LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην κίνηση γιατί περίμενες να δεις δραματική αλλαγή; Sample & hold οδήγηση χρησιμοποιούν και οι OLED. Nαι μεν δεν έχουν εγγενές blur όπως οι LCD από την απόκριση των κρυστάλλων, αλλά με αυτόν τον τρόπο οδήγησης δημιουργείται έντονο μετείκασμα στο μάτι μας, που μπλέκει το ένα καρέ με το άλλο.

Με το ρυθμιστικό TruMotion έπαιξες καθόλου; Εργοστασιακά είναι ρυθμισμένο στο απαλοιφή, το οποίο δεν προσφέρει τη μέγιστη "βουτυρένια" εμπειρία...

Επίσης, μπορείς να βάλεις και το BFI στο παιχνίδι, ενεργοποιώντας το Motion Pro...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάω να την πλακώσω στο Calibration σε λίγο και θα επανέλθω!

Καλημέρα και από μένα.. παρέλαβα χθες από Κωτσόβολο την 55c8. Πακετάκι με τη 5ετη επέκταση. Ρώτησα και σε public αλλά είχε παράδοση μετά τις 12/12. Επίσης στην εγγύηση public μου είπαν ότι δε καλύπτει burn in γτ ούτε η lg το κάνει. Ενώ στο Κωτσόβολο μου ειπαν ότι καλύπτουν burn in όπως και καμμένα pixel ευθεία ή κάθετα. Επίσης κανείς απ τους δυο δε καλύπτει μεμονωμένα καμμένα pixel στην οθόνη. Εκεί τότε λες bad luck και κλαις. Θα θελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Έκανα ένα calibration που προτείνει το https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings αλλά δε κατάλαβα και πολλά. Όταν βάζω usb για ταινία 1080p υπάρχει κάποια επιλογή για τις ταινίες;; Επίσης το κουμπί stby power (πάνω δεξιά) γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία.

Re: Απάντηση: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και από μένα.. παρέλαβα χθες από Κωτσόβολο την 55c8. Πακετάκι με τη 5ετη επέκταση. Ρώτησα και σε public αλλά είχε παράδοση μετά τις 12/12. Επίσης στην εγγύηση public μου είπαν ότι δε καλύπτει burn in γτ ούτε η lg το κάνει. Ενώ στο Κωτσόβολο μου ειπαν ότι καλύπτουν burn in όπως και καμμένα pixel ευθεία ή κάθετα. Επίσης κανείς απ τους δυο δε καλύπτει μεμονωμένα καμμένα pixel στην οθόνη. Εκεί τότε λες bad luck και κλαις. Θα θελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. Έκανα ένα calibration που προτείνει το https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings αλλά δε κατάλαβα και πολλά. Όταν βάζω usb για ταινία 1080p υπάρχει κάποια επιλογή για τις ταινίες;; Επίσης το κουμπί stby power (πάνω δεξιά) γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία.

καθε επιλογη πηγης,κραταει τις ρυθμισεις μονο για αυτην την πηγη.
δηλαδη εαν εχει φτιαξει το hdmi 1,και μεταβεις στο hdmi 2 ή στο netflix,ή στο επιγειο σημα,
οι ρυθμισεις που εχεις κανει στο hdmi 1 δεν εχουν αποθηκευτει και στα υπολοιπα.
εαν θελεις να εχουν ολες οι πηγες τις ιδιες ρυθμισεις,θα πρεπει να πας κατω κατω στην επιλογη του mode και να τους πατησεις το "εφαρμογη των ρυθμιθσεων για ολες τις πηγες".

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα, γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα φωτεινοτητας στο τελευταιο fimware 04.10.05 και αν υπαρχει περιπτωση να το διορθωσει η lg? https://www.forbes.com/sites/johnar...ction-by-latest-firmware-update/#54ab4b4b63fb

Ο αρθρογραφος του αρθρου που παρεθεσες καταληγει ως εξης:

"I’ve asked LG for further comment on the situation, and will provide an update if it has anything more to say."

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο αρθρογραφος του αρθρου που παρεθεσες καταληγει ως εξης:

"I’ve asked LG for further comment on the situation, and will provide an update if it has anything more to say."

ας ελπισουμε να το διορθωσει.

Το αρθρο γραφτηκε δημοσιευτηκε στις 15/10. Στις 25/10 βγηκε νεο firmware (4.10.06) το οποιο στο change log κανει αναφορα μονο για:

"This patch activates the key lock during Off-RS/JB operation on store mode in OLED model."
Πιθανως να εργαζεται σε νεο firmware.

Ειναι πολυ ενοχλητικο. ? Μονο σε HDR ή και σε SDR περιεχομενο υπαρχει εντονο προβλημα. ?

Το αρθρο γραφτηκε δημοσιευτηκε στις 15/10. Στις 25/10 βγηκε νεο firmware (4.10.06) το οποιο στο change log κανει αναφορα μονο για:

"This patch activates the key lock during Off-RS/JB operation on store mode in OLED model."
Πιθανως να εργαζεται σε νεο firmware.

Ειναι πολυ ενοχλητικο. ? Μονο σε HDR ή και σε SDR περιεχομενο υπαρχει εντονο προβλημα. ?

το προβλημα μου ειναι το εξης με το νεο fimware 04.10.05, το οποιο παρατηρω περισσοτερο στο ποδοσφαιρο που δειχνει η ert hd: στο μεγαλυτερο μερος η εικονα ειναι λιγο σκοτεινη και μονο σε μερικα διαστηματα γινεται πιο φωτεινοτερη οπως επρεπε να ειναι. δεν ξερω αν φταιει το fimware ή κατι αλλο, αλλα νομιζω με το προηγουμενο fimware επαιζε πιο καλα, εχοντας τις ιδιες ρυθμισεις, χωρις να εχω πειραξει τιποτα. ( στο χθεσινο ματς της ερτ, περιπου 4 φορες σε ολο τον αγωνα ανεβηκε η φωτεινοτητα για περιπου 1-2 λεπτα και μετα παλι χαμηλωσε ). το fimware 04.10.06 που λες, που υπαρχει εστω να το βαλω χειροκινητα? εχω μιλησει και με την lg αν θα μπορουσα να βαλω το προηγουμενο fimware επειδη μου παρουσιαζει αυτο, και μου ειπαν οτι οι παλιες εκδοσεις δεν δινονται στους τελικους χρηστες και να επικοινωνησω με την τεχνικη υπηρεσια που θα μου πουν και το κοστος για να μου βαλουν το προηγουμενο, αλλα το αφησα.

το προβλημα μου ειναι το εξης με το νεο fimware 04.10.05, το οποιο παρατηρω περισσοτερο στο ποδοσφαιρο που δειχνει η ert hd: στο μεγαλυτερο μερος η εικονα ειναι λιγο σκοτεινη και μονο σε μερικα διαστηματα γινεται πιο φωτεινοτερη οπως επρεπε να ειναι. δεν ξερω αν φταιει το fimware ή κατι αλλο, αλλα νομιζω με το προηγουμενο fimware επαιζε πιο καλα, εχοντας τις ιδιες ρυθμισεις, χωρις να εχω πειραξει τιποτα. ( στο χθεσινο ματς της ερτ, περιπου 4 φορες σε ολο τον αγωνα ανεβηκε η φωτεινοτητα για περιπου 1-2 λεπτα και μετα παλι χαμηλωσε ). το fimware 04.10.06 που λες, που υπαρχει εστω να το βαλω χειροκινητα? εχω μιλησει και με την lg αν θα μπορουσα να βαλω το προηγουμενο fimware επειδη μου παρουσιαζει αυτο, και μου ειπαν οτι οι παλιες εκδοσεις δεν δινονται στους τελικους χρηστες και να επικοινωνησω με την τεχνικη υπηρεσια που θα μου πουν και το κοστος για να μου βαλουν το προηγουμενο, αλλα το αφησα.

Όλες οι oled όταν έχουν μια πολύ φωτεινή εικόνα για πάνω από ένα λεπτό περίπου, ρίχνουν αυτόματα την φωτεινότητα (abl control λέγεται αν θες να το ψάξεις στο google)

Καλησπέρα. Η 55αρα ειχε ζελατινα και μπροστα και πίσω οταν την αγοράσατε;

Μπροστα ειχε, γιατι πηγαινοντας να βγαλεις το αυτοκολλητο που ειχε κατω αριστερα της lg, εβγαινε και η ζελατινα. στο πισω μερος πρεπει να ειχε, αλλα δεν το θυμαμε, για να μην σου πω ψεματα.

Ναι, το είδα παρατήρησα μετά! Βγήκε και η ενημέρωση 4.10.15 στην δικιά μου. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βρούμε ημερομηνία κατασκευής της τηλεόρασης;

Ναι, το είδα παρατήρησα μετά! Βγήκε και η ενημέρωση 4.10.15 στην δικιά μου. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να βρούμε ημερομηνία κατασκευής της τηλεόρασης;

Μήνας και έτος κατασκευής αναγράφονται στο ταμπελάκι που έχει στην πλάτη...

Έβαλα κάποια m2ts αρχεία αλλά δεν τα αναγνωρίζει καθόλου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα παίζει; Σε μία sony που είχα, έβαζα το vlc και τα έπαιζε αλλά στο lg content store δεν υπάρχει.

Το Β8 μοντέλο, έχει κάποιο φιλμ προστασίας μπροστά και πίσω από το πάνελ; Αυτά αφαιρούνται;

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το Β8 μοντέλο, έχει κάποιο φιλμ προστασίας μπροστά και πίσω από το πάνελ; Αυτά αφαιρούνται;

αυτο ειναι το νημα της C8 και ρωτησες για Β8, αλλα δεν εχει να κανει. Οποια κι αν εχεις, εαν εχει ζελατινες εμπρος-πισω φυσικα και τις βγαζεις.
Αφ'ενος δεν γινεται να παρακολουθεις με το πανελ να εχει ζελατινα και να βλεπεις μεσα απο αυτη και αφέτερου, η πισω ζελατινα πρεπει να αφαιρεθει για να μην προκαλει υπερθερμανση στην συσκευη λογω μονωσης.

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η τελευταία ενημέρωση είναι η 4.10.15?
Έμεινα στην 05
... εδώ και δύο μήνες τώρα..