Μήπως ήταν το μεγάλο και όχι το μικρό των 10 λεπτών;Χθες το CC ξεκίνησε 23:21 και ολοκληρώθηκε 00:08 το έχει ξανά παρατηρήσει κάνεις;
Εγώ έχω συνδεδεμενο ενισχυτακι το οποίο παίρνει ρευμα από την τηλεόραση και όσο διαρκεί το cc παραμένει αναμμένο ένα κόκκινο λαμπάκι (του ενισχυτή).
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έναν intenso καινούριο έχω και λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοιχτή η tv και όχι σε cc. Προφανώς είναι αυτό που λες. Θέλει παραπάνω ρεύμα για να λειτουργήσει.
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά δουλεύει για λίγο και μετά σβήνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα,Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της C9 αν και μπορεί να σας φανεί χαζό.
Είμαι στα σκαριά για να την αγοράσω και να αντικαταστήσω την 55αρα led μου.Εφυγα από την ενδοιασμό του κόστους και της διαφοράς εικόνας που πιστεύω δεν θα δω μεγάλες διαφορές από την xf9005 που έχω ήδη αλλά κόλλησα κάπου αλλού!.
Μέτρησα το βάρος της 65αρας και μαζί με το sound bar της Yamaha (Yas 207) που έχω και το PS4 το συνολικό βάρος φτάνει τα 43 κιλά περίπου.
Μπήκα ΙΚΕΑ να δω για το τραπεζάκι μου και αν και πρόκειται για τα πιο ανθεκτικά,έχει μέγιστο βάρος 40 κιλά!
Αυτό εννοεί μόνο το πάνω ράφι που θα στέκεται η tv και το soundbar?
Υπάρχει κάποια ανοχή παραπάνω η όταν θα πάω να την βάλω θα παιχτεί κατάρρευση?
Η πλάκα είναι ότι μεγαλύτερα έπιπλα ξύλινα που είδα στο site έχουν μέγιστο βάρος τα 30 κιλά ...Δυστυχώς δεχω χώρο στον τοίχο για wall mount.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.