LG C1 ή Sony A80J;

dpap12

New member
7 July 2015
42
Καλημέρα σας!

Παιδιά είναι κάποια που υπερτερεί σε σχέση με την άλλη; Γιατί δεν έχει το μοντέλο της sony τόσο φανατικό κοινό όσο γενικότερα σαν εταιρεία;

Έχει κάποια μεγαλύτερη ευαισθησία σε burn in;

Καλημέρα σας!

Παιδιά είναι κάποια που υπερτερεί σε σχέση με την άλλη; Γιατί δεν έχει το μοντέλο της sony τόσο φανατικό κοινό όσο γενικότερα σαν εταιρεία;

Έχει κάποια μεγαλύτερη ευαισθησία σε burn in;
Απλα γιατι το αντίστοιχων επιδόσεων oled μοντέλο της σονυ, είναι αρκετά ακριβότερο απο της lg, οποτε οι πόλοι φυσιολογικα πάνε προς lg.

LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sony XR A80J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

LG 55C1 στα 1.299€ στο Public + 5έτη εγγύηση
https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-oled-55-4k-oled55c14lb/prod13389909pp/

Sony XR-55A80J στα 1.299 € στο Public + 5έτη εγγύηση
https://www.public.gr/product/tileorasi-sony-oled-55-4k-xr55a80j/prod13397051pp/

65"...[hdtvtest.co.uk]...LG 65C1 vs Sony 65A80J comparison
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: nikos_ren
Μακράν καλύτερο το a80της Sony για ταινίες μακράν καλύτερη η c1 για gamers απλά

Panasonic JZ2000.
Έτσι για να ξεκολλήσετε από τα κολλήματα.
Και αν δεν φτάνει το πορτοφόλι, JZ1500Ε ή JZ1000E.
Οι πρώτες 2 ότι καλύτερο για ταινίες και σειρές.

• Like
Reactions: Lobo10
Panasonic JZ2000.
Έτσι για να ξεκολλήσετε από τα κολλήματα.
Και αν δεν φτάνει το πορτοφόλι, JZ1500Ε ή JZ1000E.
Οι πρώτες 2 ότι καλύτερο για ταινίες και σειρές.
Στα 2300+ στις 55 ιντσες ομως απευθύνονται σε ελάχιστους..

Σήμερα στο public την Sony a8 oled 65 μου την έδωσε 200ε φθηνότερα από την τιμή που έχει στο site με 5ετη εγγύηση.

Να ρωτήσω για το DTS 5.1, η LG βλέπω οτι στο ARC δεν εχει passthrough DTS 5.1 ενω η SONY έχει. Θέλω να δώσω τον ήχο σε ενισχυτή για sourround αυτό σημαίνει οτι η LG δεν θα μπορεί να τον δώσει στον ενισχυτή; Π.χ. απο Netflix θα περναέι το DTS 5.1;

Να ρωτήσω για το DTS 5.1, η LG βλέπω οτι στο ARC δεν εχει passthrough DTS 5.1 ενω η SONY έχει. Θέλω να δώσω τον ήχο σε ενισχυτή για sourround αυτό σημαίνει οτι η LG δεν θα μπορεί να τον δώσει στον ενισχυτή; Π.χ. απο Netflix θα περναέι το DTS 5.1;
Το Netflix δινει ταινιες DD+ ή Atmos . DTS θα εχεις μονο απο εξωτερικη συσκευη συνδεδεμενη στον ενισχυτη .Δεν περναει η LG passthrough .Δεν υποστηριζει αυτο το format.

5.1 = 5.1
Νομίζω πως όλα πλέον στο Netflix είναι σε E-AC-3 (Dolby Digital Plus).
Οπότε αν βλέπεις 5.1 σημαίνει πως είναι Dolby Digital Plus 5.1 ( Front Left, Center, Front Right, Surround Left, Surround Right, .LFE[subwoofer] ).
Αν βλέπεις Atmos, είναι Atmos μέσω Dolby Digital Plus, αν δεν υποστηρίζει η συσκευή και το σύστημα σου Atmos, πέφτει σε απλό Dolby Digital Plus 5.1

Θα πάω από κατάστημα παιδιά να τις δω και τις δύο.

Ωστόσο κάτι που βλέπω στην c1 και δεν ξέρω αν είναι λόγω μετρίας ποιότητας σήματος του Πλαισίου λόγω διαμερισμου σε πολλές τηλεοράσεις, ενώ έχει τελεια εικόνα, όταν αλλάζει σκηνή υπάρχει μια αλλοίωση στο πλάνο. Λες και όταν αλλάζει σκηνή υπάρχει καθυστέρηση στην εναλλαγή πλάνων. Κάτι που δεν συμβαίνει στις άλλες led. Δεν ξέρω αν το μεταφέρω καλά.

Θα πάω από κατάστημα παιδιά να τις δω και τις δύο.

Ωστόσο κάτι που βλέπω στην c1 και δεν ξέρω αν είναι λόγω μετρίας ποιότητας σήματος του Πλαισίου λόγω διαμερισμου σε πολλές τηλεοράσεις, ενώ έχει τελεια εικόνα, όταν αλλάζει σκηνή υπάρχει μια αλλοίωση στο πλάνο. Λες και όταν αλλάζει σκηνή υπάρχει καθυστέρηση στην εναλλαγή πλάνων. Κάτι που δεν συμβαίνει στις άλλες led. Δεν ξέρω αν το μεταφέρω καλά.
Κάτι παίζει με το σήμα που λαμβάνει στο κατάστημα σίγουρα.

Πήρα την c1. Άψογη. Είδα το φως το αληθινό! Μη φοβηθεί κανένας τη φωτεινότητα, το παιδί γελαγε το βράδυ γιατί είχε γίνει η νύχτα μέρα με τα minions.

Έβαλα και το eon που έχει εφαρμογή στο μάρκετ και τέρμα τα καλώδια.

----------
συνέχεια στο νήμα κατόχων LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια