Στο public γραφει "προσωρινα εξαντλημενη". Λετε να μας κανουν τη "χαρη" να φερουν αλλα 6-7 κομματια μπας και την τσιμπησουμε κι εμεις;
LG 65B7V ΣΤΑ 1950 ΕΥΡΩ STA PUBLIC ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΤΙΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
γιατι διαβασα οτι δεν ειναι σωστο και δεν αποδιδονται σωστα τα χρωματα γι αυτο ρωταω πολες φορες οτι φαινεται ωραιο δεν ειναι και σωστοΜπακαλίστικο άλλα γιατί δεν το βάζεις εκεί που σου αρεσει!
Καλά την πήραμε την τηλεόραση αλλά τώρα ξεκινάνε τα προβλήματα με τα παλιας κοπής περιφερειακά συστήματα.Και από ότι κατάλαβα ενός εξόδου(TV) μύρια έπονται(MP,AV).
Έχω έναν ενισχυτη Harman Kardon AVR255.Μέχρι τώρα έπεφταν όλες οι συσκευές(Playstation,Mede8er,Cosmote TV) πάνω του και από εκεί η εικόνα έφευγε για τηλεόραση.
Τώρα για να μπορώ να εκμεταλευτώ την νέα τηλεόραση θα πρέπει να ρίξω τις συσκευές στην τηλεόραση πλην του Mede8er μιας και θα πάιζω απευθέιας από τον σκληρό.
Το ερώτημα είναι όμως πως θα στείλω τον ήχο στον ενισχυτη.ARC ο ενισχυτής από ότι ξέρω δεν έχει.
Δοκίμασα χθες να συνδέσω απο το HDMI ARC της τηλεόρασης σε μια HDMI input στον ενιχυτη αλλά ήχο δεν πήρα.Στην τηλεόραση άλλαξα τις ρυθμίσεις για έξοδο ήχου από HDMI ARC.
Λέτε να παίζει ρόλο και το καλώδιο HDMI μιας και είναι πανάρχαιο?Είναι κάτι άλλο που δεν έχω σετάρει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.