LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σύντομα κάτοχος και γω.
Ελπίζω μόνο να μη μετανιώσω για τις 65 ίντσες που αγόρασα.
Ευελπιστώ να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό ο £ο £ η εικόνα της.
Είχα ξανά μείνει με το στόμα ανοιχτό πριν από 16 χρόνια, όταν αγόρασα μια 42αρα πλάσμα, στα διπλά χρήματα από την 65αρα oled ο £ο £, λογικό βέβαια, μετά από τόσα χρόνια , και το πρώτο που είδα ήταν το κανάλι αντ1, τραυματική εμπειρία.... Περασμένα ξεχασμένα όμως, ελπίζω, 
Η τηλεόραση θα αντικαταστήσει μία 46αρα lcd 12ετίας οπότε οι προσδοκίες είναι υψηλές  για να δούμε.

Αφου εχει αφησει εμενα που εχω και το περσινο μοντελο τοτε σιγουρα και εσενα..
Καλοθεατη..

Δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware αυτη την στιγμη,δειχνει να ειναι software το προβλημα.
Φαινεται να γινεται οταν ειναι ενεργοποιημενο και το HDR..
Δοκιμασα το Demo της NVIDIA και εκει δουλευει μια χαρα,μπορεις και εσυ να τεσταρεις την δικη σου εαν σε ενδιαφερει.

https://www.nvidia.com/coolstuff/demos#!/g-sync

Εμενα δεν μου εμφανιζει καν την επιλογη gsync στο control panel της NVIDIA οποτε δεν ξερω τι γινεται optimus.....αν βγαλω ακρη θα γραψω εδω....

Εαν εχεις το τελευταιο firmware της LG περασμενο τοτε λογικα στο control panel της NVidia και στην αριστερη στηλη θα δεις το υπο μενου Set Up GSync.
Eαν δεν στο βγαζει τοτε δοκιμασε να κανεις clean installation τους τελευταιους drivers.

Αν επιχειρήσω να μπω στο service menu της C9 χάνω την εγγύηση;
Θελω να δω αν έχει γίνει κανένα CC μετά από τις 5 πρώτες ώρες!
(Ψαρωμένος νέος κάτοχος)
Τα CCs γινονται ανά 4 ώρες γίνεται και ανά 2000 ώρες το μεγάλο (pixel refresher).
Χάνεις την εγγύηση αν κάνεις αλλαγές στα κρυφά μενού και τις εντοπίσουν βέβαια...

Σύντομα κάτοχος και γω.
Ελπίζω μόνο να μη μετανιώσω για τις 65 ίντσες που αγόρασα.
Ευελπιστώ να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό 🤣🤣 η εικόνα της.
Είχα ξανά μείνει με το στόμα ανοιχτό πριν από 16 χρόνια, όταν αγόρασα μια 42αρα πλάσμα, στα διπλά χρήματα από την 65αρα oled 🤣🤣, λογικό βέβαια, μετά από τόσα χρόνια , και το πρώτο που είδα ήταν το κανάλι αντ1, τραυματική εμπειρία.... Περασμένα ξεχασμένα όμως, ελπίζω, 😊
Η τηλεόραση θα αντικαταστήσει μία 46αρα lcd 12ετίας οπότε οι προσδοκίες είναι υψηλές 😊 για να δούμε.

Καλορίζικη. Για να μείνεις με το στόμα ανοιχτό βάλε την εφαρμογή Dolby Access ή κατέβασε 4K HDR/Dolby Vision κλιπάκια από εδώ.
Eμφανίζονται σχετικές ενδείξεις πάνω δεξιά, στην αρχή των βιντεο. Επίσης έχει και δύο δικά της η C9...

Καλοριζικη στους φιλους μας! Να τολμισω να ρωτησω (αν εχετε γνωμη) πως ειναι η εικονα της σε καναναλια nova ή cosmote? Ενδιαφετομαι

Ενδιαφερομαι για την 55"

Η τηλεόραση δεν αποδίδει τα βέλτιστα στα δορυφορικά τα δικά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν τα δείχνει καλύτερα απο τις υπόλοιπες. Ο upscaler προσπαθεί να ανεβάσει την ανάλυση σε 4Κ αλλα ειδικά στα χαμηλής ανάλυσης (disney junior κτλ) πραγματικά χαραμίζεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέγεις απο το μενού των ρυθμίσεων τι σε βολεύει για την ανάλογη απεικόνιση χρωμάτων.

Έχω την Β8 και πήρα την C9 για τον πατέρα μου, το βέλτιστο περιεχόμενο το βλέπεις προς το παρών απο το Netflix, Youtube ή απο bluray.

Εαν εχεις το τελευταιο firmware της LG περασμενο τοτε λογικα στο control panel της NVidia και στην αριστερη στηλη θα δεις το υπο μενου Set Up GSync.
Eαν δεν στο βγαζει τοτε δοκιμασε να κανεις clean installation τους τελευταιους drivers.

Το έκανα αλλά τίποτα πάλι.

Το έκανα αλλά τίποτα πάλι.

Αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω..
Το εχω διαβασει και απο αλλους σε καποια φορα στο εξωτερικο.
Πως ειναι δυνατον να εχουμε ολοι την ιδια τηλεοραση,το ιδιο firmware,τους ιδιους drivers και οι μεν να μπορουν να το ενεργοποιησουν ενω οι δεν να μην το εχουν καν σαν επιλογη.
Εγω πιστευω σιγουρα ειναι θεμα Nvidia ως συνηθως που κατι εχει σκατωσει στους drivers.

Η τηλεόραση δεν αποδίδει τα βέλτιστα στα δορυφορικά τα δικά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν τα δείχνει καλύτερα απο τις υπόλοιπες. Ο upscaler προσπαθεί να ανεβάσει την ανάλυση σε 4Κ αλλα ειδικά στα χαμηλής ανάλυσης (disney junior κτλ) πραγματικά χαραμίζεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέγεις απο το μενού των ρυθμίσεων τι σε βολεύει για την ανάλογη απεικόνιση χρωμάτων.

Έχω την Β8 και πήρα την C9 για τον πατέρα μου, το βέλτιστο περιεχόμενο το βλέπεις προς το παρών απο το Netflix, Youtube ή απο bluray.

Πολλά χρόνια κάτοχος samsung plasma,led κλπ, πιστεύω πως η samsung τα παλιά μοντέλα (3ετίας και πίσω) είχαν μακράν τον καλύτερο upscaler στο τηλεοπτικό. Τα τηλεοπτικά και η nova έμοιαζαν με bluray. Βέβαια όλα αυτά μέχρι τις 55´.

Όταν μιλάμε για 65' και βάλε η σύγκριση δεν θα είναι δίκαιη. Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι η πιστή αναπαράσταση των χρωμάτων που έχει η C9 βοηθάει πάρα πολύ στο τηλεοπτικό. Και σίγουρα μα σίγουρα είναι σαφώς καλύτερο απο πολλές led του εμπορίου ακόμη και τα ακριβά μοντέλα sony (σειρά 83 και άνω) + samsung (Q70 και άνω). Δεν νομίζω να έχω δει καλύτερο τηλεοπτικό σε 65άρα led πρόσφατα. Ας με διαψεύσει κάποιος.

Ρε παιδια σκούπα έγιναν ολες οι 65C9 στα 2K , δεν εμεινε σάλιο!!!! ποτε άραγε θα ξαναπέσουν σε αυτα τα επιπεδα οι τιμες? :guitarist:

Αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω..
Το εχω διαβασει και απο αλλους σε καποια φορα στο εξωτερικο.
Πως ειναι δυνατον να εχουμε ολοι την ιδια τηλεοραση,το ιδιο firmware,τους ιδιους drivers και οι μεν να μπορουν να το ενεργοποιησουν ενω οι δεν να μην το εχουν καν σαν επιλογη.
Εγω πιστευω σιγουρα ειναι θεμα Nvidia ως συνηθως που κατι εχει σκατωσει στους drivers.

μηπως ειναι θεμα καλωδιου(version&ποιοτητας)?

Δεν πιστευω να ειναι θεμα καλωδιου εφοσον ο teddy χρησιμοποιει 2.0.
Εαν δεν χρησιμοποιουσε 2.0 δεν θα του ενεργοποιουταν και το ultra hd deep colour στην tv.
Aλλα εαν ακομα και το καλωδιο του ειναι ελαττωματικο δεν ειναι λογος να του λειπει το υπο μενου στο control panel της Nvidia.
Θα επρεπε να το εβλεπε..
Εγω π.χ πριν μου ερθει η c9 ειχα την c8 συνδεδεμενη με το pc.
Mε τους ιδιους drivers δεν εβλεπα το μενου gsync στο control panel,με το που συνδεσα την c9 και μην εχοντας αλλαξει κατι αμεσως μου εμφανιστηκε.
Δεν ξερω ισως,τι να πω..

Έχει κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις σχετικά με την κίνηση; Για oled motion κλπ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

......κάποιο ηλίθιο setting θα ειναι που θα εχω πειράξει ή δεν θα ξέρω όπως πάντα.

Η επιλογη θα ξεκλειδωσει αυτοματα, υστερα απο θεαση 3 ταινιων τρομου.:chinese:

Μήπως στο θέμα gsync μεσολαβεί κάποιος av και κάνει τα πράγματα..... περίπλοκα? Τι σειρά θέλει για να ενεργοποιηθεί rtx? Έχω μια 2060 που θα συνδεθεί με τη τιβι οοοταν με το καλό έρθει, θα το δω και γω

Καλορίζικη. Για να μείνεις με το στόμα ανοιχτό βάλε την εφαρμογή Dolby Access ή κατέβασε 4K HDR/Dolby Vision κλιπάκια από εδώ.
Eμφανίζονται σχετικές ενδείξεις πάνω δεξιά, στην αρχή των βιντεο. Επίσης έχει και δύο δικά της η C9...
Το dolby access δεν είναι μόνο για τον ήχο? Πάντως ευχαριστώ για το link θα κατεβάσω κάποια clips 😊

Απάντηση: Και οι 3 είναι υπέροχες

Καλημερα στην ομαδα. Τελικα (και μετα τις συμβουλες-παρατηρησεις σας) πηρα την 55c9. Εντυπωσιακη εικονα ακομα και στα non-4k σηματα!! Με το που συνδεθηκε επεσα πανω σε ασπρομαυρη ελληνικη ταινια της ΕΡΤ και εμεινα αφωνος! Απιστευτο. Στο Xbox- fifa20 τρομερες λεπτομερειες στο γηπεδο-στην εξεδρα που πριν δεν διακρινοντουσαν (42px80). Στα υπολοιπα σηματα πεταει. Δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις και παιζει στην προρυθμιση eco. Ακομα και κλειστη ειναι πανεμορφη. Προσοχη στο γυαλι της κατα την εγκατασταση. Τελος να ευχαριστησω και παλι την ομαδα για τις συμβουλες της για την βοηθεια στην αγορα, καλη συνεχεια και καλες αγορες στους φιλους. Η 55c9 προτεινεται και απο εμενα ανεπιφυλακτα!

Απάντηση: Και οι 3 είναι υπέροχες

Καλημερα στην ομαδα. Τελικα (και μετα τις συμβουλες-παρατηρησεις σας) πηρα την 55c9. Εντυπωσιακη εικονα ακομα και στα non-4k σηματα!! Με το που συνδεθηκε επεσα πανω σε ασπρομαυρη ελληνικη ταινια της ΕΡΤ και εμεινα αφωνος! Απιστευτο. Στο Xbox- fifa20 τρομερες λεπτομερειες στο γηπεδο-στην εξεδρα που πριν δεν διακρινοντουσαν (42px80). Στα υπολοιπα σηματα πεταει. Δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις και παιζει στην προρυθμιση eco. Ακομα και κλειστη ειναι πανεμορφη. Προσοχη στο γυαλι της κατα την εγκατασταση. Τελος να ευχαριστησω και παλι την ομαδα για τις συμβουλες της για την βοηθεια στην αγορα, καλη συνεχεια και καλες αγορες στους φιλους. Η 55c9 προτεινεται και απο εμενα ανεπιφυλακτα!
Φυγε Απο το eco.
Aν δεν κανω λαθος (δες στις ρυθμισεις) το eco εχει contrast 100 και oled light 100.
Παιζεις 100% τσιταρισμενος στο max ετσι.

Επελεξε καποιο αλλο mode.