LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

Έχει αρχίσει να γίνεται ένα <<κόλπο>> το οποίο το είχε κάνει ελάχιστες φορές στις αρχές η C1 (την έχω πλέον ένα χρόνο κι ένα μήνα) και τελευταία η συχνότητα που το κάνει αυξάνεται...ανησυχητικά.
Εξηγώ, όταν κλείνω την τηλεόραση μετά από λίγο ανάβει κόκκινο το standby light όπως και θα έπρεπε.
Γυρίζοντας λοιπόν σπίτι μετά από πολλές ώρες πατώντας με το τηλεκοντρόλ το κουμπί για να ανοίξει η τηλεόραση κανονικά θα πρέπει να ακούσω το μικρό ήχο <<κλικ>> που κάνει και να αναβοσβήσει μια δυο φορούλες το standby light και τέλος να ανοίξει η τηλεόραση και το λαμπάκι κνα παραμείνει κόκκινο μόνιμα.Τελευταία λοιπόν αντί να γίνει αυτό, εγώ δίνω εντολή από το τηλεκοντρόλ, το λαμπάκι αναβοσβήνει μια δυο φορες και..σβήνει χωρίς να ανάψει η τηλεόραση κι εγώ μένω με....τηλεόραση σβηστή και λαμπάκι σβηστό επίσης....
Η λύση είναι να περιμένω ενα - δυο λεπτά, να ξαναπατήσω το κουμπί on/off από το κοντρόλ, να κοκκινίσει το standby και μετα ξανά να δώσω εντολή από το κοντρόλ να ανάψει όπου τότε....ακούγεται το κλίκ και παίζει δυο τρεις φορές το standby light και ανάβει η τηλεόραση.
ΟΚ θα πει κάποιος δεν είναι φοβερό αλλά.....τι θα συμβεί αν αυτό κάποια στιγμή γίνει μόνιμο;;Δεν θα ξανανοίξει ποτέ;;
¨Εχω κάνει κάτι εγώ λάθος;;

Θα ήθελα τη γνώμη σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήσει.

βγαλτην απο την πριζα για κανα 5 λεπτο.
βαζεις πριζα παλι και μας λες τι εγινε.
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ.Θα το κάνω και θα ενημερώσω φυσικά. Επίσης τώρα σκέφτηκα να προσθέσω πως ακριβώς από κάτω από την τηλεόραση στο έπιπλο έχω τον αποκωδικοποιητή της Cosmote Tv ο οποίος κάποιες φορές που δίνω εντολήστην τηλεόραση από το κοντρόλ της LG....ανάβει το λαμπάκι του σαν να δέχεται εντολή.Μπορεί να μην έχει σχέση και να σας μπερδεύω παιδιά που δεν το θέλω.Οπότε τη βγάζω από την πρίζα για κανα 5λεπτο την επόμενη φορά που θα το κάνει παρατηρώ και ενημερώνω.Ευχαριστώ και πάλι.

Παιδια εμενα αραια μου κανει αλλο κουλο η 77αρα. Καποιες φορες οταν αλλαζω input ή οταν πχ μαυριζει η εικονα για να αλλαξει σε hdr στο ps5, μαυριζουν ολα και ενω εχω ηχο δεν εχω εικονα καθολου. Ακομα και αν σβησω την τηλεοραση και την ξαναναψω παλι το ιδιο. Μονο αν βγαλω την πριζα φτιαχνει. Επισης, καποιες φορες οταν το κανει αυτο, βγαζει κατω δεξια τρεις μικρες οριζοντιες κοκκινες γραμμες σαν το φως του standby και δεν κανει τιποτα η τηλεοραση κολλαει εκει. Παλι οταν το βγαζω απο πριζα φτιαχνει. Ξερει κανεις κατι; Οταν κανει τις κοκκινες θα βγαλω φωτο να ποσταρω.

• Wow
Reactions: johnkout7
Θα έκανα ένα factory reset για αρχή ( όσο σπαστικό και αν μπορεί να είναι αυτό για τα configuration που θα πρέπει να ξανακάνεις )

Παιδια εμενα αραια μου κανει αλλο κουλο η 77αρα. Καποιες φορες οταν αλλαζω input ή οταν πχ μαυριζει η εικονα για να αλλαξει σε hdr στο ps5, μαυριζουν ολα και ενω εχω ηχο δεν εχω εικονα καθολου. Ακομα και αν σβησω την τηλεοραση και την ξαναναψω παλι το ιδιο. Μονο αν βγαλω την πριζα φτιαχνει. Επισης, καποιες φορες οταν το κανει αυτο, βγαζει κατω δεξια τρεις μικρες οριζοντιες κοκκινες γραμμες σαν το φως του standby και δεν κανει τιποτα η τηλεοραση κολλαει εκει. Παλι οταν το βγαζω απο πριζα φτιαχνει. Ξερει κανεις κατι; Οταν κανει τις κοκκινες θα βγαλω φωτο να ποσταρω.
Ειχα το ιδιο πρόβλημα.Απο την στιγμη που πεταξα το καλώδιο του PS5 και εβαλα αλλο 48αρι δεν μου το εκανε ξανα,εδω και δυο μηνες.
Ειχε φτασει σε σημειο να κρασαρει ολο το λειτουργικό της τηλεόρασης μερικες φορες.

Εγώ απλά παιδιά να ενημερώσω πως το ζήτημα που είχα με το standby light (Δεν άνοιγε η τηλεόραση δηλαδή κάποιες φορές) με το που πήγα στο σχετικό menu και απενεργοποίησα το standby light λύθηκε.Η τηλεόραση ανοίγει κανονικά πλέον,απλώς δεν έχω καθόλου standby light.Τώρα τι conflict μπορεί να γινόταν δεν μπορώ να καταλάβω.Σούπερ σε όλα της η C1 αλλά κάτι τέτοια μας φοβίζουν, ίσως κάποιες φορές και χωρίς λόγο.

• Like
Reactions: gkpapad
Σας έβγαλε κι εσάς update; Έχουμε change log;
b89ce9088f5bfc2d28066835756a452c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

εδω αναφερονται τα παρακατω:

Here’s the changelog from LG site.

1. application model
  • OLEDXXC1xNA(B)
  • OLEDXXG1xNA(evo)
  • 65ART90EKPA/B/C
  1. the final version -03.34.55
  2. the changes
a) Voice Search Service-related feature updates/ Software-related minor issues (03.10.29)

b) Improvement of minor issues related to software (03.11.15)

c) Improvement of minor issues related to software (03.11.19)

d) Improvement of noise problem (03.11.21) Improvement of e-Voice Noise Issues (03.11.22)

f) Improvement of minor issues related to software (03.11.23)

g) Reflecting requirements (MR2_03.15.27) Provides a Game Dashboard for game users Add a sports notification league Add a button that allows you to navigate to another app in the gallery app Facebook Portal is available without switching external input

h) No Voice Improvement on AMD FreeSync ON (03.15.36)

i) Software-related minor issues improvements (03.15.95)

j) MR3 (03.20.12)

• Gallery improvements (country-specific theme quarter/deep link button added)
  • Improvement of software-related minor issues
l) Software-related minor issues improvements (03.20.16)

m) Software-related minor issues improvements (03.20.45)

n) Improvements to software-related minor issues (03.20.65)

o) Software-related minor issues improvements (03.20.80)

p) Improvement of minor issues related to software (03.21.05)

q) Improvement of software-related minor issues (03.21.10)

r) MR5_2204 (03.30.06) Improves voice recognition performance. You will be automatically switched to Game Optimizer image quality mode during Dolby Vision games. Improved accessibility menu usage for people with disabilities.

s) MR6_2206 (03.33.11) The home layout has been changed. t MR7_2212 (03.34.55) Improved voice recognition service. (China) Some minor issues have been improved

• Like
Reactions: snoof and johnkout7
εχθες το βραδυ την ωρα που την εκλεισα,εβγαλε μηνυμα για τον μεγαλο καθαρισμο του πανελ.
την εκλεισα και μετα απο κανα 3ωρο που την ανοιξα,ο καθαρισμος ειχε ολοκληρωθει.
μετα απο ποσες ωρες γινεται το μεγαλο καθαρισμα?

εχθες το βραδυ την ωρα που την εκλεισα,εβγαλε μηνυμα για τον μεγαλο καθαρισμο του πανελ.
την εκλεισα και μετα απο κανα 3ωρο που την ανοιξα,ο καθαρισμος ειχε ολοκληρωθει.
μετα απο ποσες ωρες γινεται το μεγαλο καθαρισμα?
2000 ώρες

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Καλησπερα και απο μενα, κατοχος c1 77 και θελω να ρωτησω και εγω, εχει παρατηρήσει κανενας οτι σε περιεχομενα ακομα kai Dolby vision σε μερικες ταινιες πχ απο netflix η εικόνα να εχει σαν pixel να το πω noise να το πω,grainy βλεπω το λεν σε ξενα φορουμ, δεν ειναι ενοχλητικό και το διακρινεις μονο σε πολυ ασπρες σκηνές!!

Καλησπέρα σε όλους. Εκλεισα χρόνο με την 55C1 και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προιον καθαρισμου για την οθονη. Ειχα ενα σπρευ με πανακι για την παλια samsung αλλα φοβαμαι να το χρησιμοποιησω στις Oled , ρωταω μηπως υπαρχει κατι "εξιδεικευμενο" για oled

Δεν βάζουμε χημικά ή οτιδήποτε.
Ένα πανάκι μικροινών και ελάχιστη δόση νερού πάνω στο πανάκι, και το κάνεις απαλά δίχως την παραμικρή πίεση, με την TV κρύα, να μην έχει δουλέψει για 2 ώρες δηλ.

Δεν βάζουμε χημικά ή οτιδήποτε.
Ένα πανάκι μικροινών και ελάχιστη δόση νερού πάνω στο πανάκι, και το κάνεις απαλά δίχως την παραμικρή πίεση, με την TV κρύα, να μην έχει δουλέψει για 2 ώρες δηλ.
Σωστά! Προτιμήστε απιονισμένο νερό -δανειστείτε από το νερό για σίδερο της συζύγου- σε καλό πανάκι μικροινών. Μακρυά από διάφορα καθαριστικά οθονών.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπερα και απο μενα, κατοχος c1 77 και θελω να ρωτησω και εγω, εχει παρατηρήσει κανενας οτι σε περιεχομενα ακομα kai Dolby vision σε μερικες ταινιες πχ απο netflix η εικόνα να εχει σαν pixel να το πω noise να το πω,grainy βλεπω το λεν σε ξενα φορουμ, δεν ειναι ενοχλητικό και το διακρινεις μονο σε πολυ ασπρες σκηνές!!
To εχω παρατηρήσει στο netflix .Δεν ειναι απο την Tv . Πρεπει να παιζουν μερικες ταινιες dolby vision ειναι ελαφρως κακης ποιοτητας η το streaming δεν ειναι καλο κτλπ . Δοκιμασε και αλλες ταινιες dolby να βγαλεις τα συμπερασματα σου.

• Like
Reactions: johnkout7
Αγόρασα το google chromecast 4k για να μπορώ να στρεαμαρω απο το κινητο να βλεπω eon κτλ όμως δε μπορώ να το χειριστώ από το τηλεκοντρολ της lg με το cec - simplink . Δεν ειναι συμβατο εχει κανεις ιδεα? η τβ το αναγνωρίζει ως logitech ott.

Καλησπέρα σε όλους,
Έχω την τηλεόραση στο ίδιο δίκτυο με το pc και θέλω να μπορώ να "βλέπω" τα shared folders απο το pc και να παρακολουθώ ταινίες με υποτιτλους κλπ κλπ...
Προέρχομαι απο samsung plasma 10ετίας και εκει το έκανα πανεύκολα με serviio (dlna) αλλά στην lg δεν μπορώ να βρω κατι αντιστοιχο. Μήπως γνωρίζει καποιος πως θα μπορούσα να το κανω? υπάρχει καπου στα settings?

Ευχαριστώ!