Καλησπέρα και από εμένα!
Και εγώ μετά από από 10 χρόνια Kuro είπα να κάνω το επόμενο βήμα και την πήρα χθές 55αρα C9.Μου φαίνεται μικρή στον τοίχο αλλά από τη θέση θέασης είναι ιδανική.αυτο που απενεργοποίησα αμέσως είναι το true motion.
Μου φαίνεται άκυρο και λάθος για ταινίες και σειρές.ακομα και Formula1 που είδα,μαντάρα τα έκανε όλα,όποτε off!ο ήχος της ήταν ικανοποιητικός για tv μέχρι την στιγμή που κρεμάστηκε στον τοίχο!οταν έφυγε το stand άδειασε ο ήχος.μικρό το κακό γιατί δεν βασίζομαι στα ηχεία της,απλώς το αναφέρω,για κάθε ενδιαφερόμενο.Εχω δει μόνο Netflix για την ώρα,στα 4κ Dolby vision κλπ είναι όνειρο!στα 1080p μου φαίνεται κακή η εικόνα γεμάτη θόρυβο.blu-ray 1080p για την ώρα δεν είδα,δυστηχως 4K blu-ray δεν έχω ακόμα.Καταλαβα το εξής όμως,η Kuro ανέβασε τον πήχη μου και την αντίληψη πολύ ψηλά όλα αυτά τα χρόνια,και είμαι πολύ τυχερός που την έχω ακόμα.![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα στην ομαδα. Τελικα (και μετα τις συμβουλες-παρατηρησεις σας) πηρα την 55c9. Εντυπωσιακη εικονα ακομα και στα non-4k σηματα!! Με το που συνδεθηκε επεσα πανω σε ασπρομαυρη ελληνικη ταινια της ΕΡΤ και εμεινα αφωνος! Απιστευτο. Στο Xbox- fifa20 τρομερες λεπτομερειες στο γηπεδο-στην εξεδρα που πριν δεν διακρινοντουσαν (42px80). Στα υπολοιπα σηματα πεταει. Δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις και παιζει στην προρυθμιση eco. Ακομα και κλειστη ειναι πανεμορφη. Προσοχη στο γυαλι της κατα την εγκατασταση. Τελος να ευχαριστησω και παλι την ομαδα για τις συμβουλες της για την βοηθεια στην αγορα, καλη συνεχεια και καλες αγορες στους φιλους. Η 55c9 προτεινεται και απο εμενα ανεπιφυλακτα!
Εχοντας αγορασει προσφατα την c9, εκανα το gray test 5% να δω πως ειναι απο πλευρας vertical banding. Γενικα σε καλες γραμμες απλα εχει ενα εντονο band στην δεξια πλευρα, καπως κεντρικα. Δυστυχως μπορω και το παρατηρω μερικες φορες ειδικα σε μερικες σκοτεινες σκηνες (σειρα Taboo) οπως και στον ουρανο, πχ στο Dunkirk. Ψαχνωντας online εχω βρει αντικρουομενες πληροφοριες, απο την μια λενε οτι θα γινει χειροτερο, απο την αλλη οτι ειναι νεο το panel και θελει δεκαδες ωρες για να στρωσει. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που εκανα το gray test το παρατηρω πιο εντονα, μπορει να φταιει οτι το ψαχνω κιολας με το ματι μου, γνωριζοντας που ειναι. View attachment 166729
Παραθετω φωτογραφια απο το iphone. Ειναι στα επιτρεπτα πλαισια το banding Που εχω; θα στρωσει με τον καιρο; Μαλλον εχω καταληξει οτι θα περιμενω μερικους μηνες να δω πως θα εξελιχθει και τοτε θα δω εαν θα ζητησω αλλαγη του panel. Εσεις τι πιστευετε;
Εαν εχεις κατουρηθει με το Netflix που να βαλεις και δισκακι,ανακοπη θα παθεις επι τοπου!!
Οταν θα παρεις το επομενο ps5 θα εχει UHD player,εκει θα δεις την διαφορα..
Σημερα ειδα για πρωτη φορα σημα σε Ultra HD 4k και Dolby Vision (αναβαθμισα το Νετφλιχ).
Εχω κατουρηθει πανω μου!
Σημερα ειδα για πρωτη φορα σημα σε Ultra HD 4k και Dolby Vision (αναβαθμισα το Νετφλιχ).
Εχω κατουρηθει πανω μου!
(σκεψου οτι εξακολουθεις να βλεπεις χαμηλο bitrate λογω streaming, δοκιμασε και κανενα πιο ασυμπιεστο αρχειο)
Καλα να παθεις και να κατουρηθεις,γιατι οταν τις βλεπατε στα καταστηματα με φωτισμο γηπεδου, λεγατε οτι οκ, οι LCD με local dimming κοντα ειναι στις oled. Τωρα που θα συνηθισεις στο τρισδιαστατο αναγλυφο με μονιμη και παντελη απουσια πεπλου στην εικονα, με χρωματα που διακρινονται ακομη και στις πολυ σκοτεινες σκηνες....οταν επισκεφθεις καποιο σπιτι με lcd και προσπαθησεις να ξανα δεις εκει μετα απο ενα χρονικο διαστημα, θα διαπιστωσεις οτι το ματι σου προσαρμοστηκε στην εικονα μιας oled και σου κακοφαινεται πιο πολυ μια LCD.
(σκεψου οτι εξακολουθεις να βλεπεις χαμηλο bitrate λογω streaming, δοκιμασε και κανενα πιο ασυμπιεστο αρχειο)
Καλα να παθεις και να κατουρηθεις,γιατι οταν τις βλεπατε στα καταστηματα με φωτισμο γηπεδου, λεγατε οτι οκ, οι LCD με local dimming κοντα ειναι στις oled. Τωρα που θα συνηθισεις στο τρισδιαστατο αναγλυφο με μονιμη και παντελη απουσια πεπλου στην εικονα, με χρωματα που διακρινονται ακομη και στις πολυ σκοτεινες σκηνες....οταν επισκεφθεις καποιο σπιτι με lcd και προσπαθησεις να ξανα δεις εκει μετα απο ενα χρονικο διαστημα, θα διαπιστωσεις οτι το ματι σου προσαρμοστηκε στην εικονα μιας oled και σου κακοφαινεται πιο πολυ μια LCD.
..παρέλαβα και εγώ αφού πούλησα την προηγούμενη lg v7 ...Αλλά ήρθε με ραγισμενη οθόνη και πλαίσιο.. απ το κουτί.. άντε να δω πόσες μέρες θα κάνει να έρθει.. Η αντικατάσταση της..![]()
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.