LG C1 από e-shop

avwlp

New member
26 June 2021
68
Καλησπέρα σε όλους,

Έψαχνα να βρω μια καινούρια 65αρα, πήρε το μάτι μου την C1 που είχε το e-shop στα 1600ε. Από το ψάξιμο που έκανα καταλαβαίνω ότι είναι μοντέλο Βουλγαρίας/Ουγγαρίας/Πολωνίας, κάτι τέτοιο, άρα θέματα εγγύησης ίσως είναι θέμα. Από την άλλη η τιμή ήταν πολύ δελεαστική και τράβηξα τη σκανδάλη, είμαι τώρα 3 μέρες σε έλεγχο διαθεσιμότητας. Ίσως ήταν too good to be true. Έχει κανένας καμιά σκέψη/εμπειρία με κάτι αντίστοιχο; Κοίταζα την τιμή του μοντέλου σε μαγαζιά της Βουλγαρίας και ακόμα κι εκεί πάει γύρω στα 2000ε. Κάτι βρωμιά πρέπει να παίζει, αν βέβαια την πάρω δεν με ενδιαφέρει και τόσο.

ειχα δει την προσφορα,την ειχα ανεβάσει στο αντίστοιχο νημα.θεωρω πως θα την παραλάβεις και δεν θα χεις πρόβλημα εγγυησης.πολυ σωστή κίνηση η αγορά σε αυτήν την τιμη imo.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα της εγγύησης δεν είναι παράγοντας για να ακυρώσω την παραγγελία, έσωσα τη σελίδα που γράφει 2 χρόνια εγγύηση, πήρα και το e-shop τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε αυτά τα 2 χρόνια μαζί τους θα μιλήσω αν χρειαστεί. Είναι τόσο καλή η τιμή που παίρνω το ρίσκο σε αυτό το θέμα. Τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι για τυχόν εκθεσιακά κομμάτια ή τίποτα άλλο που κάποιος πονηρός τα έσπρωξε εκεί, θα είμαι προσεχτικός στο άνοιγμα και θα κρατήσω βίντεα. Και πάλι βέβαια, τι εκθεσιακά κομμάτια να σπρώχνουν, 1-2 μήνες έχει που βγήκε.
Για να δούμε αν θα έρθει όμως, τώρα πάντως δείχνει out-of-stock. Απλά μου φαίνεται περίεργο που δώσαν τέτοια τιμή για μοντέλο του 21, πιο κάτω και από τιμή σκρουτζ για την αντίστοιχη CX.

ειχα δει την προσφορα,την ειχα ανεβάσει στο αντίστοιχο νημα.θεωρω πως θα την παραλάβεις και δεν θα χεις πρόβλημα εγγυησης.πολυ σωστή κίνηση η αγορά σε αυτήν την τιμη imo.
Αν δουλέψει η παραγγελία, σου χρωστάω κέρασμα. Έψαξα και την 55αρα που έχουν, κι αυτή μοντέλο Βουλγαρο-Ρουμανο-Πολωνίας. Κι αυτή 200ε κάτω από σκρουτζ αλλά πιο λογική τιμή σε σχέση με την C1 που είναι 600ε κάτω. Ίσως τσιμπήσαν καμιά παλέτα κάπως από εκεί....

Αν δουλέψει η παραγγελία, σου χρωστάω κέρασμα. Έψαξα και την 55αρα που έχουν, κι αυτή μοντέλο Βουλγαρο-Ρουμανο-Πολωνίας. Κι αυτή 200ε κάτω από σκρουτζ αλλά πιο λογική τιμή σε σχέση με την C1 που είναι 600ε κάτω. Ίσως τσιμπήσαν καμιά παλέτα κάπως από εκεί....
το eshop ειναι απο τα πρωτα ηλεκτρονικα καταστηματα (μην ειναι κ το πρωτο) προσωπικα δε με έχει απογοητευσει ποτε και εχω παρα πολλες αγορές απο εκει. χαιρομαι που την πηρες,ηταν κριμα να περάσει τετοια προσφορα ετσι.ουτε σε bf δεν ξερω αν θα βρεθει η C1 σε αυτην την τιμη.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
2190 η χαμηλότερη τιμή σε κατάστημα των Σερρών σήμερα, για την 65 C1 με δώρο μάλιστα 5ετή εγγύηση και με link απευθείας στην μαμά LG.
Από την άλλη, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και MediaMarkt που υποτίθεται είναι οι επίσημοι, στα 3Κ.
Τι παίζει με τις διαφορές; Αυτό με την αγορά μέσω Βουλγαρίας ισχύει; Για τις ίδιες TV δεν μιλάμε; Είτε την πάρεις από τις Σέρρες πχ ή από το Πλαίσιο; Ποιος φίλος μπορεί να μας διαφωτίσει, προτού βάλουμε το χέρι στην τσέπη; 🤷🏻‍♂️

Θεωρητικά μιλώντας οι εγγυήσεις και η υποστήριξη ισχύουν από κάθε τοπική εθνική αντιπροσωπεία ασχέτως από ποια Ευρωπαϊκή χώρα έχεις αγοράσει (αρκεί να έχεις απόδειξη αγοράς εντός ημερομηνιών). Αυτά έχουν ρυθμιστεί από τη δεκαετία του '90, άσχετα αν μερικές αντιπροσωπείες σφυρίζουν αδιάφορες.
Από που και ως που είναι επίσημοι οι "μεγάλοι". Ότι ισχύει για αυτούς ισχύει για το κατάστημα Σερρών και για κάθε κατάστημα είτε είναι συνοικιακό είτε όχι. Φυσικά και είναι οι ίδιες τηλεοράσεις, αλλά είναι και πολύ απλό να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν είναι της Ελληνικής αντιπροσωπείας.

• Like
Reactions: dimitris777
Το θέμα της εγγύησης δεν είναι παράγοντας για να ακυρώσω την παραγγελία, έσωσα τη σελίδα που γράφει 2 χρόνια εγγύηση, πήρα και το e-shop τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε αυτά τα 2 χρόνια μαζί τους θα μιλήσω αν χρειαστεί.
Προσπαθησε να κανεις και επεκταση της επισημης εγγυησης της Lg με το s/n που συνοδευει την συσκευη.
https://www.service-lg.com/LG/Welcome
Δοκιμασε το μολις παραλαβεις και αν θελεις ενημερωσε μας εαν ισχυει.

Θα ενημερώσω τι θα γίνει, αλλά γενικά έχω αίσθηση ότι θα μου την ακυρώσουν, θα δούμε. Είμαι κι εγώ παλιός στο e-shop (πρώτη παραγγελία 2007) και είχα κάνα δυο αρνητικές εμπειρίες παλιότερα. Βγήκαν και τα καινούρια sundays, δεν βλέπω κάτι αξιοπρόσεχτο αυτή τη φορά, μια περσινή oled bx που όμως κυκλοφορεί κανονικά ελλάδα νομίζω.
edit: βλέπω πάντως πουλάνε κανονικά την 55αρα c1 και στα δυο χρώματα μάλιστα, σε τιμή βέβαια πιο πάνω απ' ότι παράγγειλα την 65αρα. Πάλι όμως μοντέλα άλλων χωρών άρα ίσως έχουν κάποια γραμμή με Βουλγαρία ή κάτι τέτοιο.

2190 η χαμηλότερη τιμή σε κατάστημα των Σερρών σήμερα, για την 65 C1 με δώρο μάλιστα 5ετή εγγύηση και με link απευθείας στην μαμά LG.
Από την άλλη, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και MediaMarkt που υποτίθεται είναι οι επίσημοι, στα 3Κ.
Τι παίζει με τις διαφορές; Αυτό με την αγορά μέσω Βουλγαρίας ισχύει; Για τις ίδιες TV δεν μιλάμε; Είτε την πάρεις από τις Σέρρες πχ ή από το Πλαίσιο; Ποιος φίλος μπορεί να μας διαφωτίσει, προτού βάλουμε το χέρι στην τσέπη; 🤷🏻‍♂️

Το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει στα Welcome Stores Σερρών και απ' όσο γνωρίζω δεν ασχολείται με παραεισαγωγές. Ό,τι έχω ψωνίσει από εκεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είχε πάντα τη σήμανση του επίσημου εισαγωγέα...

• Like
Θα ενημερώσω τι θα γίνει, αλλά γενικά έχω αίσθηση ότι θα μου την ακυρώσουν, θα δούμε. Είμαι κι εγώ παλιός στο e-shop (πρώτη παραγγελία 2007) και είχα κάνα δυο αρνητικές εμπειρίες παλιότερα. Βγήκαν και τα καινούρια sundays, δεν βλέπω κάτι αξιοπρόσεχτο αυτή τη φορά, μια περσινή oled bx που όμως κυκλοφορεί κανονικά ελλάδα νομίζω.
edit: βλέπω πάντως πουλάνε κανονικά την 55αρα c1 και στα δυο χρώματα μάλιστα, σε τιμή βέβαια πιο πάνω απ' ότι παράγγειλα την 65αρα. Πάλι όμως μοντέλα άλλων χωρών άρα ίσως έχουν κάποια γραμμή με Βουλγαρία ή κάτι τέτοιο.
ναι εχουν γραμμη με βουλγαρια-πολωνια-ρουμανια.δε νομιζω να στην ακυρωσουν, εκανες παραγγελια οσο ηταν διαθεσιμη.ο θεσμος τον "crazy sundays" υπαρχει πολλα χρονια στο eshop και δεν εχω ακουσει ποτε ακυρωση παραγγελιας.θα παραλαβεις κανονικα,οτιδηποτε αλλο θα μου κανει εκπληξη.τωρα πως μπορεσαν και την εφεραν σε τετοια τιμη,αυτο πραγματικα ειναι μυστηριο.λογικα λογο των πολλων χρονων συνεργασιας εχουν ¨δυνατες¨" ακρες και μπορεσαν να παραλαβουν καποια κομματια σε τιμη-χωμα.να εγινε λαθος δεν νομιζω γτ η "crazy sunday" διαρκει μια εβδομαδα,και θα μπορουσαν ευκολα να διορθωσουν το λαθος τους.αντιθετως ουτε κατεβασαν τη προσφορα ουτε αλλαξαν την τιμη,αλλαξαν το στατους σε "Εξαντλημενη διαθεσιμοτητα" μετα απο λιγες μερες.

Το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει στα Welcome Stores Σερρών και απ' όσο γνωρίζω δεν ασχολείται με παραεισαγωγές. Ό,τι έχω ψωνίσει από εκεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είχε πάντα τη σήμανση του επίσημου εισαγωγέα...
Συγκεκριμενα για την αγορα των Σερρων και την σχεση με τη Βουλγαρια,κραταω παντα μια πισινη....

Αν μιλάτε για το saveit που βγαίνει χαμηλότερο στο σκρουτζ, αυτό είναι για το μοντέλο C14 που είναι το μοντέλο που κανονικά κυκλοφορεί Ελλάδα (και στην περισσότερη ΕΕ). Άρα δεν βλέπω κάτι το περίεργο εκεί, και η τιμή είναι λογική, κοντά στις αμέσως μεγαλύτερες.

Το e-shop έχει μοντέλα C11 που δεν φαίνεται να κυκλοφορούν επίσημα ελλάδα αλλά μόνο σε μια σειρά από χώρες όπως αυτές που ανέφερα.

• Like
Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι από Ευρωπαϊκή Ένωση δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Είχα ρωτήσει στο παρελθόν στο customer service για ένα φίλο που πήρε από το eshop την 65CX3.

Και κουνηθήκαμε βήμα στην παραγγελία! πήγε στη "συγκέντρωση προϊόντων", άντε να δούμε.

Για όποιον ενδιαφέρεται, ένα ψάξιμο στο σκρουτζ με το ακριβές μοντέλο δείχνει ότι και άλλα μαγαζιά ετοιμάζονται να παραλάβουν τέτοιες, το πιο φτηνό όταν κοίταξα ήταν 1850ε με διαθεσιμότητα σε 2 μέρες, σίγουρα όχι 1600ε που παράγγειλα αλλά έχει και μια απόσταση από τα 2200 του επίσημου μοντέλου. Αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται....

OLED65C11LB​

...μην τσιμπάτε...
...δεν είναι ευκαιρίες...
...κορόϊδα μας πιάνουν...
...μόνο όταν πέσει η 55άρα C κάτω από χιλιάρικο συμφέρει...
...κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει μέσα στη χρονιά...
...για την 65άρα την CX , δεν δίνω ούτε δεκάρα πάνω από 1200...
...θα δείτε τι θα γίνει το φθινόπωρο...

Αν πιάσουμε τιμές τέτοιες (1200€ max) για 65’ oled να με υπολογίζουν και εμένα .. 🤓

Αν πιάσουμε τιμές τέτοιες (1200€ max) για 65’ oled να με υπολογίζουν και εμένα ..

Πήγε τόσο η 65CX έμμεσα με πόντους το Μάρτιο. Φέτος θα έχουμε αυτές τις τιμές χωρίς πόντους.

• Like
Reactions: leonkoum