LG BX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, ακόμα καλύτερα πιστεύω.Στην παλιά μου lg του 2007 ερχόταν μαζί με την τηλεόραση το πανακι, που ήταν σαν ένα μεγάλο πανι γυαλιών.
Έχει το jumbo ένα τέτοιο μεγάλο μαζί με ειδικό υγρό για οθόνες.

Πανάκι που καθαρίζουμε τα γυαλιά θα πρότεινα εγώ.
Τωρα να σας πω εγω που εχω μεγαλη λοξα λοξω φυσης (καθαριζω συχνα πυκνα φακους που κανουν κανα 15αρι-20αρι χιλιαρικα ο ενας :drool:) για το πανελ -με το καταλληλο υγρο ομως πανω οχι νερο- χρησιμοποιω ενα μαλακο μακο που δεν αφηνει χνουδια καθολου.

Ταμαμ. Οταν εχει λεκεδες απο τιποτα ....σαλια ( αν παιζει κανας αγριεμενος εφηβος παιχνιδια κοντα πχ) ειναι μονοδρομος το σωστο υγρο .

Τα ειδικά υγρα εγώ δεν τα εμπιστευομαι τουλάχιστον αυτά που μπορεί κανείς να βρει σε νορμάλ τιμές στα γνωστά μαγαζιά.Στην προηγούμενη μου qled είχα δοκιμάσει τρία διαφορετικά από πέντε έως δεκαπέντε ευρώ και ήταν όλα χάλια.Το πιό ακριβό ήταν και το χειρότερο.Παχυρευστο,δεν έφευγε με τίποτα,έκανε τη σκόνη λάσπη.Αν εχεις κάτι να προτείνεις που καθαρίζεις τους ακριβούς φακούς παρακαλώ μοιράσου το μαζί μας.

pelikan-screen-cleaning-250ml-1000-0367276.jpg

Aυτο χρησιμοποιω εγω σε οθονες υπολογιστων και στην πλασμα με απολυτη επιτυχια τοσα χρονια χωρις προβληματα.

Στην oled ακομα δεν εχει χρειαστει.

Να υπήρχαν screen protector και για tv να είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο..

Έχω και εγώ μία ζουζούνα 3,5 ετών στο σπίτι.

Σε καταλαβαίνω και εγω έχω έναν ταλιμπαν 3 ετών και άλλον ένα που σε κανα 6μηνο θα περπατήσει. Γ αυτό εχω αφήσει ακομη την ζελατίνα 🤣🤣😂

Ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης.

Τα παιδια μου ποτε μικρα δεν πλησιασαν το rack με τα μηχανηματα ή την τηλεοραση (εκτος οταν επαιζαν μπροστα της )

Ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης.

Τα παιδια μου ποτε μικρα δεν πλησιασαν το rack με τα μηχανηματα ή την τηλεοραση (εκτος οταν επαιζαν μπροστα της )

Ακριβώς !

Ναι δεν έχω παράπονο από τη δικιά μου , αλλά πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Αυτό δεν μπορείς να το αποκλείσεις ακόμα και από μεγάλους.
Κίνδυνος θάνατος οι ξένες που συνηθως καθαρίζουν σπίτια.
Τη δικιά μας την έχω μάθει εξαρχης και δεν πλησιαζει καν τις τηλεοράσεις. Καθαρίζω μόνος μου.
Ενός φιλικού ζευγαριού η δικιά τους, τους είχε χαράξει την lcd.

Καλοριφερ δεν εχεις ρε συ Γιαννη να στρωσεις απο κατω ? δεν θα ξεκολλησουν ποτε.

Συνηθως η ζεστη και η ασφαλεια τις τραβαει τις γατες.

Ακομη 3 χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό (ούτε κινητό ή ταμπλετ έχει σπασει η χαραξει) μόνο καμια φορά όταν βάλω youtube πάει να πατήσει την οθόνη να παίξει το βίντεο σαν το ταμπλετ . Του εβαλα γκάζια από την αρχή και δεν τα πειράζει. Πιο πολύ τρέμω από κανένα ιπτάμενο αντικείμενο που θα παίζει πχ μπάλα η κανα τουβλάκι να προσγειωθεί πάνω στο πάνελ. Μετά όταν μεγαλώσει κ άλλος και θα κάνουν wrestling θα φοβάμαι περισσότερο 🤣

Καλημέρα και από εμένα. Παρέλαβα χθες την 55αρα BX από Κωτσόβολο. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι ενώ έβαλα την επέκταση εγγύησης για 5 έτη δεν μου ήρθε κάποιο έξτρα χαρτί που να αναγράφει το τι καλύπτει αλλά μου είπε το παιδί που μου την έφερε ότι το τιμολόγιο είναι και η εγγύηση. Τι θα μου προτείνατε να κάνω;

Επίσης κάποια βάση στήριξης στον τοίχο που θα συνιστούσατε;

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα και καλοθέατη. Η σύμβαση επέκτασης εγγύησης συνοδεύεται από συμφωνητικό το οποίο υπογράφεις. Φέρει αριθμό. Κανονικά θα έπρεπε μάλιστα να έχει το serial number της τηλεόρασης, αλλά στην περίπτωση μου ΔΕΝ το συμπλήρωσαν. Εκαναν όμως συναψη το τιμολόγιο με το συμφωνητικό. Οπότε οκ. Το τι περιέχει κτλ το γράφει στους όρους του.

Αν έγινε η παραγγελία απο το site στο στέλνει στο mail, είναι ένα χαρτι Α4...

Να ρωτήσω κάτι άλλο:
1) Το refresh των pixel το κάνει αυτόματα όταν το κλείνει η τηλεόραση ή το ρυθμίζεις όποτε θες να γίνεται;
2) Κάνει θόρυβο ή φαίνεται κάτι στο πάνελ οταν γίνεται; Γιατι θέλω να βάλω την τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο και οταν την κλείνω θέλω να είναι κλειστή :S

Παιδες ελπιζω να χαίρεστε τις τηλεοράσεις σας....οπως κ γω. Σημερα ομως παρατηρησα κατι και θελω να δω αν εχει τυχει να συμβει κ σε αλλον. Κλεινοντας 2 φορες την τιβι μεσα στο απογευμα κ βραδυ (καθε φορα επαιξε κανα 2 ωρο η τιβι) και ενω ειχε σβησει μετα απο 5 με 10 δευτερα εκανε κατι σαν να πηγε να αναψει μονη φωτιστηκε ξαφνικα (σαν κεραυνος) η οθονη κ μετα εκλεισε. Το φως δεν ηταν εντονο αλλα αυτο δεν το χω ξαναπαρατηρησει....