Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε τίθεται θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας.Βάσει του κανονισμού που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας.... http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_rules_2 .....
.....ως εκ τούτου, μηνύματα με συνδέσμους που παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διαγράφονται.
Αγαπητέ Memoriez, ευχαριστώ για την προσφορά!συγνωμη δεν το ηξερα.... αμα χρειαζεται καποιος την εφαρμογη ας μου στειλει μνμ να του στειλω οδηγιες για το τι πρεπει να κανει![]()
Μετά από επιμονή διαπιστώθηκαν τα εξής:Με την ευκαιρία ενεργοποίησα και το DVR αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα.
Ολα αυτά στην 55LW5500 με το τελευταίο firmware.
Τελικά συμπεράσματα:
Με την ενεργοποίηση του DVR λειτουργεί το timeshift αλλά δεν προγραμματίζονται ή διενεργούνται εγγραφές.
Σύνδεσα εξωτερικό δίσκο 2.5'', η TV ζήτησε διαμόρφωση σε φορματ που όπως μου "δήλωσε" δε θα αναγνωρίζεται από PC. Μετά τη σύντομη διαδικασία, λειτουργεί μόνο το time shift.
Η αναγνώριση DTS είναι οριστικά αδύνατη.
Το ΤΗΧ πρακτικά άχρηστο.
Με καμία ρύθμιση δεν παίζει dts. Ο Memoriez κάπου μπερδεύτηκε.
Ενεργοποιούνται όμως το timeshift καθώς και δύο επιλογές THX στις ρυθμίσεις εικόνας.
Δεν ασχολήθηκα καθόλου..Με τις THX ρυθμίσεις είδες διαφορά στην εικόνα? Εγώ έχω κάνει το screen setup από το μενού και είμαι ευχαριστημένος.
Καλησπέρα ήδε κάποιος καμιά διαφορά σημαντική με το Firmware update σήμερα?
Φιλικά
Καλημερα!
Εχει μήπως κανένας ιδέα για ένα καλό setup εικόνας της 47LW5500? Τη λειτουργώ με το isf expert1
Έχω βρει σε ένα site για την 42αρα αλλα στην 47αρα έχει περισσότερες ρυθμίσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.