LG BD390

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,018
Πειραιάς - Αιγάλεω
http://www.skroutz.gr/s/89414/LG-BD-390.html

Δεν διαβάζει κάποια δισκάκια, άλλα τα διαβάζει, το είχα πάει για καθάρισμα πριν από 9 μήνες αλλά άρχισε πάλι τα ίδια.

Το usb του δουλεύει κανονικά, υπάρχουν οι οδηγίες, το καλώδιο τροφοδοσίας και το τηλεκοντρόλ.

Παραλαβή από Πειραιά ή γύρω περιοχές.

Αν το θέλουν πάνω από ένα άτομο θα γίνει κλήρωση την Κυριακή ή την Δευτέρα.

Θα με ενδιέφερε αν δεν το θέλει κάποιος άλλος.. βρίσκομαι Νίκαια οπότε φαντάζομαι κανονίζεται εύκολα.

Καλημέρα,
Συγχαρητήρια για την κίνησή σου.
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή για την κλήρωση.
Ευχαριστώ

Αν θέλεις, πρόσθεσε με και εμένα στην κλήρωση.

Ευχαριστώ... και συγχαρητήρια για την κίνηση σου αυτή.

Καλημέρα σας, έγινε η κλήρωση και ο νικητής είναι ο sakis.kom.

Σάκη στείλε ένα πμ με τηλέφωνο για να κανονίσουμε την παράδοση.

Τώρα μετά την κλήρωση μπορώ να το πω :) Συγχαρητήρια στον νικητή αλλά κυρίως συγχαρητήρια στον jpil για την προσφορά του αυτή :)

Να σε ευχαριστήσω πολύ Γιάννη, θα τα πούμε όπως κανονίσαμε.
Να είσαι καλά. Ευχαριστώ παιδιά. :ernaehrung004:

Σάκης.

Συναντηθήκαμε με τον φίλο jpil και παρέλαβα το μηχάνημα.
Ο Γιάννης είναι ένα παληκάρι ευγενέστατο και χαμογελαστό.-bye-

Η συσκευή εμφανισιακά, αγρατζούνιστη, (όπως πολλοί που προσέχουμε τα μηχανήματά μας).
Δοκίμασα κάποια αρχεία βίντεο και τα έπαιξε κανονικά.
Δοκίμασα διάφορα δισκάκια και δεν τα έπαιξε, όπως και εσύ έχεις αναφέρει Γιάννη.
Το ρύθμισα σε 1080 και όλα καλά στην εικόνα.

Ευχαριστώ ξανά φίλε. :grinning-smiley-043

Το lg το είχα και είχε πάθει βλάβη από κεραυνό μαζί και πολλές άλλες συσκευές. Το μόνο που κράτησα από όσα χάλασαν ήταν το εσωτερικό blueray drive του lg. Δεν ξέρω αν έχει πειραχτεί και αυτό αλλά θα ψάξω που το έχω βάλει (ελπίζω να το βρω). Αν το θέλεις δικό σου. Μόνο που είμαι Θεσσαλονίκη.

Το lg το είχα και είχε πάθει βλάβη από κεραυνό μαζί και πολλές άλλες συσκευές. Το μόνο που κράτησα από όσα χάλασαν ήταν το εσωτερικό blueray drive του lg. Δεν ξέρω αν έχει πειραχτεί και αυτό αλλά θα ψάξω που το έχω βάλει (ελπίζω να το βρω). Αν το θέλεις δικό σου. Μόνο που είμαι Θεσσαλονίκη.

Τα καλά του AVCLUB!

Μπορεί να δουλεύει ακόμα? Αν ναι, ναι θα ενδιέφερε.

Ευχαριστώ.

Η βλάβη ήταν στην πλακέτα. Φυσικά όμως επειδή δεν δοκιμάστηκε και ο κεραυνός μπορεί να έχει προκαλέσει και άλλα προβλήματα δεν είμαι σίγουρος. Το βρήκα πάντως οπότε αν θέλεις επικοινωνούμε με πμ για να στο στείλω από Δευτέρα.

Να ευχαριστήσω και τον φίλο Δημήτρη (havanapd) που επικοινωνήσαμε και μου δώρισε το drive που είχε.

Δημήτρη, το τοποθέτησα και δούλεψε κανονικά, οπότε ο κεραυνός δεν το είχε επηρρεάσει.
Δοκίμασα μερικά δισκάκια DVD-R που είχα πρόχειρα και τα έπαιξε χωρίς πρόβλημα. :a0210:

Να είσαι καλά!