LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,για πείτε καμιά ιδέα στο ότι ενώ έχω βάλει στα προφίλ τις δικές μου ρυθμίσεις(φωτεινότητα στα πίξελ,στην οθόνη,αντίθεση κ.τ.λ.) ,αν κλείσω την τηλεόραση αυτά επανέρχονται στις αρχικές ρυθμίσεις!
Η μοναδική ρύθμιση που παραμένει είναι του ps5!

περιεργο..
μηπως εχεις το Mode της τηλεορασης σε καταστηματος αντι για οικιακη χρηση?
Όχι και το περίεργο είναι ότι ξεκίνησε στα ξαφνικά πριν από δύο ημέρες,όλα φαίνονται σωστά εκτός από αυτό το πράγμα και δίχως κάποια άλλη παρέμβαση στο ενδιάμεσο!

Το μόνο αρνητικό της C1 σε σχέση με τις υπόλοιπες 3 OLED (E6,E8,GX) που είχα στην κατοχή μου είναι το βαρύ λειτουργικό που έβαλαν φέτος.

Ακόμα και στην E6 ήταν πιο smooth το menu.

Πρόκειται περί κατορθώματος πραγματικά.

Χθες είδα ότι πήρε και νέα έκδοση firmware.

Last edited:
μιλαμε οτι σερνεται..
πατας μενου εφαρμογων και πηγαινει σε slow motion.
ελπιζω να το διορθωσουν.κριμα για τον Α9 που φοραει.

• Like
Reactions: Lobo10
Το μόνο αρνητικό της C1 σε σχέση με τις υπόλοιπες 3 OLED (E6,E8,GX) που είχα στην κατοχή μου είναι το βαρύ λειτουργικό που έβαλαν φέτος.

Ακόμα και στην E6 ήταν πιο smooth το menu.

Πρόκειται περί κατορθώματος πραγματικά.

Χθες είδα ότι πήρε και νέα έκδοση firmware.
Νέα έκδοση ποια απο τις tv σου;
Εχεις αριθμο firmware?

Δεν είμαι κάτοχος των προηγούμενων..

Μόνο 77C1 πλέον.
Μολις την βρηκα,εαν δεν βγει OTA
Θα την περασω με usb.
Συστήνεται factory reset μετα ή μονο av reset που της κανω συχνοτερας

Εμένα την πήρε OTA
Καποιοι γραφουν για επαναφορά τις φωτεινοτητας στα 770 μετα απο bug στην προηγούμενη εκδοση...Για την ερώτηση μου περι reset μετα απο update εχεις απάντηση-αποψη;

Καποιοι γραφουν για επαναφορά τις φωτεινοτητας στα 770 μετα απο bug στην προηγούμενη εκδοση...Για την ερώτηση μου περι reset μετα απο update εχεις απάντηση-αποψη;
Απλό restart όπως πάντα

Πλεον ολες οι ενσωματωμένες εφαρμογές YouTube, Cosmote Tv κτλ βγαινουν σε πολυκάναλο DD 5.1