LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χθες το CC ξεκίνησε 23:21 και ολοκληρώθηκε 00:08 το έχει ξανά παρατηρήσει κάνεις;

Σε LG c8 κάνει γύρω στα 7 λεπτά. Πώς το καταλαβες ότι έκανε τόσο; Άσε που και το μεγάλο των 2000 ωρων κάνει κανα δίωρο νομίζω.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ εύκολα, όταν κάνει CC το ρελέ της τηλεόρασης δεν κλείνει, δηλαδή το κλικ που ακούς συνήθως όταν την κλείνεις δεν το κάνει αμέσως αλλά όταν ολοκληρωθεί το CC, επίσης κατά την διάρκεια αυτή αν πας πολύ κοντά στην βάση της ακούς έναν χαρακτηριστικό ήχο σαν σπινθηρισμο για όσο κρατάει ο διαδικασία

Το περίεργο είναι ότι κράτησε πάρα πολύ, πάντα υπολογίζω ότι την κλείνω στο 4ωρο και διαρκούσε 10 λεπτά maximum.

Εγώ έχω συνδεδεμενο ενισχυτακι το οποίο παίρνει ρευμα από την τηλεόραση και όσο διαρκεί το cc παραμένει αναμμένο ένα κόκκινο λαμπάκι (του ενισχυτή).

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ έχω συνδεδεμενο ενισχυτακι το οποίο παίρνει ρευμα από την τηλεόραση και όσο διαρκεί το cc παραμένει αναμμένο ένα κόκκινο λαμπάκι (του ενισχυτή).

Σωστος. Εκμεταλλευομενος καποιος την usb της tv που δινει ρευμα, με μια συσκευη οπου εχει led λειτουργιας μπορει να βλεπει ποτε κλεινει πραγματικα η Tv. Εγω εχω εναν εξ.σκληρο δισκο πανω της.

Το περίεργο σε εμένα είναι επειδή έχω και εξωτερικό σκληρό με usb πάνω, δε κάνει το ίδιο όπως με τον ενισχυτή! Μήπως όταν σβήνει μόνο σε μια θύρα usb δίνει ρεύμα κατά το cc;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oταν η τηλεοραση σβησει (standby) διακοπτει την τροφοδοσια usb.
Οταν την κλεινεις αλλα ξεκιναει CC στην ουσια δεν σβηνει. Απλα το πανελ δεν προβαλει τιποτα και βλεπεις απολυτο μαυρο σαν να ειναι standby.
Τοτε το led της συσκευης που κουμπωσες στην usb εξακολουθει να ειναι ανοιχτο, Οταν το CC ολοκληρωθει, η τηλεοραση περναει πραγματικα σε standby, η τροφοδοσια διακοπτεται στην Usb και το led της συσκευης στην usb σβηνει.

Η δικη μου παλια oled διαθετει μονο μια θυρα usb.

Σε περιπτωση περισσοτερων usb θυρων, δοκιμασε με την Tv σε standby και χωρις να εκτελει cc, να κουμπωσεις τον σκληρο ή οτι αλλο σε ολες τις usb για να δεις μηπως καποια δινει ρευμα μονιμα. Αν ναι, επελεξε εκεινη που το διακοπτει. (αν θες την συσκευη για ανιχνευτη CC.)

Επισης... μηπως το Led του σκληρου δουλευει διαφορετικα σε εσενα. ? Μηπως ο σκληρος απαιτει παραπανω τροφοδοσια σε ρευμα και η Usb της tv δεν επαρκει να τον λειτουργησει. ? Εγω της εχω εναν WD elements.

Εγώ έναν intenso καινούριο έχω και λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχτή η tv και όχι σε cc. Προφανώς είναι αυτό που λες. Θέλει παραπάνω ρεύμα για να λειτουργήσει.

Εγώ έναν intenso καινούριο έχω και λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχτή η tv και όχι σε cc. Προφανώς είναι αυτό που λες. Θέλει παραπάνω ρεύμα για να λειτουργήσει.

εκ παραδρομης εγραψα μια, αλλα εχω δυο Usb εγω και μολις τις δοκιμασα και τις δυο. Και οι δυο κανουν το ιδιο. Δινουν ρευμα σε cc και otan einai ανοιχτη, ενω το διακοπτουν σε standby. Δεν ξερω αν η c9 εχει διαφορετικη λειτουργια στις usb.

Ομως οταν κανει CC στην ουσια ειναι ανοιχτη. Αν ο σκληρος σου δουλευει οταν ειναι ανοιχτη, θα επρεπε να δουλευει και οταν κανει CC.

Βασικά δουλεύει για λίγο και μετά σβήνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

αν για λιγο εννοεις 2-3 sec, τοσο κραταει περιπου καθως γινεται το shutdown.

Μηπως η τηλεοραση δεν κανει CC και για αυτο το βλεπεις να σβηνει. ? Εισαι σιγουρος οτι πραγματοποιειται CC οταν σβηνει το λεντακι του. ? Βαλε σκληρο και ενισχυτακι μαζι για να σιγουρευτεις για το CC. Αν ηδη το δοκιμασες και ο σκληρος σβηνει ενω το ενισχυτακι λειτουργει, δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.

Ναι επειδή κάθε 4 ώρες λειτουργίας το ελέγχω, το ενισχυτακι λειτουργεί για 7 περίπου λεπτά αλλά ο σκληρός μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνει. Σίγουρα κανει cc γιατί ακούω και το ρελε.

Και εγώ να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του warewolf...
Εχω εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο στη C9... Όταν κανει CC το ledaki του σκληρού δε σβήνει και η κατανάλωση είναι γύρω στα 40w. Οταν τελειώσει το CC κλείνει ο σκληρός και η κατανάλωση πέφτει σε μερικά watt. To cc κρατάει max 7 λεπτα.

Καλησπερα και απο εμενα. Την εχω απο τον αυγουστο και ειμαι απλα ερωτευμένος... Εδωσα και κατι ευρω και κατεβασα settings απο τον darcocalibration. Εχει σεταρει την τβ στο σκοταδι και εγω βλεπω μονο βραδυ. Τοbrightnes to εχει στο 52 με κατι αλλες ρυθμισεις που εχει κανει και το επιβεβαιωσα με το πατερν. Τοcontrast το βρηκα στο 85 αυτος το εχει 83. Επαιρνε να το ανεβασω κανοντας το πατερνακι. Ακομα επεμενε να εχουμε το gamma οπως το εχει το isf dark kai οχι 2.2.εχει και καποια νουμερα για το white balance. θελω να ρωτησω το εξης. Πως ρυθμιζω το πσ να στελνει σημα καταλληλο ωστε η τβ να εχει ενεργοποιημενες ολες τις ρυθμισειs στα controls θελω το true motion kai επιπεδο του μαυρου. Δοκιμασα να του αλλαξω ονομα και να μην ειναι pc και γινεται αλλα διαβασα οτι δεν παιρνω τα μεγιστα απο την εικονα. Παντως με τις ιδιες ρυθμισεις απο το πσ η εικονα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με το να την βαλω στον εξωτερικο και να παιξει απο την τβ.

3840 Χ 2160 ή 4096Χ2160 πρεπει να ειναι η αναλυση στο πσ? Υπαρχειβδιαφορα?

Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της C9 αν και μπορεί να σας φανεί χαζό.
Είμαι στα σκαριά για να την αγοράσω και να αντικαταστήσω την 55αρα led μου.Εφυγα από την ενδοιασμό του κόστους και της διαφοράς εικόνας που πιστεύω δεν θα δω μεγάλες διαφορές από την xf9005 που έχω ήδη αλλά κόλλησα κάπου αλλού!.
Μέτρησα το βάρος της 65αρας και μαζί με το sound bar της Yamaha (Yas 207) που έχω και το PS4 το συνολικό βάρος φτάνει τα 43 κιλά περίπου.
Μπήκα ΙΚΕΑ να δω για το τραπεζάκι μου και αν και πρόκειται για τα πιο ανθεκτικά,έχει μέγιστο βάρος 40 κιλά!
Αυτό εννοεί μόνο το πάνω ράφι που θα στέκεται η tv και το soundbar?
Υπάρχει κάποια ανοχή παραπάνω η όταν θα πάω να την βάλω θα παιχτεί κατάρρευση?
Η πλάκα είναι ότι μεγαλύτερα έπιπλα ξύλινα που είδα στο site έχουν μέγιστο βάρος τα 30 κιλά ...Δυστυχώς δεχω χώρο στον τοίχο για wall mount.

Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της C9 αν και μπορεί να σας φανεί χαζό.
Είμαι στα σκαριά για να την αγοράσω και να αντικαταστήσω την 55αρα led μου.Εφυγα από την ενδοιασμό του κόστους και της διαφοράς εικόνας που πιστεύω δεν θα δω μεγάλες διαφορές από την xf9005 που έχω ήδη αλλά κόλλησα κάπου αλλού!.
Μέτρησα το βάρος της 65αρας και μαζί με το sound bar της Yamaha (Yas 207) που έχω και το PS4 το συνολικό βάρος φτάνει τα 43 κιλά περίπου.
Μπήκα ΙΚΕΑ να δω για το τραπεζάκι μου και αν και πρόκειται για τα πιο ανθεκτικά,έχει μέγιστο βάρος 40 κιλά!
Αυτό εννοεί μόνο το πάνω ράφι που θα στέκεται η tv και το soundbar?
Υπάρχει κάποια ανοχή παραπάνω η όταν θα πάω να την βάλω θα παιχτεί κατάρρευση?
Η πλάκα είναι ότι μεγαλύτερα έπιπλα ξύλινα που είδα στο site έχουν μέγιστο βάρος τα 30 κιλά ...Δυστυχώς δεχω χώρο στον τοίχο για wall mount.
Καλησπέρα,

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ΑΛΛΑ ποτέ δεν ξέρεις!!!
Αν το ξύλο που κάθεται η tv είναι λεπτό μπορεί μετά από ένα διάστημα να αρχίσει να λυγίζει. Στείλε φώτο αν μπορείς.