LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με LG G4 δοκιμασα κι εγω στη δικη μου. Με την εφαρμογη AnyMote

Οταν τρεξεις την εφαρμογη θα σου εμφανισει το παρακατω.
Εσυ θα πατησεις το IN-START.

Θα δεις τις ωρες στην tv και υστερα απλα θα πατησεις exit απο το τηλεκοντρολ της tv για να βγεις απο το σερβις μενου.

Υ.Γ.
Η εφαρμογη anymote ειναι λιγο σπαστικη και δημιουργει ενα widget στο μενου κουρτινα του κινητου.
Για να την κλεισεις εντελως, ια πας στο μενου εφαρμογων στο κινητο και θα την βρεις να την κανεις force closed.

Ok! ευχαριστώ πολύ! θα το δοκιμασω το απογευμα. werewolf την C8 εχεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ok! ευχαριστώ πολύ! θα το δοκιμασω το απογευμα. werewolf την C8 εχεις;
Οχι. Την παλια κουρμπαριστη 910V (1080p)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι. Την παλια κουρμπαριστη 910V (1080p)

...δεν ήξερα καν ότι υπήρχε curved LG κ μάλιστα OLED :p
πολύ όμορφη φαίνεται.

είχα πολύ καιρό να ψαχτώ για tv. το έκανα φέτος και πήρα την c8 .. και απ ότι φαίνεται βιάστηκα κιόλας και δεν έκανα σωστή κίνηση.
10-12 μέρες μετά την αγορά μου βγήκε προσφορά η C9 στα ίδια ακριβώς χρήματα. και ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. :)

Ήταν σίγουρο ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και θα έπεφτε κάποια στιγμή στα ίδια χρήματα εννοείται αλλά το περίμενα πολύ αργότερα...

Που και που, όποτε προλαβαίνω και δεν κλείνουν τα μάτια μου δηλαδή παίζω κανα NBA2k19 στο PS4.

Όταν ξεκινάει το παιχνίδι η TV βγάζει το σήμα του HDR πανω δεξιά και αλλάζει mode. Το 1ο που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι πάει OLED Light και Contrast στο τέρμα (100) και προσωπικά μετά από λίγο αρχίζω και κουράζομαι. Η φωτεινότητα και τα χρώματα είναι τόσο έντονα που δεν το αντέχω για πολύ.. Επίσης δεν ξέρω αν είναι κ τόσο SAFE για το πάνελ μιας κ το παιχνίδι έχει αρκετές στατικές εικόνες, logo ομάδων, πίνακες κτλπ. Κατέληξα να απενεργοποιήσω το HDR και να παίξω με κάτι ενδιάμεσο.. αν και δεν υπάρχει σχέση στην ποιότητα εικόνας (το HDR είναι εντυπωσιακό..) κουράζει πολύ λιγότερο.

Επίσης παρατήρησα κάποιο έξτρα lag στο παιχνίδι σε σχέση με πριν και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αρχικά σκεφτόμουν ότι ίσως έχει να κάνει με τα καλώδια μου ;; (παίζει κάτι τέτοιo? ) το PS4 περνάει μέσω του ενισχυτή (έτσι ήταν και με την προηγούμενη τηλεόραση), αυτό προσθέτει lag?
Μετά σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με το HDR αλλά όταν το απενεργοποίησα δεν έιδα πάλι κάποια βελτίωση.

Να πω επίσης ότι μαζί με την αλλαγή της τηλεόρασης έγιναν και κάποια software update στο PS4 που έιχα καιρό να το ανοίξω.. οπότε ίσως να μην έχει να κάνει με καλώδια, tv, ενισχυτή κτλπ και να είναι θέμα playstation..

Έχει νόημα να αγοράσω ένα καινούριο καλό HDMI των 25-30ευρώ (γιατί αυτά που έχω τώρα είναι αρκετά φθηνότερα) και να συνδέσω απευθείας tv με ps4 να δω..;
Αυτή τη στιγμή το μόνο ποιοτικά καλύτερο HDMI καλώδιο που έχω είναι αυτό που συνδέει τον ενισχυτή (DENON X1200W) με την TV αλλά ακόμα κ αυτό είναι τουλάχιστων 4 χρονών.

Που και που, όποτε προλαβαίνω και δεν κλείνουν τα μάτια μου δηλαδή παίζω κανα NBA2k19 στο PS4.

Όταν ξεκινάει το παιχνίδι η TV βγάζει το σήμα του HDR πανω δεξιά και αλλάζει mode. Το 1ο που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι πάει OLED Light και Contrast στο τέρμα (100) και προσωπικά μετά από λίγο αρχίζω και κουράζομαι. Η φωτεινότητα και τα χρώματα είναι τόσο έντονα που δεν το αντέχω για πολύ.. Επίσης δεν ξέρω αν είναι κ τόσο SAFE για το πάνελ μιας κ το παιχνίδι έχει αρκετές στατικές εικόνες, logo ομάδων, πίνακες κτλπ. Κατέληξα να απενεργοποιήσω το HDR και να παίξω με κάτι ενδιάμεσο.. αν και δεν υπάρχει σχέση στην ποιότητα εικόνας (το HDR είναι εντυπωσιακό..) κουράζει πολύ λιγότερο.

Επίσης παρατήρησα κάποιο έξτρα lag στο παιχνίδι σε σχέση με πριν και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αρχικά σκεφτόμουν ότι ίσως έχει να κάνει με τα καλώδια μου ;; (παίζει κάτι τέτοιo? ) το PS4 περνάει μέσω του ενισχυτή (έτσι ήταν και με την προηγούμενη τηλεόραση), αυτό προσθέτει lag?
Μετά σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με το HDR αλλά όταν το απενεργοποίησα δεν έιδα πάλι κάποια βελτίωση.

Να πω επίσης ότι μαζί με την αλλαγή της τηλεόρασης έγιναν και κάποια software update στο PS4 που έιχα καιρό να το ανοίξω.. οπότε ίσως να μην έχει να κάνει με καλώδια, tv, ενισχυτή κτλπ και να είναι θέμα playstation..

Έχει νόημα να αγοράσω ένα καινούριο καλό HDMI των 25-30ευρώ (γιατί αυτά που έχω τώρα είναι αρκετά φθηνότερα) και να συνδέσω απευθείας tv με ps4 να δω..;
Αυτή τη στιγμή το μόνο ποιοτικά καλύτερο HDMI καλώδιο που έχω είναι αυτό που συνδέει τον ενισχυτή (DENON X1200W) με την TV αλλά ακόμα κ αυτό είναι τουλάχιστων 4 χρονών.
Δε χρειάζεται να απενεργοποιήσεις το HDR.Βαλτο στη λειτουργία παιχνιδιού και κατέβασε απλά το oled light και το contrast . Εγώ ας πούμε για games έχω oled light 60 και contrast 85 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Με τόσο ψηλά που τα έχεις και σε παιχνίδια κιόλας θα κάνεις σίγουρα ζημιά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε χρειάζεται να απενεργοποιήσεις το HDR.Βαλτο στη λειτουργία παιχνιδιού και κατέβασε απλά το oled light και το contrast . Εγώ ας πούμε για games έχω oled light 60 και contrast 85 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Με τόσο ψηλά που τα έχεις και σε παιχνίδια κιόλας θα κάνεις σίγουρα ζημιά.

Ναι δεν τα εβάλα εγώ τόσο ψηλά. Η TV το κάνει αυτόματα όταν διαβάσει HDR περιεχόμενο. 1 game έπαιξα με τέτοια settings και μετά το έκλεισα.
Κάπου όμως είχα διαβάσει ότι για HDR περιεχόμενο έτσι πρέπει να είναι το OLED light και το contrast στο 100 :BXVZCBXZ6:. αλλά δεν μπορώ να βρω τώρα που το διάβασα..

Ναι δεν τα εβάλα εγώ τόσο ψηλά. Η TV το κάνει αυτόματα όταν διαβάσει HDR περιεχόμενο. 1 game έπαιξα με τέτοια settings και μετά το έκλεισα.
Κάπου όμως είχα διαβάσει ότι για HDR περιεχόμενο έτσι πρέπει να είναι το OLED light και το contrast στο 100 :BXVZCBXZ6:. αλλά δεν μπορώ να βρω τώρα που το διάβασα..
Στο rtings το προτείνουν και αλλού αλλά για μένα δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο ψηλά. Είναι ικανοποιητική η φωτεινότητα της TV και πιο χαμηλά. Στο βάζει αυτόματα μπορείς όμως να το κατεβάσεις.

Re: Απάντηση: Lg

1) Bρισκεις ενα κινητο που να εχει υπερυθρες.

2) Κατεβαζεις αυτη την εφαρμογη στο κινητο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4&hl=el απο το play store.

3) ξεκινας την εφαρμογη και στο πρωτο μενου που θα βγει, πατας το κουμπι IN-START

4) H TV σου εμφανιζει ενα παραθυρο για να βαλεις εναν 4ψηφιο κωδικο. (δεν ξερω ποιος ειναι για την Tv σου) Δοκιμασε τον 0413

5) μολις βαλεις τον κωδικο και μπεις στο μενου της Tv, κοιτας σχεδον κατω αριστερα να δεις την ενδειξη UTT: (ποσες ωρες γραφει εκει)

6) Μολις δεις αυτο που θες, πατας exit στο τηλεκοντρολ της Tv για να βγεις απο το σερβις μενου και υστερα κανεις force cloce (υποχρεωτικη διακοπη) την εφαρμογη στο κινητο, γιατι ξεκιναει συνεχως στο backround και βγαζει ενα widget στην οθονη
συνεχεια.
9b3b52d8bb5247c4b9a8db7b161c21dc.jpg
7b840a3c2f3c240baaf1d944d5d72ab9.jpg

Υπ οψιν, τα παραπανω για LG OLED. Δεν ξερω για την δικη σου αν απαιτειται αλος κωδικος εισαγωγης ή το service menu της tv εμφανιζεται πολυ διαφορετικα.
Ο αριθμός που είναι κάτω από το utt είναι ο αριθμός των cc που έχει κάνει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Ο αριθμός που είναι κάτω από το utt είναι ο αριθμός των cc που έχει κάνει;

Στο UTT: μας λεει τις συνολικες ωρες λειτουργιας της tv .

Στο Oled last compensation Done UTT: μας λεει πότε εγινε το τελευταιο (πιο προσφατο) CC . Σε ποια ωρα δηλαδη.

Στο Oled compensation count: μας λεει το συνολο των CC που εχουν γινει στην tv.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Στο UTT: μας λεει τις συνολικες ωρες λειτουργιας της tv .

Στο Oled last compensation Done UTT: μας λεει πότε εγινε το τελευταιο (πιο προσφατο) CC . Σε ποια ωρα δηλαδη.

Στο Oled compensation count: μας λεει το συνολο των CC που εχουν γινει στην tv.
Μάλιστα! Σε ευχαριστώ! Σε εμένα το last compensation done UTT γιατί δεν το έχει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Μάλιστα! Σε ευχαριστώ! Σε εμένα το last compensation done UTT γιατί δεν το έχει;

Oled εχεις. ? Κι αν ναι ποιο μοντελο. ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Oled εχεις. ? Κι αν ναι ποιο μοντελο. ?
Ναι lg c8 65. Ενώ κάθε 4 ώρες κάνει το αυτόματο cc δεν μου βγάζει το συγκεκριμένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Ναι lg c8 65. Ενώ κάθε 4 ώρες κάνει το αυτόματο cc δεν μου βγάζει το συγκεκριμένο.

Ποσες ωρες λειτουργιας εχεις κανει. ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Ποσες ωρες λειτουργιας εχεις κανει. ?
Γύρω στις 810.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Γύρω στις 810.

Δεν ξερω αν το δειχνει σε αλλο σημειο ή το εβγαλαν απο το σερβις μενου.
Οπως και να εχει, αχρειαστο ειναι.
Αν π.χ. εχεις συνολικα 810 ωρες και η tv εκανε cc πριν π.χ. 5 ωρες....τοτε θα εγραφε ως νουμερο: 805. (Τις συνολικες ωρες της tv μειον τις ωρες που περασαν απο το τελευταιο cc)

Ουσιαστικα δεν εχει και καμια ιδιαιτερη χρησιμοτητα σε εσενα.
Αυτο που εχει σημασια ειναι πρωτα απ ολα να βλεπεις τις ωρες που εχει γραψει η tv.
Aν και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι στην c8 για να δεις τις ωρες δεν χρειαζοταν το σερβις μενου.

Κοιταξε και μεσα στο μενου της tv στο settings/general/about thiw tv/tv information (tv model)
Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι αναγραφει και τις ωρες λειτουργιας κι εκει. (Δεν ξερω αν ισχυει, δεν ειμαι κατοχος της c8)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Δεν ξερω αν το δειχνει σε αλλο σημειο ή το εβγαλαν απο το σερβις μενου.
Οπως και να εχει, αχρειαστο ειναι.
Αν π.χ. εχεις συνολικα 810 ωρες και η tv εκανε cc πριν π.χ. 5 ωρες....τοτε θα εγραφε ως νουμερο: 805. (Τις συνολικες ωρες της tv μειον τις ωρες που περασαν απο το τελευταιο cc)

Ουσιαστικα δεν εχει και καμια ιδιαιτερη χρησιμοτητα σε εσενα.
Αυτο που εχει σημασια ειναι πρωτα απ ολα να βλεπεις τις ωρες που εχει γραψει η tv.
Aν και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι στην c8 για να δεις τις ωρες δεν χρειαζοταν το σερβις μενου.

Κοιταξε και μεσα στο μενου της tv στο settings/general/about thiw tv/tv information (tv model)
Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι αναγραφει και τις ωρες λειτουργιας κι εκει. (Δεν ξερω αν ισχυει, δεν ειμαι κατοχος της c8)
Όχι δεν δείχνει τις ώρες στο μενού το έχω ψάξει. Με κάποιο update λένε ότι το αφαίρεσαν. Μονό αν μπεις στο service menu. Τέλος πάντων. Αφού βλέπω πως εκτελεί κανονικά cc στο τετραωρο μικρή σημασία έχει όπως λες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg

Όχι δεν δείχνει τις ώρες στο μενού το έχω ψάξει. Με κάποιο update λένε ότι το αφαίρεσαν. Μονό αν μπεις στο service menu. Τέλος πάντων. Αφού βλέπω πως εκτελεί κανονικά cc στο τετραωρο μικρή σημασία έχει όπως λες.

Γιατι να μην εκτελει κανονικα. ? :D
Απλα με τον καιρο μπορεις να βλεπεις και ποσες ωρες εχεις γραψει απο περιεργεια.
Π.χ. καθε 2000 ωρες θα γινεται το μεγαλο CC που ανεβαζει και την ταση σε ολο το πανελ και ανεβαινει ξανα η φωτεινοτητα στο πανελ, οπου επεφτε σιγα σιγα με τα μικρα cc.
Βεβαια το μεγαλο cc που τρεχει αυτοματα καθε 2000 ωρες, μπορεις να το τρεξεις και χειροκινητα με το pixel refresh ΜΟΝΟ αν διαπιστωσεις οτι απεκτησες burn in καπου που δεν εφυγε με τα μικρα cc.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: L

Γιατι να μην εκτελει κανονικα. ? :D
Απλα με τον καιρο μπορεις να βλεπεις και ποσες ωρες εχεις γραψει απο περιεργεια.
Π.χ. καθε 2000 ωρες θα γινεται το μεγαλο CC που ανεβαζει και την ταση σε ολο το πανελ και ανεβαινει ξανα η φωτεινοτητα στο πανελ, οπου επεφτε σιγα σιγα με τα μικρα cc.
Βεβαια το μεγαλο cc που τρεχει αυτοματα καθε 2000 ωρες, μπορεις να το τρεξεις και χειροκινητα με το pixel refresh ΜΟΝΟ αν διαπιστωσεις οτι απεκτησες burn in καπου που δεν εφυγε με τα μικρα cc.
Οκ θα το εχω στον νου μου . Σε ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά όσους από εσάς πήρατε πρόσφατα την τηλεόραση και θυμάστε :

1. Εξωτερικά στην κούτα της LG 65C8 είχε τρία δεματικα που συγκρατουν το κουτί,σωστά ? Αυτά τα 3 δεματικα σε εσάς γράφουν πάνω κάπου LG ένδειξη της εταιρείας ? Γιατί σε εμένα δεν βλέπω να γράφουν κάτι τα δεματικα.
Είδα ένα βίντεο στο YouTube από το περιοδικό Ήχος -εικόνα και έδειχνε που ξεπακεταραν την 65 C9 και έδειχνε ότι στα δεματικα έγραφε LG και με επηρέασε.
Νομίζω πάντως πως στη C8 δεν πρέπει στα δεματικα να υπάρχει κάποιο σήμα της LG,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κι εσάς για να το επιβεβαιώσω.

2. Στην ίδια την τηλεόραση πόσα σελοφαν υπάρχουν που θα πρέπει να αφαιρεθούν ? Είναι ένα μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και ακόμα ένα πίσω στην πλάτη της ?

3. Γνωρίζει κάποιος αν η ενσωματωμένη εφαρμογή του Netflix της τηλεόρασης κάνει σωστή αναπαραγωγή του υλικού 24p από το Netflix?
Αν κάνει σωστή αναπαραγωγή υλικού 23.976 fps χωρίς να υπάρχει το περιβόητο judder κατά την αναπαραγωγή.

4. Αν κάποιος μπει στο service menu στην αρχή λογικά θα πρέπει να γράφει 0 ώρες η τηλεόραση φαντάζομαι. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλή ιδέα να μπει κάνεις στο service menu της από την αρχή.

Καλημερα.
1.Στην δική μου δεν θυμαμαι να εγραφαν κάτι τα δεματικά....
2. Ετσι ειναι εχει δυο προστατευτικά οθόνης ενα εμπρός και ενα πίσω και μάλιστα τόσο τέέια τοποθετημένα που δεν καταλαβαίνεις σχεδόν οτι υπάρχουν.
3. Δεν ξερω δυστυχως