LG BD570 Blue Ray & Media Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

giorginho

Established Member
20 January 2009
296
Λοιπον ειχα κι εγω εδω και μηνες καποιες ερωτησεις που περιμενα να απαντηθουν απο κατοχους αλλα αφου κανεις δεν εγραφε πηρα το θαρρος να το αγορασω και πλεον ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. Παιζει απο usb (η οποια βρισκεται δυστυχως σε πολυ κακο σημειο μπροστα καθως αναγκαζει το "καπακι" να μενει ανοιχτο) ολα τα mkv που του εχω ριξει χωρις κανενα ψεγαδι (δεν κοβω το χερι μου για κατι μουρλα rips του στυλ 16 reframes κλπ, δεν ασχολουμαι με τετοια) με υποτιτλους (εσωτερικους-εξωτερικους), downmixing στα παντα, τα παντα ολα.

2. Αναπαραγωγη μεσω δικτυου με το Nero MediaHome Essentials 4 που ειναι το συνοδευτικο λογισμικο (αλλα και απο shared files που οριζουμε απο στο homegroup των windows 7):
α) Μεσω wi-fi με router b/g δεν γινεται τιποτα, ουτε καν σε 720p (ή με πολλα ζορια αλλα δεν αξιζει γιατι αν πχ θες να κανεις κανα fast forward θα φας κολλημα). Με draft-N router δεν εχω δοκιμασει ομως απο τα οσα ειδα ειμαι αισιοδοξος!
β) Μεσω ETHERNET ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΤΑΧΥΤΑΤΑ (ακομα και με 100αρι ethernet) τοσο σε αναγνωση οσο και σε FF, go to επισης αλλαζει audio streams (αν υπαρχουν πολλαπλα) υποτιτλους... τα παντα ολα λεμε!
Αυτος ο ξενος που εκανε καποιο review και ανεφερε οτι δεν καταφερε να παιξει μεσω δικτυου ειτε θα εννοουσε wi-fi b/g ειτε θα ηταν ασχετος.

3. Υπαρχουν ορισμενες ασυμβατοτητες με καποιους τυπους βιντεο ή ήχων (πχ ενω τα avi γενικα τα παιζει, σε καποια μου βγαζει οτι "η μορφη ηχου δεν υποστηριζεται", επισης εμαθα απο φιλο οτι δεν παιζει wmv).

4. ΔΕΝ αναγνωριζει τη δομη ριπ-αρισμενου ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ bluray σε σκληρο δισκο (δεν εμφανιζει μενου κλπ). Τα m2ts αρχεια που περιεχονται τα παιζει κανονικα αλλα εδω μιλαμε για δομη bluray οπου μπορει πχ τα διαφορα audio streams να κατανεμονται σε διαφορα αρχεια και να μην τα παιζει ολα κλπ κλπ. Αν προκειται για ενα m2ts αρχειο με τον "σωστο" (ας πουμε Αγγλικο) ηχο μεσα του τοτε ολα ΟΚ.

5. Εχει "θεματα"!
-Καλοι οι υποτιτλοι χωρις κολληματα αλλα φαινονται σα να ειναι ελαφρως stretched καθετα. Υπαρχει τροπος να αλλαχθει η γραμματοσειρα αραγε;
-Και το πιο σημαντικο: ΣΟΒΑΡΟ "ΘΕΜΑ" με την USB!
Χωρις να σημαινει κατι, απλα αναφερω οτι με το που το πηρα το εβαλα μονο του και εκανε ενημερωση στο firmware του.
Οταν το πρωτοανοιξα με το που εβαλα πανω ενα δισκο το διαβασε αμεσως και επαιξε μια χαρα. Τη 2η φορα δεν το διαβασε αμεσως, το εκλεισα και το ξανανοιξα και ολα ΟΚ. Ετσι δουλεψε αρκετες φορες αλλα ηδη το "ποσοστο επιτυχιας" στην αναγνωση δισκων πεφτει!
Εδω παντως θα τολμησω να πω ευθεως οτι εχει να κανει με... τον σκληρο δισκο! Για παραδειγμα ενας-δυο WD διαβαζονται μεσα σε 4-5 δευτερολεπτα με το BD570 ενεργο (και διαβαζονται επιτυχως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ), ενω οι προβληματικοι που ανεφερα ειναι seagate!
Παντως εφοσον οι ιδιοι δισκοι (seagate) σε αλλα μεσα διαβαζονται κανονικα, οφειλω να το καταλογισω στο BD570 αυτο το προβλημα.

Ακομα χειροτερα για ενα φιλο μου που εβαλε λεει εναν WD passport και επαιξε μια χαρα αλλα δυο μικρους δισκους 2.5" με θηκουλες τους.... ΕΚΑΨΕ!!!!

-Επισης στην 32"αρα μου με 1366*768 (μπορει να δεχθει πηγη εως 1080i) στα μενου η εικονα κανει κατι σαν.... flickering ιδιαιτερα σπαστικο και κουραστικο, ομως αν απλα... μπω στο youtube σταματαει!
Πριν κανω αναβαθμιση firmware το ειχα λυσει το θεμα παιζοντας με τις ρυθμισεις εικονας (αναλυση, συχνοτητα κλπ), τωρα ο,τι κι αν κανω παραμενει. Παντως ως δια μαγειας οπως ειπα εξαφανιζεται αν απλα παιξω καποιο βιντεο.
Η χρηση του παντως παει για 1080αρη προβολεα οποτε δε θα εχω προβλημα (παιζει και 1080p/24 πολυ ωραια).

Παντως προσωπικα θα παιζω 9 στις 10 φορες μεσω δικτυου, για αναπαραγωγη απο usb ειχα κι αλλους τροπους απλα δεν ηθελα να μετακινω τους σκληρους καθε φορα και το BD570 μου ελυσε τα χερια.
Προσθετοντας το γεγονος οτι παιζει δισκακια blurays, μπαινει ιντερνετ (youtube-piccasa-Accuweather) και φυσικα την αναπαραγωγη μεσω USB, το μονο που του λειπει για να γινει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ειναι ενας υβριδικος δεκτης DVB-T / DVB-S (σε HD φυσικα).:cool1:

Και ολα αυτα στα 119 ευρω απο τα Multirama, για μενα αποτελεσε μια ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ!

Re: Dvd με hdmi,usb,1080p,mkv???

α ρε φιλε τωρα μας τα λες......Αν τα ξερα αυτα νωριτεερα θα το ειχσα χτυπησει και εγω....Για δοκιμασε bd thw pixar h to Terminator salvation να μας πεις πως ανταποκρινετΑι?????

Re: Dvd με hdmi,usb,1080p,mkv???

E πιστεψε με τα εγραψα μολις ολοκληρωσα ολες τις δοκιμες μου! Δεν ηξερα οτι σταματησε η προσφορα (και για να πω την αληθεια θα επαιρνα το σχεδον πανομοιοτυπο BD560 ετσι κι αλλιως καποια στιγμη, που αν ειχα κι εγω ενα τετοιο review στα χερια μου σαν αυτο που εγραψα, θα το ειχα παρει εδω και καιρο --> αν φαινοταν στο προφιλ μου ποσες φορες εχω επισκεφθει αυτο ή αλλα παρομοια threads στο παρελθον θα ηταν.... πολλες!).

Αν εννοεις να δοκιμασω αναπαραγωγη δισκου bluray δεν μπορω γιατι... δεν εχω (ακομα)!! Για τετοιες εμπειριες παντως υπαρχουν ηδη reviews, οπως στο fullhd.gr
Σε mkv κανενα προβλημα.

Τελικα απο οτι φαινεται οι 2 μικροι (2.5" - χωρις τροφοδοσια) δισκοι του φιλου μου καταστραφηκαν απο την USB. Οπως ειπα, αλλοι δισκοι παιζουν και αλλοι οχι.

Η LG επισημα μου ειπε οτι υποστηριζουν σκληρους δισκους εως 750GB και μονο δισκους με δικη τους τροφοδοσια! Για την περιπτωση του φιλου μου απο το τμημα service μου ειπαν οτι "αποκλειεται να καηκε ο δισκος, μαλλον θα φταιει το external case που χρησιμοποιει" (μην τυχον το πειτε του φιλου μου αυτο γιατι θα παρει φωτιες)!

Για τους παραπανω περιορισμους δεν αναφερεται απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στο manual!

Προσωπικα, μου παιζει μια χαρα και 1.5ΤΒ δισκο WD απο την usb και... 2.0ΤΒ δισκο! Και seagate τελικα μου επαιξε (ισως ο συγκεκριμενος που δε μου διαβαζε να εχει καποιο προβλημα).

Εδω παντως θα τολμησω να πω ευθεως οτι εχει να κανει με... τον σκληρο δισκο! Για παραδειγμα ενας-δυο WD διαβαζονται μεσα σε 4-5 δευτερολεπτα με το BD570 ενεργο (και διαβαζονται επιτυχως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ), ενω οι προβληματικοι που ανεφερα ειναι seagate!
Παντως εφοσον οι ιδιοι δισκοι (seagate) σε αλλα μεσα διαβαζονται κανονικα, οφειλω να το καταλογισω στο BD570 αυτο το προβλημα.
Λοιπον μετα απο εκτεταμενους ελεγχους, πρεπει να τονισω οτι το BD570 μου διαβαζει ΟΛΟΥΣ τους δισκους (και 1.5ΤΒ και 2.0ΤΒ) ΕΚΤΟΣ απο ΕΝΑΝ προβληματικο Seagate, μαλιστα της σειρας LP και οχι της γνωστης προβληματικης γενιας 7200.11 ο οποιος πιθανοτατα εβγαζε μυνηματα στα windows τυπου "SCAN AND FIX" (λεω "πιθανοτατα" γιατι τετοια μυνηματα τα βλεπω πολυ συχνα και δεν ειμαι 100% σιγουρος αν αντιστοιχουν σε αυτον τον δισκο) τα οποια και αγνοουσα, και πλεον αδυνατει να διαβαστει ΚΑΙ απο το λαπτοπ/PC (οπως και οι μικροι δισκοι του φιλου μου). Δεν μπορω να αποκλεισω παντως καποια "ιδιαιτεροτητα" της USB του BD570 να εδωσε στο δισκο το "τελειωτικο χτυπημα".:BDBDG54:

ΠΟΛΥ!!!
Απλα επειδη ο φιλος μου τους εβαλε λιγο στο "τρεξιμο" σχετικα με την usb και τους δυο σκληρους που κατα τα φαινομενα εκαψε, για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου περιμενετε μερικες μερες να δουμε μην τυχον ανακαλυψει η LG κανα ελαττωμα...

Σημερα αγορασα και επαιξα τα πρωτα μου blurays, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ τοσο σε θεματα φορτωσης του δισκου οσο και στην πλοηγηση μεσα στην ταινια (επιλογη σκηνων, go to κλπ).

Το έχω εδώ και τρεις μήνες. Ισως φανεί υπερβολικό επειδή το μηχάνημα δείχνει τις δυνατότητες του στα MKV, αλλά είμαι απογοητευμένος από την συμβατότητά του στα αρχεία AVI.

Σχεδόν όλα τα νέα video που κατεβάζω βγάζουν μήνυμα ότι "δεν υποστηρίζονται". Μιλάμε για video που παίζουν σε κάτι προϊστορικά dvd-player !!! Και απ' ότι έχω παρατηρήσει μετά από κάθε αναβάθμιση η ασυμβατότητα μεγαλώνει.

Επίσης δεν παίζει wav, wmv και mov (τα οποία παίζει η τηλεόραση (LG LCD) που δεν διαφημίζετε για player).

Βλέπω ελάχιστα BlueRay, μερικά MKV, και πολλά AVI (κυρίως ταινίες & σειρές) αλλά αναγκάζομαι να τα ξανακάνω encoding ή να τα βλέπω στο παλιό dvd-player. :bawling:

Last edited:
Οντως παρατηρησα κι εγω ασυμβατοτητα με διαφορα αρχεια (σε πολλους τυπους βιντεο μαλιστα λεει οτι "ο ηχος δεν υποστηριζεται") αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. wav, wmv, mov και δεν ξερω-γω τι αλλα (ogg, flac, aiff, raw, 3gp, asf, flv και δεκαδες ακομα) δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν σε ενα bluray player με προδιαγραφες προβολης σε... 120+ ιντσες!
Προσωπικα αν ημουν στη θεση σου "Βλέπω ελάχιστα BlueRay, μερικά MKV" ουτε καν θα μου περναγε ποτε απο το μυαλο η αγορα bluray player (και γι'αυτο πολυ πριν παρω το BD570, συγκεκριμενα πριν απο σχεδον 3 χρονια πηρα το WD HD TV player 1ης γενιας). Απο το να ειναι το μηχανημα γεματο 10αδες codecs (βαρια firmwares) ωστε να παιζει και το καθε αρχειακι, με κινδυνο να δημιουργηθουν προβληματα με την παραμικρη ανωμαλια, καλυτερα να ειναι "βραχος" στα mkv's και τα blurays μονο!

Απο το να ειναι το μηχανημα γεματο 10αδες codecs (βαρια firmwares) ωστε να παιζει και το καθε αρχειακι, με κινδυνο να δημιουργηθουν προβληματα με την παραμικρη ανωμαλια, καλυτερα να ειναι "βραχος" στα mkv's και τα blurays μονο!
Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος αλλά σέβομαι την γνώμη σου.

Πληροφοριακά μόνο, τα περισσότερα Samsung παίζουν όλα αυτά που αρνούνται τα LG και είναι "πιο βράχοι" από τα δικά μας. Ο λόγος που γίνετε αυτό είναι πολιτική της εταιρίας και όχι τεχνική δισκολία. Π.χ. το να αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς των υποτίτλων είναι τραγικά εύκολο σε όλους τους media players, αλλά στα LG είναι αδύνατο!!!!

Επίσης δεν υπάρχει λόγος να αγοράζω την "ναυαρχίδα" της σειράς και να κρατάω δίπλα τα παλιά dvd και media players. Μια μεγάλη LCD και ένα BlueRay είναι αρκετά για το σαλόνι, και πρέπει να έχω τα πάντα (CD, DVD, BlueRay, USB, media player, youtube, κτλ).

Σκεφτόμουν κι εγώ να αγοράσω το BD570 αλλά ύστερα από αυτά που διαβάζω στο forum αλλά και σε άλλα ξένα forums, ακύρωσα τα σχέδιά μου.
Απ'ότι αναφέρεται, το μηχάνημα έχει προβληματάκια στο να δουλέψει ως απλό blueray player με κολλήματα κατά την αναπαραγωγή ορισμένων ταινιών.
Δυστυχώς, δε παίρνεις ένα τέτοιο μηχάνημα ΜΟΝΟ σαν media player αλλά ως blueray KAI media player.
Kατά τ'αλλα τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος δείχνουν σούπερ αλλά δε νομίζω πως αποτελεί τον άξιο διάδοχο του BD390 και απ'οτι φαίνεται η LG δεν δείχνει προθημία στο να διορθώσει τα "κουσούρια" του με κάποιο update.

Για την γραμματοσειρα το ανεφερα κι εγω. Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, αλλα πραγματι θα μπορουσε/επρεπε να ειναι καλυτερη. Πραγματι ακομα και μια LG τηλεοραση (ιδιως οι "ναυαρχιδες") παιζει τα παντα, και πραγματι θα ηταν ιδανικο να υπαρχει μια συσκευη για ολα (μαζι με HD sat-ter combo) αλλα για την ωρα δεν υπαρχει (ή υπαρχει με πολυ μεγαλυτερο κοστος + εξτρα). Και τα samsung που παιζουν τα παντα ηταν στα υποψη μου αλλα δεν κοστιζουν... 119 ευρω! Και εδω που τα λεμε δε θα επαιρνα κανενα media player / bluray player με περισσοτερα χρηματα. Δεν αξιζει για κανενα μηχανημα.

Οσον αφορα σε αναπαραγωγη ΔΙΣΚΩΝ bluray, μεχρι τωρα επαιξα 3 χωρις το παραμικρο προβλημα, μαλιστα ειναι πολυ γρηγορο σε φορτωση, προωθηση, go-to κλπ. Ουτε σε mkv ειχα το παραμικρο προβλημα μεχρι στιγμης.

Για να πω την αληθεια κι εγω ειχα βαλει στο ματι απο περσι το BD390 και περιμενα για καποια καλη προσφορα. Ετουτο υποτιθεται ειναι οτι και το 390 και κατι παραπανω.
Καποιος ανεφερε οτι σε ξενα sites εγραφαν για μη δυνατοτητα αναπαραγωγης μεσω δικτυου! Δεν ξερω που τα βρισκουν, αλλα εγω μετα τις αρχικες δοκιμες (και) μεσω usb, παιζω αποκλειστικα μεσω δικτυου (με εξαιρεση τους δισκους bluray που τους βαζω... εκει που πρεπει :P) και πανε ολα μια χαρα, με εξαιρεση το χαζο-ρουτερ μου που κανει μερικες επανεκκινησεις αραια και που...

Γενικα ξαναλεω για οποιον θελει bluray player & mkv player (και ιδιως μεσω δικτυου) το συνιστω ανεπιφυλακτα και η μονη (μεγαλη γιατι αν υπαρχει ελαττωμα θα μεταφραστει σε μεγαλο κοστος) επιφυλαξη που εχω ειναι για την θυρα USB η οποια φαινεται να προκαλεσε προβληματα σε καποιους δισκους (1 δικο μου και 2 ενος φιλου).

Εγω ημουν στο παρα 1 να το αγορασω .Τα χαρακτηριστικα του φαινονταν ελκυστικα.Αλλα αν η θυρα usb einai οντως προβληματικη υπαρχει ζητημα.Και αντε αναπαραγαγει τα mkvs .Ομως αν δεν μπορει να παιξει avi/wav τι να το κανω τη στιγμη που η πλειοψηφια των ταινιων μου ειναι στα φορματ αυτα?Υπαρχει λετε πιθανοτητα μα καποιο firmware update να διορθωθει το προβλημα η να το ξεχασω.....

Δικη μου εκτιμηση, χωρις να εχω πληροφοριες ειναι οτι υποστηριξη "υποδεεστερων" αρχειων εφοσον δεν προσεφεραν εξαρχης ΔΕΝ θα μπουν στον κοπο να προσφερουν. Οπως επισης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εφοσον το θες σαν player SD υλικου ειναι εντελως ασυμφορη αγορα, καθως και με ~50 ευρω βρισκεις SD media players με υποστηριξη για τετοια αρχεια...
Για την usb ακομα περιμενουμε απαντηση απο την LG (που μαλλον εχει περασει απο την αρνηση στην... διερευνηση:chef:). Ελπιζω μονο να μη μας βρουν τα .. Χριστουγεννα (!!:christmastree2:!!) ή η νεα γενια μοντελων μεχρι να μας απαντησει...

MHN βαλετε το νεο firmware...
Εκτος του οτι δεν ειδα τιποτα καλυτερο απο το προηγουμενο, δημιουργηθηκε μια καθετη πρασινη λωριδα στο αριστερο ακρο της οθονης (απο πανω εως κατω)!
Υπαρχει απο το αρχικο μενου μεχρι... ο,τι κι αν παιξεις!
Μα καλα, ΠΙΝΟΥΝ στην LG οταν φτιαχνουν firmware (και μαλιστα στο manual λεει νομιζω οτι δεν γινεται "downgrade")...

Και τα samsung που παιζουν τα παντα ηταν στα υποψη μου αλλα δεν κοστιζουν... 119 ευρω! Και εδω που τα λεμε δε θα επαιρνα κανενα media player / bluray player με περισσοτερα χρηματα. Δεν αξιζει για κανενα μηχανημα.

Δυστυχώς δεν το πήραν όλοι 119 ευρώ!!! (δεν την είδα πουθενά αυτή την προσφορά) αλλά 200+ ευρώ!!!. Όσο για τα firmware, όσο πάνε και χειρότερα...

Πήρα 3 φορές τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ήταν σαν να μιλούσα σε άσχετους... Πχ αν δεν κάνει ζουμ στα avi/mkv δοκίμασε από την τηλεόραση, επίσης μην κατεβάζεις ταινίες από το ίντερνετ γιατί είναι παράνομο και έχουν ιούς, ή αν δεν μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα πάνε πιο κοντά!!!!

Ωραια! Δηλαδη αν εγω τωρα παρω τηλεφωνο σχετικα με το προβλημα με την πρασινη γραμμη τι θα μου πουνε? Γιατι εστειλα email και ελαβα χθες απαντηση να... παρω τηλεφωνο!!! Θα δοκιμασω να του περασω αυτο που εχουν στο site, ΜΗΠΩΣ και (αν γινει δεκτο και περαστει) αλλαξει κατι... (ισως και να μην εγινε καλα η εγκατασταση του firmware ποτέ δεν ξερεις τι φταιει ακριβως...)

Η προσφορα στα 119 εσκασε απο Multirama μεσω email που εγω το ελαβα στις 26 Αυγουστου ενω απο γνωστο εμαθα οτι το πηρε στις 25 Αυγουστου. Το Σαββατο 29 Αυγουστου δεν ειχε μεινει τιποτα (και πολυ κρατησε νομιζω)...

Βρισκομαι στην απιστευτα δυσαρεστη-αβολη-ντροπιαστικη θεση να αναιρεσω ολα οσα εχω γραψει για το συγκεκριμενο προϊον...

Και η λεξη καταστροφη ειναι λιγη για να το περιγραψει...

Οπως ειπα με το τελευταιο firmware της LG ειχα την πρασινη γραμμη στα αριστερα...

Ειπα λοιπον να δοκιμασω να περασω καποιο απο τα firmwares που υπαρχουν στο site της LG ωστε να δω αν γινουν δεκτα και αν λυθει το προβλημα...

Κατεβασα λοιπον το 1ο διαθεσιμο που υπαρχει (εκδοση Απριλιου, για το οποιο υπαρχει απο κατω και ενα μικρο update και πιο κατω ακομα υπαρχει το firmware που εβγαλαν τον Αυγουστο).
Το περασα στο root ενος σκληρου 1ΤΒ τον οποιο ειχα ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 λεπτα και επαιζε μια χαρα στο bluray player... εγινε η αλλαγη του firmware κανονικα...

Ξανα-αναβω το bluray και... δεν διαβαζεται ο δισκος... αρχισαν οι υποψιες...

Παω τον ξαναβαζω στο λαπτοπ... ΤΙΠΟΤΑ!

Βαζω το firmware update σε αλλο δισκο (τον μικρο 2.5" 500αρη ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ απο αντικατασταση και ο οποιος ειχε επισης παιξει μια χαρα οποτε τον εβαλα) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ!!

Τον ξαναβαζω στο λαπτοπ κανω επανεκκινησεις... ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ! Εμφανιστηκαν τα ιδια "συμπτωματα" που ειχε εμφανισει ο δισκος που χρειαστηκε να επιστρεψω, μολις πρωτοπηρα το bluray, και που νομιζα οτι ηταν ο ιδιος προβληματικος (seagate βλεπεις..).

Μετα απο αυτα το μονο για το οποιο ειμαι πλεον 10000% σιγουρος ειναι οτι με καποιο (καποια) firmware το LG BD570 ΧΑΛΑΕΙ τους σκληρους δισκους που μπαινουν στην USB!

Το τι εχει να ακουσει τωρα η LG δε λεγεται... τωρα ξανακανω αναβαθμιση μεσω δικτυου ωστε τουλαχιστον να μην καψω αλλο δισκο (και να δω τι θα απογινουν οι ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ δισκοι που εχασα, με πολυτιμα δεδομενα μεσα για τα οποια δεν ειχα κανενα backup)... κι ας εχει και την πρασινη γραμμη τι να πω.
(και οσο τα εγραφα ολα αυτα.....)
Για την ωρα κανονισαν να περασει απο το σπιτι μου το "συνεργειο" τους για να παραλαβει το bluray και δεν προκειται να τους το δωσω αν δεν παρουν υπευθυνα μαζι και τους 2 δισκους που εχω τωρα χαλασμενους για να κανουν ΑΝΑΚΤΗΣΗ των δεδομενων ανεξαρτητως κοστους (ειναι 100% ευθυνη της εταιριας).

Zητω συγνωμη προσωπικα και δημοσια απο ολους τους οποιους ισως παροτρυνα στον ενθουσιασμο μου και αγορασαν το bluray και αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗΝ USB του και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, μεχρι να παρουμε απο την LG επισημη απαντηση για το αν υπαρχουν (και ποια ειναι τα) προβληματικα firmware, καθως και για το αν υπαρχει τελικα καποιο ασφαλες firmware ή αν φταιει η ιδια η συσκευη απο τη μανα της.

μην μας λες τετοια,,, το εχω παρει το Σαββατο χθες συνδεσα σκληρο WD 1TB τον επαιξε μια χαρα λες να τον ''καψει'' στο μελλον και να χασω τα δεδομενα ;;;