LG BX580 3D BD Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,459
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:firstprize:Μονολεκτικά κορυφαίο σς Εικόνα-Upscaling-ήχο-extra λειτουργίες(δικτυακές λειτουργίες). Αναλυτικό review τις επόμενες ημέρες. Τιμή 249€ από Κοτσόβολο.:firstprize:

Re: LG BD-580 3D

Σε σχέση πρώτα από όλα με το PS3 ως bd και δεύτερο σε σχέση με το toshiba xd-500 ως dvd τα οποία κατέχω. Όμως και σε σχέση με άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών που έχω δει πριν πάρω αυτό. Αλλά όλα θα γραφούν αναλυτικά όταν τελειώσω το τεστάρισμά του.Ας πούμε χτες το τεστάρισα βλέποντας mkv μέσω striming από το pc. Πολύ καλό upscaling στην εικόνα του mkv. Έπεξε σχεδόν όλες τις mkv ταινίες εκτός από μερικές (πολύ λίγες)χωρις να μπορέσω να εξηγήσω γιατί ακόμα. Πάντως είδε άμεσα όλα τα αρχεία του pc.

sumsung 6900, philips 9600 και panasonic 300 έχεις δει για να συγκρίνεις ?

Φίλε μου τα δύο πρώτα τα έχω δει. Αλλά όταν λέω κορυφαίο εννοώ σε σύνολο αυτών που προσφέρει με αυτά που κοστίζει. Και εμπάς περιπτώσει τα 3 αυτά που αναφέρεις παίζουν mkv αρχεία? Βλέπεις με streming αρχεία από το pc και συνάμα να τα κάνει και upscaling σε επίπεδο bd? Και εμπάς περιπτώσει με το samsung τόσο ως προς την εικόνα bd όσο και στον ήχο δεν έχει και καμιά διαφορά και σε πληροφορώ ότι είμαι samsunακιας. 'Οσο αφορά το philips απλός έχει λίγο καλύτερη εικόνα σε επίπεδο bd αλλά δεν έχει και την ίδια τιμή. Πάντως για να σε πληροφορήσω μιας και γράφεις με αυτόν τον τόνο δεν είναι ούτε η πρώτη δοκιμή που κάνω σε bd player ούτε χθεσινός με το άθλημα είμαι τουλάχιστον στην εικόνα ούτε αβαντάρω κάποια εταιρεία.

Last edited:

δεν το λέω ρε φίλε με αυτή την έννοια απλά ψάχνωμαι να αγοράσω.Bluray iso εχεις δοκιμάσει?

και απ όσο ξέρω και το sumsung και το philips παίζουν πολύ καλά mkv

Nα ρωτησω κατι επειδη μ ενδιαφερει. MKV αρχεία με DTS-HD MA ήχο παίζει απο USB ή μέσω DLNA?

Ως προς τον ήχο γιατί αρχεία mkv μέσω dlna παίζει σήγουρα και με ήχο απλά δεν πρόσεξα αν ο ήχος είναι passthrou.

Ως προς τον ήχο γιατί αρχεία mkv μέσω dlna παίζει σήγουρα και με ήχο απλά δεν πρόσεξα αν ο ήχος είναι passthrou.

Ναι εννοώ αν κάνει passthrough τα Hi Def Πρότυπα ήχου απο usb κυρίως αλλά και απο dlna. Είναι μια βασική παράμετρος και δεν αναφέρεται καν στο site της lg

Ερώτηση κι άλλη (θέλω να το αγοράσω γι αυτό...)ο δίσκος στο usb υποστιρίζεται σαν NTFS?. Και να μέσω δικτύου βλέπει το φάκελο στον υπολογιστή σε τοπικό δίκτυο και αναπαραγάγει απο εκεί MKV αλλά να "ανάβει το λαμπακι" dts-hd στον ενισχυτη μου

Ερώτηση κι άλλη (θέλω να το αγοράσω γι αυτό...)ο δίσκος στο usb υποστιρίζεται σαν NTFS?. Και να μέσω δικτύου βλέπει το φάκελο στον υπολογιστή σε τοπικό δίκτυο και αναπαραγάγει απο εκεί MKV αλλά να "ανάβει το λαμπακι" dts-hd στον ενισχυτη μου

O δίσκος ναι σαν ntfs αναγνωρίζεται. Για τον ήχο θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω μια και δεν το είχα προσέξει καλύτερα.:ernaehrung004:

Last edited by a moderator:

Τελικό: Συμβατότητες :ΔΕΝ παίζει όλα τα αρχεία m2ts. Και αυτά που παίζει τα παίζει με σπασί,ατα είτε με streaming είτε απευθείας από σκληρό. Αρχεία mkv τα παίζει σχεδόν όλα με ότι αρχείο ήχου περιλαμβάνουν είτε με streaming είτε από σκληρό. Δεν μπόρεσα όμως να δώ τι επεξεργασία mkv είχαν (αυτά που δεν έπαιξαν) για να σας πω. Πάντως όλα αυτά που 'επαιξαν τα έπαιξε πάρα πολύ καλά με πάρα πολύ καλό upscaling στην εικόνα. Οί δε λειτουργίες του απλές με απλά menu.