LG BH9530TW ή στήσιμο Home Cinema από την αρχή;

Aniwthos

New member
1 December 2010
78
Καλημέρα,

Καταρχάς να ενημερώσω οτι έχω βαθιά μεσάνυχτα όσο αναφορά το θέμα home cinema και οτι αναφορά σε ήχο απο αυτό. Ο χώρος που θέλω να εγκαταστήσω το home cinema είναι περίπου 15 τετραγωνικά. Δεν θα ήθελα κάτι extreme μιας και δεν θέλω να παίζω πολύ δυνατά και η χρήση του θα είναι καθαρά HD και 3D ταινείες. Το budget μου είναι απο 500 εως 700 . Το ιδανικό είναι τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα μιας και το σπίτι είναι καινούριο και δε θα ήθελα να το πνίξω στα καλώδια. Το LG BH9530TW με εντυπωσίασε ως προς του τι προσφέρει ( review εδώ http://reviews.pathfinder.gr/tech/lg-bh9530tw/ ) 9.1 ήχος + bluray, πίσω ασύρματα ηχεία κτλ. Φυσικά δεν το έχω ακούσει κάπου απλά θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει κάτι τέτοιο ή με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάς σε ενα ανεξάρτητο home cinema με ενισχυτή (φαντάζομαι τα λεφτά του bluray πάνε στον ενισχυτή). Θα προτιμούσα κάτι σε πίσω ηχεία ασύρματα σίγουρα...

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας προκαταβολικά :-)

Re: LG BH9530TW ή στήσιμο home cinema απο την αρχή ?

Φιλε μου εγω με 4 κατοσταρικακια , πηρα το LG BH 7520 και βρηκα την υγεια μου!! Χωρις ασυρματα ηχεια βεβαια, αλλα με λιγο μεγαλυτερο καλωδιο και λιγη θερμοσιλικονη, γλιτωνεις πολλα ευρα!!

Re: LG BH9530TW ή στήσιμο home cinema απο την αρχή ?

Να πω ότι είχα και εγώ αυτό το δίλημμα, αλλά τελικά κατέληξα στο LG BH9530TW. Εντυπώσεις...
Μετά από 1 εβδομάδα στρωσίματος χτες έκανα ένα καλό Test με το volume κάπου στο 22 από το 40 max που έχει.. Το σαλόνι μου μετατράπηκε σε Cinema ειλικρινά!!.. Ο ήχος είχε ύψος, καθαρότητα, μηδενικά μπουκώματα κοφτερά ψηλά χωρίς καθόλου 'ξυσίματα' και ειλικρινά σου δίνει την εντύπωση ηχοσυστηματος άνω των 1500 ευρό, και το λέω γιατί έχω βρεθεί και σε ηχοσυστηματα που κοστίζουν ένα εφάπαξ :P Βέβαια δεν είναι ιδανικό για κάποιον που ενδιαφέρεται για να ακούει μόνο μουσική (2,1) παρότι φυσικά έχει και τέτοιες ρυθμίσεις.
H LG αν και δεν το περίμενα ειλικρινά με εξέπληξε..
Να πω σε αυτό το σημείο έτσι για την ιστορία ότι το test έγινε με το Transformers 3, γνωστό σε όλους για τις υψηλές απαιτήσεις του σε ήχο.

Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να ρυθμίσουμε λίγο καλύτερα τον ήχο από το ενσωματωμένο eq για να μην κάνω την ρύθμιση μόνο με βάση το αυτί μου??