LG BX580 3D BD Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: LG BX580 3D

γεια σας
Εχω και εγω αυτο το μοντελο αλλα δε μπορω να περασω τα update.
εχω stik φατ 2gb ,βαζω μονο τα αποσυμπιεσμενα αρχεια στο στικ αλλα το player λεει οτι δε βλεπει τιποτα!
Καμια ιδεα?
Αργοτερα θα σας φερω και τους κωδικους update poy γραφει οτι εχει ειδη,μηπως ταχει περασει και δε πηρα χαμπαρι.

Με το ιδιο στικ εχω αναβαθμισει χωρις προβλημα ενα pionner.

δικτυακα απο το ιντερνετ δοκιμασεσ να αναβαθμισεις? απο οτι καταλαβα γενικα το FW update ειναι και αυτο στα αδυνατα σημεια του. Αν πας να το κανεις και απο stick.....:BXVZCBXZ6:

Χτες αναβαθμισα στο τελευταιο FW 118.D. Κλασσικα παλι 1¨30 ωρα διαρκεια.
Παρατηρησα καποια βελτιωση στον ηχο σαν πρωτη εντυπωση.

Εχω μια ερώτηση για τους ιδιοκτήτες του LG BX580.

Βλέποντας ταινία (dvd) και όταν αλλάζει chapter χάνεται για λίγο ο ήχος. Σαν να πατάς για 2-3 msec την παύση. Το ίδιο παρατήρησα και σε audio cd. Οταν τελειώνει το ένα τραγούδι και πάει στο επόμενο, κάνει μία παύση στον ήχο και καμιά φορά ξεκινάει από το δεύτερο δευτερόλεπτο του επόμενου τραγουδιού. Ειδικά σε cd που αποτελούν ένα ενιαίο έργο και ακούγονται χωρίς διακοπή, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.
Είμαι στο τελευταίο firmware (BD.8.42.118.D)
Οσοι φίλοι έχετε το LG κάντε ένα check και ενημερώστε, να δούμε είναι γενικό ή έχει η συσκευή μου πρόβλημα?

Περιμένω feedback

Εχω μια ερώτηση για τους ιδιοκτήτες του LG BX580.

Βλέποντας ταινία (dvd) και όταν αλλάζει chapter χάνεται για λίγο ο ήχος. Σαν να πατάς για 2-3 msec την παύση. Το ίδιο παρατήρησα και σε audio cd. Οταν τελειώνει το ένα τραγούδι και πάει στο επόμενο, κάνει μία παύση στον ήχο και καμιά φορά ξεκινάει από το δεύτερο δευτερόλεπτο του επόμενου τραγουδιού. Ειδικά σε cd που αποτελούν ένα ενιαίο έργο και ακούγονται χωρίς διακοπή, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.
Είμαι στο τελευταίο firmware (BD.8.42.118.D)
Οσοι φίλοι έχετε το LG κάντε ένα check και ενημερώστε, να δούμε είναι γενικό ή έχει η συσκευή μου πρόβλημα?

Περιμένω feedback

Καλημερα Σιμο,
το προβλημα που αναφερεις φαινεται να ειναι γενικο. Εχουν αναφερθει και αλλες περιπτωσεις αλλα μονο απο HDMI συνδεση, ισως απο Component να μην εμφανιζεται. Πρoσωπικα το εχω δει σε γερμανικα φορουμς:
http://www.hifi-forum.de/index.php?action=browseT&forum_id=166&thread=4854&back=&sort=&z=11

Στο δικο μου δεν το ειδα ακομα, αλλα δεν επαιξα ακομα αρκετα DVDs, ισως ειναι θεμα χρονου μεχρι να το δω κει εγω.
Οι γερμανοι προτεινουν να βαλεις το προηγουμενο FW, πραγμα που δεν ειναι ευκολο. Αν το πηρες απο δω Ελλαδα πηγαινε στη αντιπροσωπεια να στο γυρισει στο προηγουμενο FW 116D.

Last edited:
Βγηκε καινουργιο FW (123.D) που φαινεται να διορθωνει το παραπανω προβλημα.

δυκτιακα απο το ιντερνετ πως γινεται η αναβαθμιση,κανεις συνδεση με εθερνετ,και ζητας απο τον υπολογιστη να βρει νεο λογισμικο η με καποιο αλλο τροπο?

Λογικά πρέπει να υπάρχει ανάλογη επιλογή στο menu (έλεγχος για αναβαθμίσεις ή κάτι σχετικό). Εννοείται πως απαιτείται σύνδεση στο δαδίκτυο.

δυκτιακα απο το ιντερνετ πως γινεται η αναβαθμιση,κανεις συνδεση με εθερνετ,και ζητας απο τον υπολογιστη να βρει νεο λογισμικο η με καποιο αλλο τροπο?

Υπαρχει αντιστοιχο μενου στον player (menu/network). Το διαλεγεις και τα κανει σχεδον ολα μονο του. Υπομονη γαδαρου :furious3: χρειαζεται μονο.

εννοειται πως πρεπει να σεταρεις την προσβαση στο internet (παλι menu/network)

επι τελους λυθηκε το μυστηριο και καταφερα μετα απο κοπους και βασανα να αναβαθμισω το γ........ο το 580 μου!

Το προβλημα ηταν το εξης.
Εγω επαιρνα το αρχειο αναβαθμισης απο το ελληνικο σαιτ.
Αλλα το μηχανημα ηταν εισαγωγη απο τη γαλλια και ετσι επρεπε να απευθυνθω στο γαλλικο σαιτ.

Και μια βοηθεια αν μπορειτε......

Τη παρακατω ταινια season of witch to mediaplayer του580 δεν την παιζει.

Source....: Bluray.1080p.DTS-MA.REMUX

Total bitrate 20.6 Mbps

Video.....: 1920x1080
Container.: x264
Framerate.: 23,976 fps
Audio 1...: DTS-HD 8 Channel
Audio 2...: AC3 640Kbps
Subs......: Dutch
Kai προσθετω και υποτιτλους με το mkvmergegui

Καμια ιδεα?

Last edited:
.....και αυτο το αινιγμα λυθηκε.....
Φαινεται οτι με την τελευταια αναβαθμιση το player δεν τα παει καλα με το mergegui.
θελει και αυτο ενα φακελο με ταινια και υποτιτλους και φυγαμε!......

επι τελους λυθηκε το μυστηριο και καταφερα μετα απο κοπους και βασανα να αναβαθμισω το γ........ο το 580 μου!

Το προβλημα ηταν το εξης.
Εγω επαιρνα το αρχειο αναβαθμισης απο το ελληνικο σαιτ.
Αλλα το μηχανημα ηταν εισαγωγη απο τη γαλλια και ετσι επρεπε να απευθυνθω στο γαλλικο σαιτ.

Και μια βοηθεια αν μπορειτε......

Τη παρακατω ταινια season of witch to mediaplayer του580 δεν την παιζει.

Source....: Bluray.1080p.DTS-MA.REMUX

Total bitrate 20.6 Mbps

Video.....: 1920x1080
Container.: x264
Framerate.: 23,976 fps
Audio 1...: DTS-HD 8 Channel
Audio 2...: AC3 640Kbps
Subs......: Dutch
Kai προσθετω και υποτιτλους με το mkvmergegui

Καμια ιδεα?

Έχω και γώ το BX580 εισαγώμενο απο Γαλλία. Κατέβασα την αναβάθμιση απο το Γαλλικό site, το αντέγραψα σε ενα usb memory αλλά... δεν μου κάνει το update! Κάποια βοήθεια για το πώς θα το κάνω φίλε μου tim5? :worshippy:

:violent-smiley-030: ουπς!!! sorry! Τώρα το είδα! Έχω μάλλον την τελευταία αναβάθμιση ver.BD.8.42.127.D.

υπαρχει καμια περιπτωση να παιξω αρχεια mts οπως ακριβως τα παιρνω απο τη καμερα, χωρις επανακωδικοποιηση?
Εχω δοκιμασει απο usb και δε τα βλεπει.
Το προβλημα ειναι στη μη διαθεσιμοτητα του σωστου firmware η απλα αδυναμια του hardware?