Όλα καλά εδώ...Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με Xbox Series X στην tv;
Μου κάνει κάποια σπασίματα στην εικόνα, θα δοκιμάσω άλλο hdmi 2.1 τις επόμενες ημέρες αλλά υπάρχει περίπτωση να μην έχει διορθωθεί το HDCP 2.2 issue..
Μεγειά και καλοθέατη Σταμάτη !!!
Καλημέρα σε όλους.Σχετικά με τα λεγόμενά σου έχω μια απορία.Σε Dolby Vision σχεδόν όλα τα profil που δίνει διαθέσιμα η LG C1 έχουν το LG Pixel Brightness στο 100.Προτείνεται να το αφήσω έτσι όπως είναι στο default setting του ή καλό θα ήταν να το κατεβάσω.Ακόμη και στο profil - Cinema που προτείνεται το Oled Pixel Brightness είναι στο 100.Η λόγω Dolby Vision δεν κινδυνεύω για burn - in εκεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Εξαρτάται την χρήση και πόσο... διαβασμένοι είναι όλοι οι πιθανοί χρήστες
Αν βλέπεις μόνο ταινίες/σειρές δίχως channel logos, μπορείς να θεωρείς τον ευατό σου σχεδόν απόλυτα safe.
Αν όμως μπλέκεται στην χρήση λογότυπα καναλιών ή gaming, πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο.
Μικρότερο σε σχέση με το παρελθόν, αρκετά μικρότερο, αλλά έστω και ελάχιστο, υφίσταται.
Για αυτό 5ετη και ευχές αν σου κάτσει η στραβή να σου κάνουν αλλαγή.
Μόνο στο gaming να είσαι προσεκτικός.Καλημέρα σε όλους.Σχετικά με τα λεγόμενά σου έχω μια απορία.Σε Dolby Vision σχεδόν όλα τα profil που δίνει διαθέσιμα η LG C1 έχουν το LG Pixel Brightness στο 100.Προτείνεται να το αφήσω έτσι όπως είναι στο default setting του ή καλό θα ήταν να το κατεβάσω.Ακόμη και στο profil - Cinema που προτείνεται το Oled Pixel Brightness είναι στο 100.Η λόγω Dolby Vision δεν κινδυνεύω για burn - in εκεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ πολύ!Μεγειά και καλοθέατη Σταμάτη !!!
Όσο σκέφτομαι πόσο ανυπομονούσα πριν 3-4 χρόνια να πέσουν οι 77άρες κάτω από τα 4 χιλιάρικα για να κάνω την κίνηση και ήδη βρίσκεις από 2,5...
Αλλά στο μεταξύ έχω γλυκαθεί τόσο πολύ με τις 111" του προβολέα, ώστε λέω να κάνω λίγη υπομονή ακόμα, να προσγειωθούν τιμολογικά οι 88-98άρες...![]()
Ξανά merci ρε manΜόνο στο gaming να είσαι προσεκτικός.
Σε ταινίες DV εννοείται στο 100.
Ότι σου είχα γράψει στο νήμα της C1 Γιάννη.
Καλορίζικη και πάλι και από αυτό το νήμαΕυχαριστώ πολύ!
Είναι γλυκές οι ίντσες, αλλά και τα μαύρα μιας oled δεν περιγράφονται όπως γνωρίζεις καλύτερα από εμένα..
Σε ένα χρόνο θα πέσουν ακόμα πιο κάτω.
Εμένα με τιμολόγιο και prepaid μου ήρθε κάτω από 2K.
Καλημέρα σε όλους.Σχετικά με τα λεγόμενά σου έχω μια απορία.Σε Dolby Vision σχεδόν όλα τα profil που δίνει διαθέσιμα η LG C1 έχουν το LG Pixel Brightness στο 100.Προτείνεται να το αφήσω έτσι όπως είναι στο default setting του ή καλό θα ήταν να το κατεβάσω.Ακόμη και στο profil - Cinema που προτείνεται το Oled Pixel Brightness είναι στο 100.Η λόγω Dolby Vision δεν κινδυνεύω για burn - in εκεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τηλεοπτικό βάλε oled light 25ωραια πραγματα διαβαζω.. Αντε τωρα να πεις στην γυναικα οτι καθε 3 ωρες πρεπει να κλεινει την τηλεοραση για 10 λεπτα... Και το ρημαδι ειναι οτι καθετε απο το πρωι στις 10 μεχρι της 5-6 το απογευμα. Θα μου πει και με το δικιο της ... "Μια χαρα ηταν η LED που ειχαμε".
Θελω να ελπιζω οτι θα μαθει.. Αυριο ερχεται η τηλεοραση και θα κατσω να την σεταρο αναγκαστικα για τηλεοπτικο-xbox series x-ps5- 4k moviesΤηλεοπτικό βάλε oled light 25
Σε νιώθω, υπομονή θα μάθει!
Ευχαριστώ πολύ!
Είναι γλυκές οι ίντσες, αλλά και τα μαύρα μιας oled δεν περιγράφονται όπως γνωρίζεις καλύτερα από εμένα..
Σε ένα χρόνο θα πέσουν ακόμα πιο κάτω.
Εμένα με τιμολόγιο και prepaid μου ήρθε κάτω από 2K.
Καλημέρα σε όλους.Σχετικά με τα λεγόμενά σου έχω μια απορία.Σε Dolby Vision σχεδόν όλα τα profil που δίνει διαθέσιμα η LG C1 έχουν το LG Pixel Brightness στο 100.Προτείνεται να το αφήσω έτσι όπως είναι στο default setting του ή καλό θα ήταν να το κατεβάσω.Ακόμη και στο profil - Cinema που προτείνεται το Oled Pixel Brightness είναι στο 100.Η λόγω Dolby Vision δεν κινδυνεύω για burn - in εκεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απο τις ρυθμισεις του Netflix και στο Amazon prime μπορεις να φτιαξεις το χρωμα και το ποσο ημιαδαφσνεις τους υποτιτλους .Θα ηταν ωραιο να υπηρχε καπου ενας πινακας με τα στατικα λογοτυπα καναλιων Digea συνδρομητικων κλπ και σε τι nits εχουν την φωτεινοτητα
Απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου απο την ιστοσελιδα του Netflix ( οχι απο την εφαρμογη) , καπου λεει ηχος και υποτιτλοι .Μπες απο υπολογιστη και διορθωσε τους υποτιτλους .σε χρωμα και ημιδιαφανειαΠου είναι αυτές οι ρυθμίσεις και δεν τις βρίσκω;
Όπως ανέφερα στο σχετικό post, ενδέχεται να μετακινήθηκε η επιλογή στο menu ή να μην εμφανίζεται από κάποιο firmware και έπειτα.οχι Μιχαλη.δεν εμφανιζονται οι ωρες λειτουργειας.
Περί υποτίτλων:Που είναι αυτές οι ρυθμίσεις και δεν τις βρίσκω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.