LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα κατι την επιασε και δεν μπορει να "δει" καν στο στικακι την επιλογη "video and photo". Μεχρι χτες απο το ιδιο στικακι εβλεπα μια ταινια που αφησα στην μεση.
Το στικακι το βλεπει, εχω ενα mp3 μεσα το βλεπει και το παιζει....αλλα για καποιο λογο δεν ανοιγει καν το μενου για να δω τι ταινιες εχει μεσα και να επιλεξω...μενει μια μαυρη οθωνη δηλαδη.
Εχει κανεις καμια ιδεα?

Επισης αν καποιος μπορει να μου πει πως στον κόρακα θα μπορεσω να "συνδεσω" το laptop μου ως "media player" που το βλεπει στο 'devices" αλλα μου λεει οτι ειναι disconnected....

Σημερα κατι την επιασε και δεν μπορει να "δει" καν στο στικακι την επιλογη "video and photo". Μεχρι χτες απο το ιδιο στικακι εβλεπα μια ταινια που αφησα στην μεση.
Το στικακι το βλεπει, εχω ενα mp3 μεσα το βλεπει και το παιζει....αλλα για καποιο λογο δεν ανοιγει καν το μενου για να δω τι ταινιες εχει μεσα και να επιλεξω...μενει μια μαυρη οθωνη δηλαδη.
Εχει κανεις καμια ιδεα?

Βγάλε μπριζα και ξαναβαλε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τζάμπα έκανες reset settings. Απλά βγάζεις μπριζα περιμένεις λίγο και ξαναβαζεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά το έχει κάνει και σε μένα μερικές φορές. Εγώ βέβαια έχω την c8 και όταν γίνεται αυτό ούτε τον εξωτερικό σκληρό μπορεί να διαβάσει.

Τζάμπα έκανες reset settings. Απλά βγάζεις μπριζα περιμένεις λίγο και ξαναβαζεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά το έχει κάνει και σε μένα μερικές φορές. Εγώ βέβαια έχω την c8 και όταν γίνεται αυτό ούτε τον εξωτερικό σκληρό μπορεί να διαβάσει.

Μα εμενα μου διαβαζε την επιλογη "Music" και επαιξα και ενα τραγουδι απο αυτην. Και ΔΕΝ Εχει να κανει με τον σκληρο...ξερεις γιατι?
Η τηλεοραση μου "βλεπει" ως επιλογη να συνδεθει και το laptop ως mediastation (ασχετως που τελικα δεν μπορω να το συνδεσω). Οταν του παταγα "Music" εμπαινε μεσα στο μενου και μου ελεγε οτι ειναι disconnected. οταν παταγα στο λαπτοπ την αντιστοιχη επιλογη για εικονες και βιντεο...ΠΑΛΙ εμενε μια μαυρη οθονη, δηλαδη δεν μου ελεγε ΚΑΝ οτι ειναι αποσυνδεδεμενο.
Αρα εχει ενα ΓΕΝΙΚΟ θεμα με το option "video and images"....
Καλα που μου ειπες για το ρευμα....να το ξερω δηλαδη, Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα πολυ!

Ετσι και εμενα δεν εβλεπε την νοβα το hdmi portπου την ειχα παντα ςνω στα αλλα επαιζε κανονικα. Πηρα εξυπηρέτηση lg και μου ειπαν βγαλε μπριζα και βαλε την μετα απο 5 λεπτα. Εφτιαξε τι να πεις τωρα.....
Εχει βρει κανεις κανα τιπ για ρυθμισεις στο νετφλιξ?

Έφυγε η παραγγελία για την 77 και από εμένα. Μολις είδα το άτοκο πλάνο του Κώτσο δεν κρατήθηκα.....
Τωρα θα περιμένω 30+ μέρες για παραλαβή , λόγο μη διαθεσιμότητας από την lg.
Η 65 άρα μου πέρασε στις αγγελίες

Απλη ερωτησούλα: Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεσω την tv με ενισχυτη νεας γενιας (7.2, με Dolby Atmos κοκ) για την μεγιστη δυνατη ηχητικη εμπειρια?

Απλη ερωτησούλα: Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεσω την tv με ενισχυτη νεας γενιας (7.2, με Dolby Atmos κοκ) για την μεγιστη δυνατη ηχητικη εμπειρια?
Με την hdmi2 (arc)...φυσικα

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω μου λεει οτι χρειαζομαι (ως optional) ενα "High Speed HDMI cable with ethernet" (that displays the HDMI logo) οταν ειναι να συνδεθω με συσκευση που ειναι συμβατη με Deep colour, 4K, ARC kai eARC.
Οεο?

Επειδη το ειδα τωρα και εχω τρομαξει.
Στο ΠΙΣΩ μερος της τηλεορασης....εκει που ειναι το πανω οριο του χοντρου σημειου (και ξεκινα το λεπτο) και μεχρι την ακρη, μου εχει κανει δεξια και αριστερα 2 οριζοντιες γραμμες σαν "φουσκωμα". Το εχει προσεξει κανενας αλλος?

Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φωτογραφία;
Μήπως είναι η μεμβράνη προστασίας;

Καλα οκ, ειμαι πολυ μ..... Την εβγαλα....πειραζει?
Αν ναι, ειμαι διπλά μ......

Επισης απο τοτε που την "ακουμπησα" στο επιπλο/συνθετο, φοβαμαι να την μετακινησω.......μου φαινεται πολυ μεγαλο το βαρος που "κρεμεται" απο κατω της (βαση) για να την ανασηκωσω (απο τα 4 ακρα) και να την κανω δεξια/αριστερα.
Υπερβαλλω? Μυγιαγγιχτος?