LG CF181D Τον έχει κανείς?

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο thread για το συγκεκριμένο , γιατί το ψαχτήρι μου δεν βγάζει κάτι. βλέπω οτι το συγκεκριμένο προβόλι έχει πέσει κάτω από τα 2000 χιλ. πλέον και αρχίζω να το καλοβλέπω. Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Από ιντερνετ,
http://www.projectorreviews.com/lg/cf181d/index.php
δείχνει ότι ρίχνει ελαφρώς στον επσον 5500 (+500ε), ισάξιο στα σημεία του μπενκ 6000(+180ε) και ίσως καλύτερο του πανυ4000(+500ε)! Απο χρωματική απόδοση νομίζω κορυφαίο της κατηγορίας! χωρίς ιστέρηση σε μαυρο , ευκρίνεια, ευκολίες , εγγυήσεις. Βλέπει κάποιος εμφανείς υστέρηση που μας απομακρύνει?

ψάχνοντας και εγώ διάβασα ο προκάτοχος του είχε μεγάλο πρόβλημα στα μαύρα. τον είχα δει στο πλαίσιο πριν καιρό τον προηγούμενο και όντως ήταν μαύρα χάλια τα μαύρα του.

ποιος ξέρει τώρα πόσο το βελτίωσαν το καινούργιο

Παντως για αυτον αν και δν φαινεται να εχει το κορυφαιο μαυρο της κατηγοριας απτα reviews που ειδα δεν δειχνει να υστερει ιδαιτερα

Τα ίδια μαύρα έχουν απ' ότι φαίνεται. Πάντως το προηγούμενο μοντέλο δεν είχε πρόβλημα στο μαύρο, απλά δεν ήταν στα κορυφαία όπως ήταν σε άλλους τομείς της απόδοσής του.

Αυτος υποτιθεται οτι εχει καλυτερο μαυρο.
Συνολικα δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο μηχανημα απο αυτα που αναφερθησαν πιο πανω.

Τάχουμε πεί πολλές φορές, απ' τα spec's και τις fotos δεν κρίνουμε ποτέ έναν προβολέα, έτσι μόνο μια "γεύση" παίρνουμε απο τις δυνατότητες του! Μόνον αν τον δούμε, και μάλιστα όχι ως έχει out of the box, αλλά σωστά ρυθμισμένο προφανώς από ειδικό!

ο W5000 δεν έχει καλό μαύρο?

είχα βρεί έναν 2ο χέρι και το σκεφτόμουν.

ο W5000 δεν έχει καλό μαύρο?

είχα βρεί έναν 2ο χέρι και το σκεφτόμουν.

Ποιός λέει τέτοιες κακίες??? Το μαύρο του είναι πολύ παραπάνω απο "επαρκές"!
Κι αν τον έχεις βρεί σε καλή τιμή και με λίγα ...χλμ(!) στη λάμπα, μήν το σκέφτεσαι καθόλου. Αν δε ενδιαφέρεσαι να τον δείς, θα την βρούμε την άκρη... -bye-

Γνωριζει κανεις αν εχουν μεγαλες διαφορες ο (LG AF115) με τον (LG CF181D) σε σχεσει και με την τιμη τους,και αν εχει βελτιωθει στο μαυρο του ο(LG CF181D) ?εχω ψιλοκολιση με αυτους λογο desine.Θα ειναι ο πρωτος μου καλως προβολεας μετα απο τον BENQ BP 6100 που επεσε στα χερια μου πριν δυο μηνες εντελως τυχαια αλλα δεν με καληψε σε ποιοτητα προτημω να βλεπω τις ματροσκες μου στην tv 40αρα full hd παρα σε αυτον,αλλα αυτος ειναι η αιτια που με μπριζωσε για ιντσες πολλες ιντσες ειναι αλλη φαση ο κηνηματογραφος!!!! ευχαριστω προκαταβολικα.