LG C7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ είμαι με Samsung οποτε ακριβως δεν μπορώ να σου πω. Αλλά θα είναι κατι ανάλογο.

Βαλε πρωτα την εφαρμογή της LG ωστε να εχεις wifi συνδεση (LG tv plus) δοκιμασμένη.

Μετά από τις εφαρμογές που εχεις για αναπαραγωγή βίντεο , δες ποια την ώρα που παίζει το βίντεο, σου εχει επιλογή να παίξει σε άλλη συσκευή.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού έχεις σιγουρευτεί ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi συνδεδεμένες, θα μεταβείς στη συσκευή σου μέσω του μενού της στις παρακάτω καρτέλες "Ασύρματα δίκτυα - Περισσότερα - Ασύρματη προβολή" και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα εμφανιστούν για να συνδεθείς μέσω screen mirroring με τη τηλεόραση. Πιστεύω να γνωρίζεις ότι θα υπάρχει κάποια χρονική καθυστέρηση μεταξύ των δύο συσκευών όταν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Καλησπέρα
Έχω την C7 8 μήνες την έχω πάει ήδη από τους πρώτους δύο μήνες στο service για banding όπου διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει banding και απλά συμβιβαστικά με αυτό αλλά το τελευταίο διάστημα με ενοχλεί αρκετά ειδικά σε ποδοσφαιρικους αγώνες, νομίζω ότι γίνεται όλο και χειρότερα
b5BaOp8

Καλησπέρα
Έχω την C7 8 μήνες την έχω πάει ήδη από τους πρώτους δύο μήνες στο service για banding όπου διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει banding και απλά συμβιβαστικά με αυτό αλλά το τελευταίο διάστημα με ενοχλεί αρκετά ειδικά σε ποδοσφαιρικους αγώνες, νομίζω ότι γίνεται όλο και χειρότερα
b5BaOp8

https://imgur.com/a/b5BaOp8

Απάντηση: Re: LG C7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα
b5BaOp8

https://imgur.com/a/b5BaOp8

δοκιμασες να τρεξεις χειροκινητα το pixel refresher. ?
Εκτος απο τις λεπτες καθετες, παρατηρω και καποιες φαρδιες οριζοντιες λωριδες. Δεν ξερω αν με το ματι φαινεται τοσο ασχημο οσο το αποτυπωσε η καμερα.

Τόσο φαίνεται
Ναι έχω δοκιμάσει pixel refresher
Όταν την πήγα στο μανωλοπούλο είπαν ότι είναι οκ και μάλιστα ζήτησα να έρθει τεχνικός στο σπίτι όπου μου έλεγε ότι δεν το έβλεπε τότε αν και εγώ του το έδειχναν και βέβαια με έβγαλε εκτός εαυτού τότε. Σήμερα όμως μου φαίνεται πολύ χειροτερο

Τώρα βλέπω ποδοσφαίρο και το banding είναι αφόρητο. Ελπίζω να μην έχω την ίδια κατάσταση με το service και τρελαθώ παλι

Αφού έχεις σιγουρευτεί ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi συνδεδεμένες, θα μεταβείς στη συσκευή σου μέσω του μενού της στις παρακάτω καρτέλες "Ασύρματα δίκτυα - Περισσότερα - Ασύρματη προβολή" και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα εμφανιστούν για να συνδεθείς μέσω screen mirroring με τη τηλεόραση. Πιστεύω να γνωρίζεις ότι θα υπάρχει κάποια χρονική καθυστέρηση μεταξύ των δύο συσκευών όταν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Επίσης για mirror πρεπει να είναι κλειστό το hbbtv και αν είσαι με καλωδιο να ανοίξεις και το wifi.

Για προβολή περιεχομένου εφαρμογής που το υποστηριζει, δεν χρειάζονται αυτα τα 2.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τόσο φαίνεται
Ναι έχω δοκιμάσει pixel refresher
Όταν την πήγα στο μανωλοπούλο είπαν ότι είναι οκ και μάλιστα ζήτησα να έρθει τεχνικός στο σπίτι όπου μου έλεγε ότι δεν το έβλεπε τότε αν και εγώ του το έδειχναν και βέβαια με έβγαλε εκτός εαυτού τότε. Σήμερα όμως μου φαίνεται πολύ χειροτερο

εσυ εισαι πιο σχετικος απο αυτον που ερχεται απο τον Μανολοπουλο..
αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
τα κλασικα πατερνακια που βολευουν(χωρις διαβαθμισεις εννοειται)και ολα ειναι εντος προδιαγραφων..

Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά η το εννοείς αλλά είναι κάτι που το βλέπω σε όλες τις θεάσεις ποδοσφαίρο ταινίες δε μπορώ να αμφισβητήσω τα μάτια μου ξέχωρα από τα διάφορα patterns. Εσύ Δημήτρη το βλέπεις στις φωτό που ανέβασε.
Ευχαριστώ

Τελικά ενημερώθηκα σήμερα από το service ότι πάμε για αλλαγή πάνελ. Μάλλον την παρασκευή θα την έχω. Ειδωμεν

Χθες σταμάτησε να λειτουργεί το air mouse. Το κεντρικό κουμπι στο πάτημα εδινε focus αλλα στο ρολαρισμα δεν εμφάνιζε τον κέρσορα. Ανοιξε κλεισε TV = τιποτα.

Δοκιμή με το κινητό, κανονικα ο κέρσορας.

Λέω μπαταριες. Αλλαγη με 2 αλλα σετ = τιποτα.

Κλείσιμο απο το πολυμπριζο για 1 λεπτό και επανήλθε.

Για όποιον το πάθει.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω και καποιο καιρο μου βγαζει στο κινητο μου οτι μπορω να κανω cast απο το youtube ενω η τβ ειναι κλειστη.Αρχικα πατησα για να δω τι θα γινει,λεει οτι παει να κανει συνδεση αλλα δεν γινεται τιποτα.Την επιλογη να ανοιγει η τβ απο αλλες συσκευες την εχω απενεργοποιημενη (αν και τωρα τελευταια μαλλον εκανε update το youtube app και ξαναμπηκε στο On,αλλα παλι δεν ανοιξε η τβ χθες που πατησα cast ενω ηταν κλειστη,τωρα το ξανααπενεργοποιησα). Εχει αλλαξει κατι ;

Γενικα,επειδη την εχω με ethernet μονο και το wifi απο τα settings της τβ ειναι disabled,πως μπορει και συνδεεται ; Το ιδιο ισχυει και για το Νετφλιξ. Επισης,υπαρχει τροπος να μην φαινεται η τβ οταν καποιος παει να κανει screen share απο κινητο σε τβ ; Γιατι οταν το προσπαθω απο το κινητο,μου βγαζει και τηλεορασεις απο γειτονες,κτλ. Ετσι και αυτοι βλεπουν και την δικη μου και μπορουν να cast στην δικη μου ;

Κατι τελευταιο επειδη μου μπηκε στο μυαλο χθες : ενω εβλεπα ενα βιντεο απο τους slow mo guys με κεραυνους στο youtube,η εικονα απο τελειως μαυρη γινοταν ξαφνικα τελειως λευκη και το αντιθετο.Μπορει κατι τετοιο να προκαλεσει προβλημα στο πανελ ή δεν υπαρχει προβλημα με τις αποτομες αλλαγες τετοιου ειδους ;

Ευχαριστω και συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις !

Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά η το εννοείς αλλά είναι κάτι που το βλέπω σε όλες τις θεάσεις ποδοσφαίρο ταινίες δε μπορώ να αμφισβητήσω τα μάτια μου ξέχωρα από τα διάφορα patterns. Εσύ Δημήτρη το βλέπεις στις φωτό που ανέβασε.
Ευχαριστώ

τωρα σε ειδα Γιωργη.
οχι βεβαια..εννοειται οτι κυριολεκτω.!
τι εγινε τελια?

Τελικά δεν είχαν πάνελ και ενημερώθηκα ότι αύριο θα πάρω την C8. Ένα μήνα είμαι σχεδόν χωρίς τιβι ελπίζω να πέσω σε καλό πανελ

Την άνοιξα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Μηδενικά banding και καμιά ανομοιόμορφια στο πάνελ. Πολύ τυχερός η τα προβλήματα βγαίνουν μετά? Την προηγούμενη δεν την είχα ψάξει στην αρχή. Πρέπει να ευχαριστήσω και την lg για το τρομερό after sales support