 3.0 ..? Αυτοι μηπως παιζουνε καλυτερα αυτα τα αρχεια...> για ποιο λογο τοση διαφορα στην τιμη...?

Τα Popcorn Hour και Dune Prime, είναι αμιγώς media players με δυνατότητα τοποθέτησης BD drive (το Dune το έχει ήδη εγκατεστημένο) για αναπαραγωγή Blue ray δίσκων. Ως media player λοιπόν και μάλιστα με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς έχουν ικανότητα να αναπαράγουν όλα τα αρχεία avi, mkv, m2ts κ.λ.π. καθώς και bd iso, όλων των αναλύσεων και πολύ υψηλών bitrate.

Το LG BD390 είναι blue ray player το οποίο έχει δυνατότητα να αναπαράγει και αρχεία mkv, αποκλείω όμως το γεγονός να έχει τις προηγμένες δυνατότητες των άλλων δύο, καθώς και δυνατότητα να αναπαράγει απρόσκοπτα (χωρίς κολλήματα κ.λ.π.) όλα τα αρχεία mkv και ειδικά 1080p με υψηλά bitrate.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε ένα εκ των Dune - Popcorn.