LG BD570 Blue Ray & Media Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

και εγω μαζι σου φιλε το προιον απλα αθλιο κολαει στο blu ray playback καθε τρεις και λιγο
Για τα κολληματα σου βρηκα πολλα posts σε ξενα φορουμ και αν εισαι ιδια περιπτωση (και Iron Man 2 bluray κλπ) λενε οτι φτιαχνουν με καποιο update...

Εγω ειχα πολυ χειροτερα προβληματα. Τελος παντων, ηρθαν πισω οι δισκοι οπως τους εστειλα και σημερα περιμενω με κουριερ ενα "φακελο" απο την LG!
Αντε να δουμε τι εχουν σκαρφιστει...

Και ΝΑΙ!

Μετα απο 3 μηνες και βαλε, και αρκετο καιρο αφοτου υπεγραψα τον "συμβιβασμο" που μου προτειναν επιτελους μολις μπηκαν στο λογαριασμο μου τα χρηματα που αντιστοιχουν στους καμμενους μου δισκους απο την LG!

Φυσικα πολλα απο τα δεδομενα που εχασα δεν προκειται να τα ξαναβρω (ή να τα ξαναδημιουργησω) αλλα κατι ειναι κι αυτο....

Για οποιον ενδιαφερεται ο "συμβιβασμος" εγινε μεσω του Συνηγορου του Καταναλωτη, αν εχετε κι αλλοι υποστει ζημιες απο τα εν λογω προϊοντα (BD5X0) και εχετε την υπομονη ασχοληθειτε λιγακι μπας και βαλουν μυαλο επιτελους...

Τελικά την ξαναπάτησα!!! Μετά τα προβλήματα με το 370 (το οποίο όπως έχω ξαναγράψει το επέστρεψα πίσω και πήρα το 570) άρχισαν τα όργανα και με το 570!!! Είχα γράψει παλιότερα ότι μερικές φορές κι ενώ έπαιζε από usb stick το μηχάνημα έσβηνε μόνο του... Το πήγα 2 φορές στο τοπικό service και μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στην πορεία μου βγήκε ένα stick off (verbatim 16 gb). Από σήμερα με τα άλλα 2 stick που έχω (transcend 1 gb και sandisk 2 gb) είτε σβήνει το μηχάνημα, είτε δεν κάνει αναπαραγωγή του αρχείου και επιστρέφει στο προηγούμενο menu!!!!!!!!!!!!!! Στέλνω mail στην lg hellas κι έχει ο Θεός... Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα...
Υ.Γ.: Και δεν έχω κάνει αναβάθμιση στο αρχικό firmware (το μηχάνημα το πήρα αρχές καλοκαιριού 2010)...

Ρε παιδια να κανουμε μια μαζικη καταγγελεια
Ελεος πια με το κ.λ.μηχανημα φιλε giorginho πηρες τα λεφτα σου πισω απο το bd570 απο τον συνηγορο εχω προβλημα αναπαραγωγης dual layer δισκων

Τι να λεμε τωρα, σας ευχομαι καλο κουραγιο!
Επικοινωνηστε με τον χρηστη soultanson, ειναι και αυτος στη διαδικασια εξετασης των καμμενων του δισκων as we speak, αν ενδιεφερεστε να συμπληρωσετε πολλοι μαζι μια καταγγελια.
mafgr δεν ξερω αν αυτο που εγραψες ηταν ερωτηση, αν ναι, τοτε ναι πηρα τα λεφτα μου πισω τοσο για τους δισκους οσο και για το bd570 φυσικα.

Τελικά την ξαναπάτησα!!! Μετά τα προβλήματα με το 370 (το οποίο όπως έχω ξαναγράψει το επέστρεψα πίσω και πήρα το 570) άρχισαν τα όργανα και με το 570!!! Είχα γράψει παλιότερα ότι μερικές φορές κι ενώ έπαιζε από usb stick το μηχάνημα έσβηνε μόνο του... Το πήγα 2 φορές στο τοπικό service και μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στην πορεία μου βγήκε ένα stick off (verbatim 16 gb). Από σήμερα με τα άλλα 2 stick που έχω (transcend 1 gb και sandisk 2 gb) είτε σβήνει το μηχάνημα, είτε δεν κάνει αναπαραγωγή του αρχείου και επιστρέφει στο προηγούμενο menu!!!!!!!!!!!!!! Στέλνω mail στην lg hellas κι έχει ο Θεός... Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα...
Υ.Γ.: Και δεν έχω κάνει αναβάθμιση στο αρχικό firmware (το μηχάνημα το πήρα αρχές καλοκαιριού 2010)...

Γειά σε όλους. Τελικά κι αφού το μηχάνημα πήγε στο service την επόμενη ημέρα, περί την 28-01-2011 το πήρα πίσω. Μου είπαν ότι άλλαξαν την main και μου έδωσαν και σχετικό παραστατικό. Η main ήρθε παραγγελία από Ολλανδία, γι'αυτό και άργησε (έτσι μου είπαν). Να μην το ματιάσω αλλά πλέον δουλεύει μια χαρά...

Ρε παιδια να κανουμε μια μαζικη καταγγελεια
Ελεος πια με το κ.λ.μηχανημα φιλε giorginho πηρες τα λεφτα σου πισω απο το bd570 απο τον συνηγορο εχω προβλημα αναπαραγωγης dual layer δισκων

Εγω ειχα παρει το BD560 κι ειχα , επισης, προβλημα με τα dvd dual layer.
To αλλαξα επιτοπου με το sony BDP-S470 και βρηκα την ησυχια μου.

Αλλα εχω και το LG HR-550 ,απο το οποιο , ως ωρας, ειμαι Υπερευχαριστημενος !!!!!

Γειά σε όλους. Τελικά κι αφού το μηχάνημα πήγε στο service την επόμενη ημέρα, περί την 28-01-2011 το πήρα πίσω. Μου είπαν ότι άλλαξαν την main και μου έδωσαν και σχετικό παραστατικό. Η main ήρθε παραγγελία από Ολλανδία, γι'αυτό και άργησε (έτσι μου είπαν). Να μην το ματιάσω αλλά πλέον δουλεύει μια χαρά...

Τελικά το μάτιασα! Χθες το βράδυ πάλι τα ίδια. Έσβησε 4 φορές μέσα σε διάστημα 2,5 ωρών!!!!!! Ήδη το ανέφερα στην εταιρία κι επειδή αυτή την φορά θα απαιτήσω μόνο επιστροφή των χρημάτων μου (μάλλον όχι όλων, γιατί μόλις είδα ότι το Πλαίσιο το δίνει 160 , ενώ το είχα πάρει 230 ), πείτε μου την γνώμη σας για κανένα άλλο blu-ray player κοντά στα 200 που να πάιζει απροβλημάτιστα απευθείας από εξωτερικό δίσκο ή usb-stick διαμορφωμένους κατά ntfs αρχεία mkv και mts και δυσικά να υποστηρίζει πληθώρα αρχείων υποτίτλων... Δεν με ενδιαφέρει ούτε το wi-fi, ούτε το 3D...

Last edited:
Ελλατωματικο προϊον = Δικαιουσα να παρεις πισω ΟΛΑ σου τα χρηματα!
Μη παραμυθαστεις αν σου πεταξουν τιποτα "η σημερινη του τιμη ειναι τοσο", αυτα ειναι λαλακιες (ειδικα το Πλαισιο, ειχα κλεισει ενα bluray εγγραφης στα 149 ευρω και ολως τυχαιως οταν εφτασε στο καταστημα η παραγγελια αλλαξε η τιμη στα 199 ευρω και παροτι το ειχα παραγγειλει με 149 δε μου το διναν!!!!) Φυσικα τους ειπα να το φανε και να το βαλουν εκει που ξερουν και για μαντεψε: Δυο εβδομαδες μετα ξαναπεσε στα 149. Εγω ομως τους εχω χαιρετησει πλεον. ΟΛΑ να τα απαιτησεις και ολα θα τα παρεις.

Κοιτάζοντας ξανά το site στο "Πλαίσιο" είδα ότι πλέον το μηχάνημα κοστολογείται 199 (ίσως επειδή πέρασαν οι εκπτώσεις). Το θέμα όμως είναι άλλο... Ποιό μηχάνημα προτείνεις με βάση τις προδιαγραφές που προανέφερα;

Τελικά αυτή την φορά η LG λειτούργησε άκρως επαγγελματικά. Μέσα σε 5 ημέρες και χωρίς προβλήματα είχαν εγκρίνει την επιστροφή όλων των χρημάτων μου (229 ) υπό μορφή πίστωσης στο "Πλαίσιο"... Με εξέπληξαν ευχάριστα...

H LG "πιστωσε" ενα "τεμαχιο" στο Πλαισιο σε αντικατασταση του προβληματικου που επεστρεψες και το Πλαισιο σου "πιστωσε" εσενα τα χρηματα. Αυτο ειναι πολιτικη του καταστηματος, εφοσον ομως εσυ απαιτουσες να παρεις πισω τα χρηματα σου ειναι υποχρεωμενοι (το Πλαισιο, οχι η LG) να στα δωσει.
Με players γενικα εχω σταματησει να ασχολουμαι, μονο προβληματα εβρισκα και μονο χρονο (και μαλιστα πολυ) εχασα.
Δικη μου προσωπικη προταση πλεον μονο ενα πληρως εξοπλισμενο HTPC (στη δικη μου περιπτωση ισχυρο λαπτοπ) οπου και παλι θα χρειαστει μεγαλη προσοχη με ρυθμισεις/codecs για να μην "υπερφορτωθει" και τα παιξει.

Το θέμα είναι ότι για διάφορους λόγους θα αγοράσω και πάλι player και αυτή την φορά είμαι αρκετά μπερδεμένος...

Βγηκε το BD670 (3D) οπως βλεπω στο φορουμ μας...
Οποιος εχει διαθεσει να (ξανα)παιξει με τη φωτια (κυριολεκτικα) ας αγορασει!

Eχω τσαντιστει απιστευτα με την απαραδεκτη πολιτικη των nvidia & AMD που μου στερουν τη δυνατοτητα να φτιαξω ενα φτηνο 3D HTPC αυτη τη στιγμη... αλλα κανω υπομονη, ετσι κι αλλιως αυτοι χανουν.