LG C3 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα σας
Θα θελα να ρωτησω αν η c3 βγαζει και σε αλλους κατοχους το μνμ μη επαρκη μνημη και κανει επανεκκινηση της εφαρμογης και επανεκκινηση μια φορα εκανε και η tv.
Εφαρμογες επανω της εχει youtube netflix , stremio.

ολες οι ρυθμισεις>υποστηριξη>αυτοματη φροντιδα συσκευης>βελτιστοποιηση μνημης
εαν δεις οτι συνεχιζει να το κανει,βγαλε την απο την πριζα για κανα 10 λεπτο και θα ισιωσει.

Την μνημη την εκανα κσι δεν εστρωσε
ΔΙαγραφοντας youtube stremio netflix δεν κλεινει
Περασα ξανα youtube netflix την εβγαλα και απο το ρευμα και βλεπουμε οταν ξαναβαλω το stremio τι θα κανει
Μνημη επεξεργαστη εννοει η γενικα ειναι καποιο bug
Δημητρη σ ευχαριστω για την βοηθεια

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Δημητρη καλημερα.

Επειδη απο τις απαντησεις που μου χεις δωσει στο avclub.gr καταλαβαινω οτι εχεις αρκετη εμπειρια ,θα θελα να ρωτησω για την 55C3 , που την εχω στην κρεβατοκαμαρα και εχω 2.5m με 2.7m αποσταση και συνεχεια με τρωει για μεγαλυτερη ,απλα φοβαμαι σε ταινιες με HDR να μην την παλευουμε με την φωτεινοτητα.
Επειδη φετος ειπα να αλλαξω και γις 3 τηλεορασεις τισ αρχαιες του σπιτιου 10ετιας και βαλε ,αλλαξα στο σαλονι ,στο δωματιο και θα αλλαξω και του καθιστικου για ολη μερα που παιζει οποτε ελεγα να παω την 55C3 εκει και να βαλω μια 65" στο δωματιο και θα θελα αν μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου.

Δημητρη καλημερα στο στειλα σε pm

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Καλησπέρα,

Έχει φτιάξει κανείς μήπως το καταραμένο screen saver; Πριν κανένα 8μηνο πήρε κάποιο update η τηλεόραση και από τότε το screen saver δε ενεργοποιείται στα 3 λεπτά που ήταν το default και ενεργοποιείται μετά από 30 λεπτά. Έχουν βγει 2-3 update από τότε αλλά καμία αλλαγή επάνω σε αυτό.