LG Cinema LW570 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά πάρτε ένα καλό media player καί μήν ασχολήστε με τον player της τηλεόρασης. Εγώ πήρα ενα Bluetimes BT3550B 3D απο ebay και έλυσα το πρόβλημα μου, παίζει τα πάντα !!!!
PS: vasilik που βρίσκετε αυτό το hidden Installation Menu ;

αυριο 100% θα γινει η αγορα απο παλισιο της συγκεκριμενης τηλεορασης...παρακαλω τους κατοχους να μου πουν αν η τηλεοραση αξιζει τα λεφτα της...να την παρω?πειτε μου την γνωμη σας.

Εγώ την έχω (42") και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Την πήρα φθηνότερα από την τιμή που την έχει το πλαίσιο (σε προσφορά λίγων ημερών από Electroworld-670 ) οπότε όπως καταλαβαίνεις στην συγκεκριμένη τιμή, με δορυφορικό δέκτη, LED, 3D και εγγύηση 0 pixels με άριστο service, δεν θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος...

την παραγγειλα σε 55' ιντσες :music-smiley-005:

να σας κανω μια ερωτηση...το motion condrol που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται απο την ελλαδα.ισχυει?

οχι δεν υσχύει.
Αν έχεις Ιphone κατέβασε απο το app store το LG remote control δωρεάν, τα κάνει όλα και έχει και κουμπί εγγραφής.

Το κουμπί εγγραφής δούλεψε; Είχα την εντύπωση πως αυτη η λειτουργία ήταν απενεργοποιημένη για την Ελλάδα...

Επίσης για το ασυρματο δίκτυο χρειάζεται το Wifi στικακι της LG ή δουλεύει με εποιοδήποτε;
Τέλος έχει βρει κάποιος ρυθμίσεις για αυτην την τηλεόραση;

Re: Απάντηση: LG Cinema LW570 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κουμπί εγγραφής δούλεψε; Είχα την εντύπωση πως αυτη η λειτουργία ήταν απενεργοποιημένη για την Ελλάδα.Επίσης για το ασυρματο δίκτυο χρειάζεται το Wifi στικακι της LG ή δουλεύει με εποιοδήποτε;Τέλος έχει βρει κάποιος ρυθμίσεις για αυτην την τηλεόραση;

για το δικαίωμα εγγραφής μέσα από το app δεν έχω ακούσει κάτι, το μόνο που ξέρω είναι ότι όλος ο κόσμος ψάχνει το usb-dongle ώστε να γίνουν οι τηλεοράσεις τους ασύρματες. Δεν παίζει με οποιοδήποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW570 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλάμε για το wifi dongle LG AN-WF100; Αυτό βρίσκεται εύκολα και απο το εξωτερικό...