Καλησπέρα
Έχω την C7 8 μήνες την έχω πάει ήδη από τους πρώτους δύο μήνες στο service για banding όπου διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει banding και απλά συμβιβαστικά με αυτό αλλά το τελευταίο διάστημα με ενοχλεί αρκετά ειδικά σε ποδοσφαιρικους αγώνες, νομίζω ότι γίνεται όλο και χειρότερα
![]()
https://imgur.com/a/b5BaOp8
Επίσης για mirror πρεπει να είναι κλειστό το hbbtv και αν είσαι με καλωδιο να ανοίξεις και το wifi.Αφού έχεις σιγουρευτεί ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi συνδεδεμένες, θα μεταβείς στη συσκευή σου μέσω του μενού της στις παρακάτω καρτέλες "Ασύρματα δίκτυα - Περισσότερα - Ασύρματη προβολή" και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα εμφανιστούν για να συνδεθείς μέσω screen mirroring με τη τηλεόραση. Πιστεύω να γνωρίζεις ότι θα υπάρχει κάποια χρονική καθυστέρηση μεταξύ των δύο συσκευών όταν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.
Τόσο φαίνεται
Ναι έχω δοκιμάσει pixel refresher
Όταν την πήγα στο μανωλοπούλο είπαν ότι είναι οκ και μάλιστα ζήτησα να έρθει τεχνικός στο σπίτι όπου μου έλεγε ότι δεν το έβλεπε τότε αν και εγώ του το έδειχναν και βέβαια με έβγαλε εκτός εαυτού τότε. Σήμερα όμως μου φαίνεται πολύ χειροτερο
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά η το εννοείς αλλά είναι κάτι που το βλέπω σε όλες τις θεάσεις ποδοσφαίρο ταινίες δε μπορώ να αμφισβητήσω τα μάτια μου ξέχωρα από τα διάφορα patterns. Εσύ Δημήτρη το βλέπεις στις φωτό που ανέβασε.
Ευχαριστώ
Τελικά δεν είχαν πάνελ και ενημερώθηκα ότι αύριο θα πάρω την C8. Ένα μήνα είμαι σχεδόν χωρίς τιβι ελπίζω να πέσω σε καλό πανελ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.