LG BX580 3D BD Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: LG BD-580 3D

Τελικό: Συμβατότητες :ΔΕΝ παίζει όλα τα αρχεία m2ts. Και αυτά που παίζει τα παίζει με σπασί,ατα είτε με streaming είτε απευθείας από σκληρό. Αρχεία mkv τα παίζει σχεδόν όλα με ότι αρχείο ήχου περιλαμβάνουν είτε με streaming είτε από σκληρό. Δεν μπόρεσα όμως να δώ τι επεξεργασία mkv είχαν (αυτά που δεν έπαιξαν) για να σας πω. Πάντως όλα αυτά που 'επαιξαν τα έπαιξε πάρα πολύ καλά με πάρα πολύ καλό upscaling στην εικόνα. Οί δε λειτουργίες του απλές με απλά menu.

Δοκίμασες να παίξεις mkv side by side;

Σε upscaling dvd το έκανα σύγριση με το tochiba XD-500 και το ps3. Σε blu ray με το ps3 και mkv με το NTR-82. Με όλα ήταν με ένα έως και δύο κλικ καλύτερο. Στην εικόνα πάντα. Στον ήχο ήταν κατα πολύ καλύτερο από το ps3 σε blu ray μια και έχω ενισχυτή με είσοδο hdmi και απολαμβάνω τον master ήχο της ταινίας.

μια ερωτηση κ απο μενα sacd παιζει ευχαριστω εκ των προτερων

Re: LG BX580 3D

Τελικά παιδιά ήχο DTS-MA απο mkv συνδεδεμένα sthn usb ή μέσω δικτύου παίζει?

ΤΕΛΙΚΑ ΜΚV ΠΑΙΖΕΙ ? 2D KANONIKA ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ 1080p ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ?

ΜΕ ΗΧΟ AC3 Η DTS ?

Για 138 ευρ στην amazon.de μαζι με μεταφορικα για Ελλαντα. Αν μενετε στο Germany 124.99. Mολις το χτυπησα.

http://www.amazon.de/LG-BX580-BluRa...=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1300777004&sr=8-1

Πηρα εχτες τηλ στην LG Ηellas και μου ειπανε οτι δεν σαππορταρουν αγορασμενες συσκευες απο Γερμανια, αν και η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη. Λογος, λενε οτι σταματανε οι εισαγωγες αυτου του μοντελου στην Ελλαδα! :drummer:
ειναι λογος τωρα αυτος?

γεια σας
Εχω και εγω αυτο το μοντελο αλλα δε μπορω να περασω τα update.
εχω stik φατ 2gb ,βαζω μονο τα αποσυμπιεσμενα αρχεια στο στικ αλλα το player λεει οτι δε βλεπει τιποτα!
Καμια ιδεα?
Αργοτερα θα σας φερω και τους κωδικους update poy γραφει οτι εχει ειδη,μηπως ταχει περασει και δε πηρα χαμπαρι.

Με το ιδιο στικ εχω αναβαθμισει χωρις προβλημα ενα pionner.

Re: LG BX580 3D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

LG BX580 Review

14021-rearports.jpg

Εφτασε το μηχανημα απο το Germany. ολα καλα, εκανε 5 μερες περιπου να φτασει και εμεινε 1 βδομαδα στα δικα μας ελτα μεχρι να μου ερθει ειδοποιηση, κλασσικα :smash:
Πρωτες εντυπωσεις και συγκριση με το Σονυ 470 που ειχα.

1. παιζει σχεδον ολα τα mkvs απο το NTFS εξωτερικο, δηλαδη συνδυαζει BD και media player. Ο Σονυ ουτε καν NTFS δεν επαιζε και πολλα mkvs επισης.

2. καλο μενου και ευχρηστο, αρκετα πιο ευκολο απο το Σονυ.

3. σε επιπεδο ηχου και εικονας, μου φαινεται οτι χανει ελαφρως με το Σονυ. Δεν ειμαι 100% σιγουρος ακομα θα επανελθω οταν εχω καλυτερο στατιστικο δειγμα.

4. FW update γυρω στην 1¨30 ωρα! τρελο. το Sony εκανε 15 λεπτα το πολυ.

Τωρα για τα 138 γιουρια μαζι με μεταφορικα, απολυτο recommendation, δεν το συζηταμε.

ok,παιδια για το streaming.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αναπαράγει 3D από usb (και όχι μόνο ΒD και γενικά τις 3D δυνατότητές του
Tnx

τα sony dino σε ευχρηστια δεν εχουν αντιπαλο,δεν υπαρχουνε!
Ειναι μεγαλη υποθεση σε οποιαδηποτε ταινια να πηγαινεις μπρος πισω με λεπτα και δευτερολεπτα,και σε καθε πατημα του πληκτρου το μηχανημα σονυ να σε υπακουει αμεσως.....δεν παιζονται

Εν αντιθεση με τα lg που παιδευεσαι με την search μπαρα που ποτε υπακουει ποτε οχι,πολλα κοληματα απο τα μπρος πισω, ιδιος σε ταινιες απο μιντια πλαυερ,και τα πληκτρα δεν υπακουνε αμεσως.
Ποσες φορες πατησα ταινια πισω και μετα πλευ και αυτη εφτασε στην αρχη γιατι κολησε.....

Οκ το εχω και εγω το λg και εχει παρα πολυ καλη εικονα δεν αντιλεγω,και ευκολο μενου.
Εχω ομως και ενα σονυ ρεκορντερ και γιαυτο συγκρινω.

A update δεν καταφερνω να κανω!

τα sony dino σε ευχρηστια δεν εχουν αντιπαλο,δεν υπαρχουνε!
Ειναι μεγαλη υποθεση σε οποιαδηποτε ταινια να πηγαινεις μπρος πισω με λεπτα και δευτερολεπτα,και σε καθε πατημα του πληκτρου το μηχανημα σονυ να σε υπακουει αμεσως.....δεν παιζονται

Εν αντιθεση με τα lg που παιδευεσαι με την search μπαρα που ποτε υπακουει ποτε οχι,πολλα κοληματα απο τα μπρος πισω, ιδιος σε ταινιες απο μιντια πλαυερ,και τα πληκτρα δεν υπακουνε αμεσως.
Ποσες φορες πατησα ταινια πισω και μετα πλευ και αυτη εφτασε στην αρχη γιατι κολησε.....

Οκ το εχω και εγω το λg και εχει παρα πολυ καλη εικονα δεν αντιλεγω,και ευκολο μενου.
Εχω ομως και ενα σονυ ρεκορντερ και γιαυτο συγκρινω.

A update δεν καταφερνω να κανω!

εχεις δικιο, το remote του LG ειναι αρκετα αργο, πολυ αργη αντιδραση μεχρι σε σημειο που μπερδευεσαι.
Ωσ προς το search, ανοιγω το info/display, παω στο time και δινω με ψηφια την ωρα. Αν θελω πχ να πηδηξει η ταινια κατευθειαν στην 1:00:00 (ωρα που περασε παντα), δεινεις "10000" και σε παει κατευθειαν εκει. Αυτο δουλευει αρκετα ικανοποιητικα.