LG BD390 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: LG BD390 mkv player!

Το παρέλαβα προχθές. Το έστησα εχθές και είδα την πρώτη bluray ταινία. Πολύ μεγάλη διαφορά δεδομένου ότι η TV είναι μόνο HD ready.
Ας με καθοδηγήσει κάποιος για το πως θα μπώ στο μενού για ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού...

Εχω κάνει την αναβάθμιση με ενσύρματη σύνδεση.Στην πραγματικότητα μόνο του πρότεινε την αναβάθμιση και εγώ την αποδέχθηκα.Κατεβάζει το αρχείο και μετά κάνει την εγκατάσταση.Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο που προτείνει εγκατάσταση μέ την βήθεια Cd γιατί ποτέ δέν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά.Με το καινούργιο firmware θα μπορείς να μπαίνεις και να αναπαράγεις απ´ευθείας τα αρχεία σου (που ειναι δηλωμένα για χρήση δικτύου) χωρίς την χρήση του nero που ήλθε με το μηχάνημα.

Re: LG BD390 mkv player!

Παιδια μια ερωτηση αλλα πιθανο να εχει γινει ...srt υποστηριζει το ξερω...με τα ελληνικα πως τα παει?

Το εφερε και το ΠΛΑΙΣΙΟ με 299 Ευρω

Εγώ το πήρα απο apothema έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι και μου στείλαν καινουργιο χωρίς να με τυρανίσουν( για να λέμε και τα καλά).
Επίσης όσοι το έχετε ήδη αγοράσει προσέξτε μην κάνετε την αναβάθμιση από την έκδοση BD.8.08.498.B καί πάνω (στην 526) γιατί κάποια αρχεία που παίζουν τώρα θα σταματήσουν να παίζουν (σύμφωνα με κάποιους που το δοκίμασαν ήδη στο εξωτερικό ).Καλά έιναι τώρα που υπάρχει ακόμα στο site to firmware BD.8.08.498.B να το κατεβάσετε στον σκληρό σας για να υπάρχει ώστε άν γίνει μια στραβή με νεό προβληματικό firmware να φορτώσετε ξανα το παλαιό μέχρι να βγεί κάποιο που ειναι απροβλημάτιστο.η φόρτωση γίνεται με usb με διαδικάσία που υπάρχει στο site της LG σε pdf αρχείο.

Απάντηση: LG BD390 mkv player!

Το εχω παρει και εγω γιατι το ηθελα να παιζει Divx HD αλλα τελικα δεν παιζει!
Μετατρεπω ενα βιντεο σε Divx HD με το γνωστο προγραμμα της Divx αλλα το LG δεν μπορει να το παιξει διχνει κενη οθονη και μενει στο 0000.

Τα αρχεια Divx HD εχουν καταληξη .mkv

Εκανα και μετατροπη Divx 1080p και τα βλεπει κανονικα!!!

Αντε να δουμε στο μελλον αν ειναι προβλημα του palyer η του προγραμματος!

Σήμερα πήρα τηλέφωνο το Avoutlet για να το παραγγείλω, κοστίζει 246
και θα το έχει σε 10 μέρες περίπου απ´ ότι τους είπαν στην αντιπροσωπεία,
επειδή κάθε φορά και κάποιος φίλος γράφει και κάποιο πρόβληματάκι με έχετε
σε δίλημμα δεν ξέρω τι να κάνω και ερωτώ όσους φίλους το έχουν αγοράσει
να προχωρήσω στην παραγγελία του ή υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα,
χρήματα που έτσι κι αλλοιώς δεν περισσεύουν σήμερα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δέν υπάρχει τέλειο μηχάνημα πουθενά και σε κανένα τομέα.Δέν μπορώ να σου προτείνω να το αγοράσεις γιατί ο καθένας μας αποφασίζει με διαφορετικά κριτήρια και έχει διαφορετικές απαιτήσεις .Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι εγώ δεν το μετάνοιωσα.Παίζει σχεδόν τα πάντα, έχει αναλογικές εξόδους για σύνδεση με παλαιότερους ενισχυτές , μπαίνει σε δίκτυο και κοστίζει λίγο .Αυτά για μένα είναι αρκετά

Το αγόρασα κι εγώ.Παίζει .mkv άψογα, είτε γραμμένα σε dvd-dl ,(όταν είναι πάνω από 4,5 gb), είτε μέσω δικτύου ενσύρματου.Χρησιμοποιώ για το δίκτυο το ενσύρματο, powerline στα 200 mbps ( δίκτυο μέσω των καλωδίων της ΔΕΗ).Για χαμηλότερα mbps δεν ξέρω αν θα έπαιζε χωρίς σπασίματα.Σε ασύρματο που δοκίμασα, υπήρχαν αρκετά σπασίματα, σε hd υλικό. Σε sd υλικό, δεν υπήρχε πρόβλημα και με ασύρματο.Επειδή έχω mac υπολογιστή, δοκίμασα τουλάχιστον 5 dlna servers για το μοίρασμα των αρχείων και ο μόνος που κατάφερε να παίξει απροβλημάτιστα, ήταν ο "eyeconnect", ο οποίος όμως δεν είναι δωρεάν.Εμπειρία από άλλα bluray players δεν έχω, αλλά η εικόνα σε hd υλικό, μου φαίνεται πάρα πολύ καλή (εντελώς υποκειμενικά) και σε κοινά dvd το upscaling εξίσου πολύ καλό. Ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι μέσω δικτύου, δε "βλέπει" το αρχείο των υποτίτλων.Βλέπει μόνο το αρχείο .mkv

Last edited:

Ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι μέσω δικτύου, δε "βλέπει" το αρχείο των υποτίτλων.Βλέπει μόνο το αρχείο .mkv

Τι ενοείς όταν λές ότι δέν βλέπει αρχεία υποτίτλων?.Οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά μέσω δικτύου

Σήμερα πήρα τηλέφωνο το Avoutlet για να το παραγγείλω, κοστίζει 246
και θα το έχει σε 10 μέρες περίπου απ´ ότι τους είπαν στην αντιπροσωπεία,
επειδή κάθε φορά και κάποιος φίλος γράφει και κάποιο πρόβληματάκι με έχετε
σε δίλημμα δεν ξέρω τι να κάνω και ερωτώ όσους φίλους το έχουν αγοράσει
να προχωρήσω στην παραγγελία του ή υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα,
χρήματα που έτσι κι αλλοιώς δεν περισσεύουν σήμερα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Παντως το προβλημα που εχω εγω με το προγραμμα Divx ειναι τελικα προβλημα του προγραμματος κια οχι του player.

Last edited:

Ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι μέσω δικτύου, δε "βλέπει" το αρχείο των υποτίτλων.Βλέπει μόνο το αρχείο .mkv

Τι ενοείς όταν λές ότι δέν βλέπει αρχεία υποτίτλων?.Οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά μέσω δικτύου

Εννοώ πως όταν είναι σε χωριστό αρχείο, π.χ. .srt, δεν τους παίζει, δεν τους βλέπει καν σαν αρχείο, παρόλο που υπάρχουν στο φάκελο του υπολογιστή.Όταν είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει.Ίσως να συμβαίνει μόνο σε δίκτυο με mac, αν και απ´ότι έψαξα στο διαδίκτυο, υπάρχουν και από χρήστες του εξωτερικού παρόμοιες αναφορές.

Εννοώ πως όταν είναι σε χωριστό αρχείο, π.χ. .srt, δεν τους παίζει, δεν τους βλέπει καν σαν αρχείο, παρόλο που υπάρχουν στο φάκελο του υπολογιστή.Όταν είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει.Ίσως να συμβαίνει μόνο σε δίκτυο με mac, αν και απ´ότι έψαξα στο διαδίκτυο, υπάρχουν και από χρήστες του εξωτερικού παρόμοιες αναφορές.

Παράξενο γιατί εγώ δέν έχω πρόβλημα.Στόν φάκελλο βάζω τους υπότιτλους .srt και το αρχείο και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά μέσω δικτύου.Ενοείται βέβαια ότι οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο mkv

Εγώ το πήρα απο apothema έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι και μου στείλαν καινουργιο χωρίς να με τυρανίσουν( για να λέμε και τα καλά).
Επίσης όσοι το έχετε ήδη αγοράσει προσέξτε μην κάνετε την αναβάθμιση από την έκδοση BD.8.08.498.B καί πάνω (στην 526) γιατί κάποια αρχεία που παίζουν τώρα θα σταματήσουν να παίζουν (σύμφωνα με κάποιους που το δοκίμασαν ήδη στο εξωτερικό ).Καλά έιναι τώρα που υπάρχει ακόμα στο site to firmware BD.8.08.498.B να το κατεβάσετε στον σκληρό σας για να υπάρχει ώστε άν γίνει μια στραβή με νεό προβληματικό firmware να φορτώσετε ξανα το παλαιό μέχρι να βγεί κάποιο που ειναι απροβλημάτιστο.η φόρτωση γίνεται με usb με διαδικάσία που υπάρχει στο site της LG σε pdf αρχείο.

κυκλοφόρησε το firmware έκδοση 527.Το εγκατέστησα και δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τα προβλήματα που δημιουργούσε η 526 διορθώθηκαν.

Τελικα τις παιζει ολες τις μεγαλες ματροσκες απο ntfs δισκους?Αναφερομαι σε scene releases και οχι σε οτιδηποτε εχει να κανει με βιντεοκαμερες η home made divx/mkv...

Μου είπαν σε 10 ημέρες αλλά το έφεραν σε μία, σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι το έστειλαν, αργά ποιά να το μετανοιώσω αύριο το πρωί θα το έχω, να δω και εγώ τι ψάρια πιάνει.
Πάντως ευχαριστώ σας για την προθυμία ενημέρωσης.

Re: Απάντηση: LG BD390 mkv player!

Μου είπαν σε 10 ημέρες αλλά το έφεραν σε μία, σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι το έστειλαν, αργά ποιά να το μετανοιώσω αύριο το πρωί θα το έχω, να δω και εγώ τι ψάρια πιάνει.
Πάντως ευχαριστώ σας για την προθυμία ενημέρωσης.
Καλορίζικο.Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου