ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
ειπαμε-την αφηνεις ως εχει,ή την παλευεις οσο μπορεις μονος σου.
εγω την Oled την εχω παλεψει οσο μπορουσα μονος μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο που βλεπω.
ασε που οι τελευταιες Oled εχουν auto calibration που απ`οσο διαβαζω κανει δουλιτσα.
επισης καλιμπραρισμα κανουν μονοι τους και με πολυ καλα αποτελεσματα,ολοι οι συγχρονοι AV εδω και αρκετα χρονια.
τα υπολοιπα που λες,ειναι αυτονοητα στον χωρο ηχου/εικονας.
οσο ανεβαινεις και ζητας περισσοτερα,τοσο παραπανω χρηματα θα δινεις.
μην αναφερουμε τα αυτονοητα,γιατι νομιζω οτι γεμιζουμε τσαμπα το νημα.
Η εταιρία καλά κάνει και σου το κοστολογεί όσο θέλει...αλλά εσύ ρε φουκαρά έλληνα (των 554 ευρώ) με το πολύ φιλοσοφικοιστορικό μυαλό που διαθέτεις, που πας και μπλέκεις για να δεις Μενεγάκη - Παπαδάκη - Πάνια??
Αλλά έτσι είναι...αφού πληρώνεις 2.400 (π.χ. για την C9 65inc) για αγορά TV, τι σου είναι τα 150? Ψείρες...
Μετά την ρύθμιση εικόνας (και λίγο πριν από την καταβολή ποσού για την 5/ετή εγγύηση), ακολουθεί αυτή του ήχου, καθώς και η αγορά για καλώδια, TVBoxes, Ενισχυτή Denon με HDMI 2.1 (αλήθεια τους είδατε τους τελευταίους? Λουκούμι!), Ηχεία 7.1-ηχομπάρα και πάει λέγοντας....αστεία πράγματα!
Υ.Γ.Ο Denon AVC-X3700H ενσωματώνει το AV HDMI 2.1 μετά τον Denon AVC-X6700H
ειπαμε-την αφηνεις ως εχει,ή την παλευεις οσο μπορεις μονος σου.
εγω την Oled την εχω παλεψει οσο μπορουσα μονος μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο που βλεπω.
ασε που οι τελευταιες Oled εχουν auto calibration που απ`οσο διαβαζω κανει δουλιτσα.
επισης καλιμπραρισμα κανουν μονοι τους και με πολυ καλα αποτελεσματα,ολοι οι συγχρονοι AV εδω και αρκετα χρονια.
τα υπολοιπα που λες,ειναι αυτονοητα στον χωρο ηχου/εικονας.
οσο ανεβαινεις και ζητας περισσοτερα,τοσο παραπανω χρηματα θα δινεις.
μην αναφερουμε τα αυτονοητα,γιατι νομιζω οτι γεμιζουμε τσαμπα το νημα.