LG BD390 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: LG BD390 mkv player!

Φανταζομαι οτι αν κανω backup τις ταινιες μου απο το pc σε δισκακια BD θα τα αναπαραγει κανονικα???
Αν περασω ριπαρισμενες ταινιες σε δισκους BD θα τις παιζει???

Στα specs αναφέρεται συμβατότητα με BD-R/RE οπότε λογικά θα τις παιζει.

Άσχετο, κάποιος που έχει το LG BD-370, θα μπορούσε ισως να μας διαφωτισει αν με το προσφατο firmware update βλέπει δισκους φορμαρισμενους σε NTFS?

Το BD-390 είναι Blue Ray player.
To MS450H είναι media player με σκληρό δίσκο, το οποίο διαθέτει και διπλό ψηφιακό δέκτη mpeg-4 για ταυτόχρονη παρακολούθηση και εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων...

Παιδιά παρέλαβα χθες το bd390 αλλά έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι μάλλον .Βγάζει μόνιμο μύνημα "Please wait" και τίποτα άλλο. Εμεινα με την χαρά

Παιδιά παρέλαβα χθες το bd390 αλλά έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι μάλλον .Βγάζει μόνιμο μύνημα "Please wait" και τίποτα άλλο. Εμεινα με την χαρά

Φιλε μου οταν λυθει αυτο το προβλημα ποσταρε αν θες εντυπωσεις με την αποδοση του στα blu ray , dvd , και mkv ...-bye-

Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το LG 390 και το εγκατέστησα.
Για εντυπώσεις θετικές αλλά επειδή δεν έχους άποψη από άλλα BLUE RAY PLAYER δεν μπορώ να εκφράσω αντικειμενική άποψη. Έχει 7-κάναλη έξοδο για ενισχυτές χωρίς HDMI.
Το σ´νδεσα λοιπόν με έναν παλιό technics ενισχυτή και από ηχεία τα JBL es 100. Αφού σύνδεσα τις εξόδους με τις εσόδους του ενισχυτή και έβαλα την βαλκυρία παρατήρησα το πρόβλημα ότι στους εκκωφαντικούς ήχους του πυροβόλου εχω πλήρη παραμόρφωση του ήχου. Τι να φταίει;

Υ.Γ. 1 Εάν θεωρησει ο ADMIN ότι είμαι εκτός θέματος να αλλάξει θεματική ενότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. 2 Το αγόρασα το lg 390 από Αλεξανδρούπολη από τον Ξανθίδη 250 ευρώ.... οι Θρακιώτες τρέξτε να προλάβετε!!!!!!!!!

Last edited:

Εάν ρωτάς εμένα φίλε μου δοκίμασα MKV αρχεία σε dual layer DVD και η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη από DVD αλλά λίγο χαμηλότερη από blue disc. Αποτέλεσμα λίαν καλώς. Π´ροσωπα με λεπτομέρειες χρώματα έντονα και ήχος που δεν μπορώ να κρίνω λόγω προβλήματος που έχω ή με τον ενισχυτή ή με τα ολοκαίνουργια ηχεία.

1080p δοκιμασες να παιξεις απο εξωτερικο σκληρο?Και αν ναι που σε βιντεο προβολεα η TV ποσες ιντζες?Καιγεται πολυς κοσμος εδω μεσα για πληροφοριες...........

Στο avforums λένε πως πολλά mkv δεν παίζουν. Επίσης, τα 24p όταν παίζεις mkv από σκληρό διατηρούνται? Γιατί στη σάμσουνγκ τους άφησαν στα κρυα του λουτρού.

Σε 42'' sony bravia HD ready. Έγραψα το MKV σε DVD dual layer και το έβαλα και έπαιξε κανονικά με πολύ καλύ ποιότητα. Εάν ρωτάτε αν έπαιξα από σκληρό δίσκο ή USB απαντώ όχι ακόμα, γιατί ο σκληρός μου κάηκε και το USB είναι μόνο 2 giga. Για 24 p δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα

Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το LG 390 και το εγκατέστησα.
Για εντυπώσεις θετικές αλλά επειδή δεν έχους άποψη από άλλα BLUE RAY PLAYER δεν μπορώ να εκφράσω αντικειμενική άποψη. Έχει 7-κάναλη έξοδο για ενισχυτές χωρίς HDMI.
Το σ´νδεσα λοιπόν με έναν παλιό technics ενισχυτή και από ηχεία τα JBL es 100. Αφού σύνδεσα τις εξόδους με τις εσόδους του ενισχυτή και έβαλα την βαλκυρία παρατήρησα το πρόβλημα ότι στους εκκωφαντικούς ήχους του πυροβόλου εχω πλήρη παραμόρφωση του ήχου. Τι να φταίει;

Υ.Γ. 1 Εάν θεωρησει ο ADMIN ότι είμαι εκτός θέματος να αλλάξει θεματική ενότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. 2 Το αγόρασα το lg 390 από Αλεξανδρούπολη από τον Ξανθίδη 250 ευρώ.... οι Θρακιώτες τρέξτε να προλάβετε!!!!!!!!!
Η σωστή έξοδος για να δωσεις σημα στον ενισχυτή σου είναι η 2ch audio output - μήπως του έδωσες σήμα απο τις 7.1 analog και σου δημιούργησε αυτο το πρόβλημα;

Η σωστή έξοδος για να δωσεις σημα στον ενισχυτή σου είναι η 2ch audio output - μήπως του έδωσες σήμα απο τις 7.1 analog και σου δημιούργησε αυτο το πρόβλημα;

Ναι από τις 6 εξόδους δοκίμασα να δώσω σήμα στον ενισχυτή. άλλωστε γιαυτό τον λόγο δεν υπάρχουν;

Απάντηση: LG BD390 mkv player!

Οχι εάν το συνέδεσες στο δίκτυο του σπιτιου σου και να παιξεις αρχεια mkv που έχεις σε κάποιο shared folder του pc. Streaming δηλαδή.