LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα.
Είστε ευχαριστημένοι γενικά από τον ήχο της ; Εγώ όχι και τόσο. Λέω να συνδέσω μια Creative Stage 2.1
Έχει βάλει κανένας ηχομπάρα ; Είδε αισθητή βελτίωση;
Οχι δεν ειμαι. Για αρχη ενεργοποιησε, απο το sound mode βαλτο cinema. Ενεργοποιειται ενα ψευτοατμος και ας πουμε ενα μπασακι.

στην ερωτηση που κανεις με ενδιαφερει και εμενα. Και σιγουρα θα δεις βελτιωση. Αν θες budjet λυση παρε την LG sk8 ειναι σε προσφορα στον κοτσο. Αν θες παραπανω χρηματα και φυσικα παραπανω ηχο ανεβαινεις. μου προτειναν την JBL bar 3.1 απο αυτο εδω το φορουμ. Ειναι bass lover soundbar. Δεν εχει ατμος και τετοια ομως, ανηπαρκτα μεσαια αρα χαλια μουσικη. Σε μπασο ομως παιρνει 10/10.

δεν ξερω αν θα παρω soundbar ή ενισχυτη με ηχεια. Περιμενω βοηθεια απο γνωστες.

ΥΓ γιατι δεν βαζεις πανω αυτο που εχεις μια χαρα ειναι.

Σε Cinema το έχω. Για την Stage έχω ακούσει τα καλύτερα ( 80 ευρώ + 10 μεταφορικά ) . Τέλος πάντων η ηχομπάρα θα συνδεθεί στην υποδοχή HDMI ARC . Στην HDMI 1 έχω συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή της COSMOTE TV και
στην HDMI 3 το Blue Ray. Θα λειτουργήσουν όλα Οκ ?

Σε Cinema το έχω. Για την Stage έχω ακούσει τα καλύτερα ( 80 ευρώ + 10 μεταφορικά ) . Τέλος πάντων η ηχομπάρα θα συνδεθεί στην υποδοχή HDMI ARC . Στην HDMI 1 έχω συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή της COSMOTE TV και
στην HDMI 3 το Blue Ray. Θα λειτουργήσουν όλα Οκ ?
Αν δεν σου απαντησουν εδω, ποσταρε στο θεμα οικονομικη soundbar με 150 . Θα σου κανουν προτασεις εκει. Νομιζω αυτην θα σου πουν

Κατοχος πλεον κ εγω της c8. Θα ηθελα να μαθω πως λειτουργει το thinkq μεσο google assistant. Αν καποιος έχει καταφερει να το λειτουργήσει.

Γράφω εδώ μιας και απ ότι βλέπω στο τοπικ της Ε8 δεν γράφει κανείς, οπότε υποθέτω οτι και όσοι έχουν την Ε8 γράφουν εδώ (ή σχεδόν κανείς δεν την έχει?).

Προβληματίζομαι με τον ήχο. Χρησιμοποιεί κανείς τα built in ηχεία ? Και αν ναι σε τι settings ?

Αρχικά είχα συνδέσει την ηχόμπαρα/5.1 Sony RT-HT3 αλλά λόγω του ότι δεν υποστηρίζει DTS, άρχισα να ψάχνομαι λίγο πως μπορώ να δουλεύω και DTS αρχεία. Επίσης μονίμως (και ειδικά σε SDR, δλδ στην digea) είχα ελαφρό delay στον ήχο. Ασυμβατότητα της Sony με την LG ? Δεν ξέρω τι. Η σύνδεση ήταν με HDMI ARC πάντως. Ειδικά στον ΣΚΑΙ το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Ακόμα και σε HD SDR πάντως υπήρχε θέμα.

Οπότε κάποια στιγμή άρχισα να τεσταρω τα bult in ηχεία της E8. Τα οποία για κάποιο περίεργο λόγο τα βρήκα πιο "πλούσια" από το Sony (παρεπιπτόντως τα surround τα είχα μπροστά, κάτω απ την μπάρα δεξιά αριστερά, λόγω προβληματικού χώρου). Πχ άκουγα ήχους που με το Sony δεν άκουγα ή απλά "χάνονταν" (μήπως επειδή είχα σε front διάταξη τα surround, παρόλο που και στα settings του Sony σου δίνει τέτοια επιλογή?). Οπότε ρωτάω εντυπώσεις από εσάς των bult in ηχείων σε σχέση με μία ηχόμπαρα/5.1 τέτοιου τύπου και ποιά θεωρείτε ιδανικά settings γιατί υπάρχουν στιγμές που τα bult in ηχεία τρέμουν πολύ έντονα και χωρίς να είναι τέρμα ο ήχος (πχ στο 30)...

thanx.

Γράφω εδώ μιας και απ ότι βλέπω στο τοπικ της Ε8 δεν γράφει κανείς, οπότε υποθέτω οτι και όσοι έχουν την Ε8 γράφουν εδώ (ή σχεδόν κανείς δεν την έχει?).

Προβληματίζομαι με τον ήχο. Χρησιμοποιεί κανείς τα built in ηχεία ? Και αν ναι σε τι settings ?

Αρχικά είχα συνδέσει την ηχόμπαρα/5.1 Sony RT-HT3 αλλά λόγω του ότι δεν υποστηρίζει DTS, άρχισα να ψάχνομαι λίγο πως μπορώ να δουλεύω και DTS αρχεία. Επίσης μονίμως (και ειδικά σε SDR, δλδ στην digea) είχα ελαφρό delay στον ήχο. Ασυμβατότητα της Sony με την LG ? Δεν ξέρω τι. Η σύνδεση ήταν με HDMI ARC πάντως. Ειδικά στον ΣΚΑΙ το πρόβλημα ήταν τεράστιο. Ακόμα και σε HD SDR πάντως υπήρχε θέμα.

Οπότε κάποια στιγμή άρχισα να τεσταρω τα bult in ηχεία της E8. Τα οποία για κάποιο περίεργο λόγο τα βρήκα πιο "πλούσια" από το Sony (παρεπιπτόντως τα surround τα είχα μπροστά, κάτω απ την μπάρα δεξιά αριστερά, λόγω προβληματικού χώρου). Πχ άκουγα ήχους που με το Sony δεν άκουγα ή απλά "χάνονταν" (μήπως επειδή είχα σε front διάταξη τα surround, παρόλο που και στα settings του Sony σου δίνει τέτοια επιλογή?). Οπότε ρωτάω εντυπώσεις από εσάς των bult in ηχείων σε σχέση με μία ηχόμπαρα/5.1 τέτοιου τύπου και ποιά θεωρείτε ιδανικά settings γιατί υπάρχουν στιγμές που τα bult in ηχεία τρέμουν πολύ έντονα και χωρίς να είναι τέρμα ο ήχος (πχ στο 30)...

thanx.
Έχω εγώ την 65 E8..γράψε καλύτερα στο δικό μας topic

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως ξερει καποιος πως λειτουργει το magic remote ως universal?Εχω εναν δεκτη συνδεδεμενο στο hdmi 2 αλλα δεν καταφερα να το ενεργοποιησω.

Re: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Εκανα μια αγορα εδω κ μια βδομαδα της c8 κ θα ηθελα την αποψη των ειδικών. Εσεις βλεπετε ανομοιομορφια στην ασπρη εικονα κ στις χρωματιστες; Επισης στην γκρι εικονα αυτο το μαυρο ειναι burn in κατω δεξια;Με το που την εβαλα σε λειτουργια την πρωτη φορα υπηρχε εκει. Να πω οτι ανα 4ωρο κλεινει η τν για να κανει τα cc. Σε πραγματικη θεαση δεν εχω δει καποιο προβλημα. Τελος η φωτο στην γκρι εικονα ειναι πολυ εντονη απο οτι στην πραγματικοτητα.
https://imgur.com/9tnIEnh
https://imgur.com/kq08ynL
https://imgur.com/sqPO4UA
https://imgur.com/vR9Ubr7
https://imgur.com/m5aUBo1

Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Θα σου έλεγα μην ασχολείσαι και πολύ με αυτά και απόλαυσε την τηλεορασάρα σου. burn in και dse και είχαμε να λεμε... λίγο πολύ οποία τηλεόραση και να ψάξεις με καρτέλες κατι θα βρεις, είτε ειναι oled ειτε lcd.

Re: Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Εφοσον δεν εχω θεμα ακομα σε κανονικη θεαση δεν πολυκαιγομαι κ ολας. Απλα αυτο το μαυρο κατω δεξια δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι.Γιατι αν ειναι burn in μου φενεται παράξενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Εφοσον δεν εχω θεμα ακομα σε κανονικη θεαση δεν πολυκαιγομαι κ ολας. Απλα αυτο το μαυρο κατω δεξια δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι.Γιατι αν ειναι burn in μου φενεται παράξενο.

Δίγο dse ειναι οπου στο γκρι φαίνεται πολύ έντονα λόγω της απόχρωσης. Ουτως η αλλως η C8 ειναι στην κορυφή του καλύτερου uniformity. Τελεια δεν ειναι καμία.

https://www.rtings.com/tv/tests/picture-quality/gray-uniformity-dirty-screen-effect-dse

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Με καλυψες να εισαι καλα.

Ευτυχής κάτοχος σε 65 ίντσες και εγώ! Το πρώτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για την ασφαλή τροφοδοσία της TV. Προς τον παρόν την έχω πάνω σε ένα σταθεροποιητή τάσης της lamtech (avr) και θα ήθελα να μάθω αν είναι προτιμότερο αυτό από ένα surge protector ή ο συνδυασμός και των δύο.

Re: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Πρόσφατα έγινα κάτοχος της LG c8 και θα ήθελα να ρωτήσω αν το αυξημένο contrast επηρεάζει το burn in. Στο rtings προτείνει να το έχω στο 85 και στο manual της tv προτείνει μόνο χαμηλό oled Light για την αποφυγή burn in χωρις να αναφερει το contrast. Τι ισχύει τελικά; Μπορώ να το έχω άφοβα στο 85;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Μπορώ να το έχω άφοβα στο 85;

Nαι μπορεις. Σε περιπτωσεις με στατικα αντικειμενα (λογοτυπα, μαυρες μπαρες, κλπ) μπορεις να εχεις και πιο χαμηλωμενο το Oled light αν θες να παιξεις αρκετες ωρες σερι, καθως επισης να εχεις ενεργοποιημενα τα υπολοιπα μετρα προστασιας. (μειωση φωτεινοτητας λογοτυπων, κλπ)

Re: Απάντηση: Re: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Nαι μπορεις. Σε περιπτωσεις με στατικα αντικειμενα (λογοτυπα, μαυρες μπαρες, κλπ) μπορεις να εχεις και πιο χαμηλωμενο το Oled light αν θες να παιξεις αρκετες ωρες σερι, καθως επισης να εχεις ενεργοποιημενα τα υπολοιπα μετρα προστασιας. (μειωση φωτεινοτητας λογοτυπων, κλπ)
Οκ σε ευχαριστώ! Το oled Light στο 50 είναι εντάξει; Ή να το κατεβάσω και πιο κάτω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Οκ σε ευχαριστώ! Το oled Light στο 50 είναι εντάξει; Ή να το κατεβάσω και πιο κάτω;

Μια χαρα αν κρινεις οτι χρειαζεσαι το φως που σου δινει.

Ευτυχής κάτοχος σε 65 ίντσες και εγώ! Το πρώτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για την ασφαλή τροφοδοσία της TV. Προς τον παρόν την έχω πάνω σε ένα σταθεροποιητή τάσης της lamtech (avr) και θα ήθελα να μάθω αν είναι προτιμότερο αυτό από ένα surge protector ή ο συνδυασμός και των δύο.

οι σταθεροποιητς τασης εχουν και ασφαλεια πανω, ορατη κατι σαν ρελε. Οποτε εχει surge. Αν εχεις και τα 2 βαλτα ολα πανω.

Ειμαι μεταξυ JBL bar 2.1 και LG sk9y soundbars, ποια λετε;

οι σταθεροποιητς τασης εχουν και ασφαλεια πανω, ορατη κατι σαν ρελε. Οποτε εχει surge. Αν εχεις και τα 2 βαλτα ολα πανω.

Ειμαι μεταξυ JBL bar 2.1 και LG sk9y soundbars, ποια λετε;
Ναι ρώτησα ηλεκτρολόγο και μου είπε να βάλω πρώτα το surge στην πρίζα και πάνω του τον σταθεροποιητη για να προστατευεται και αυτός.

Καλησπέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη TV. αυτη τη στιγμή παιζει γυρω στα 2300 ευρω.
ποια η άποψη σας; η C9 εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη αυτη τη στιγμη.
το πανελ ειναι ευαίσθητο; εκει που κολλάω είναι οτι εχω μωρο στο σπιτι 1 ετους... φοβάμαι μήπως καμια μερα φρικαρει η μικρη και πεταξει τιποτα στην TV και κλαψω. χαχα
εχει αντιμετωπίσει κανείς απ τους κατόχους προβήμα με burn in? και τι χρήση κάνετε;
ευχαριστω για το χρονο σας.