LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω καποιες απορειες και εγω πριν κανω την αγορα της συγκεκριμενης ΤV! Οσες συσκευες μου ( PS3, HTPC) εχουν HDMI περναν πρωτα απο τον ενισχυτη AV (ONKYO TX-SR605) και μετα πανε στην TV, θα εχω προβλημα με την 3D εικονα? Επεισης το PS3 παιζει οντως 3D Bluray? Το pc μπορει να παιξει και αυτο 3D-mkv με τον καταλληλο player-codec ή πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να παιζει 3D οπως οι τελευταιες τις Nvidia? Sorry για τις πολλες ερωτησεις, μακαρι καποιος να εχει δοκιμασει και να μιυ δωσει καποιες απαντησεις, ευχαριστω!
Ο ενισχυτης σου δεν υποστηριζει 3d οποτε αν πας το hdmi στον ενισχυτη και απο κει στην tv δε θα δεις 3d. Οποτε στελνεις την εικονα κατευθειαν στην tv με το hdmi, και με οπτικη (παλι απο το ps3) στον onkyo για να εχεις ηχο.
Ναι το ps3 παιζει κανονικα 3d αρκει να του εχεις κανει update προσφατα.
Μην ξεχασεις μολις συνδεσεις το ps3 με την tv σου, να πας στις ρυθμισεις του ps3 (Display settings --> Video output settings)και εκει που επιλεγεις το καλωδιο hdmi για εξοδο της εικονας να το βαλεις στο automatic και θα βρει μονο του οτι η tv σου ειναι 3d και θα σε βαλει να επιλεξεις τις ιντσες. Αλλιως δε θα παιξει καθολου 3d.
Tο ιδιο θα κανεις και για τον ηχο. Θα πας να επιλεξεις στην εξοδο την optical (Sound settings--> Audio output settings)και μετα θα βαλεις και στο on το audio multi-output ωστε να εχεις και ηχο στην tv.
Το μονο αρνητικο ειναι πως δε θα εχεις ηχο hd πλεον, αλλα απλο dts και dolby digital.
Για το htpc ας σου πει καποιος που εχει και γνωριζει-bye-
 
Ωραια, οποτε ηχο PCM δεν θα εχουμε! Δηλαδη καλητερα να αλλαξουμε και ενα ενισχυτη. Ευχαριστω!
 
Εχτες μου ηρθε η LW650s 42αρα, ειδα αρκετη ωρα και πειραματηστικα με διαφορα. Το 3D απο bluray ειναι καταπληκτικο, εχω δει απο ολες τις εταιριες 3D αλλα μπορω να πω οτι η Lg ειναι ενα βημα πιο μπροστα με το passive! Η μετατροπη 2D-3D ειναι μετρια στα καναλια της Digia, σε mkv-HD κατι ελεγε αλλα και παλι καμια σχεση με το 3D bluyray, οπως πολυ καλα ηταν και τα SBS, λιγο κατωτερα απο 3D-BD. Ειδα 2 ταινιες 3D (Resident Evil Afterlife 3D, Rio 3D) χωρις κανενα προβλημα και ειμουν κοντα στην ΤV για να νιωθω καλητερα τα αντικειμενα που βγαινουν εκτος (1,5-2,0 μετρα), τελικα οσο πιο μεγαλη την εχεις, τοσο καλητερα νιωθεις, με την 42αρα μαλλον εκανα λαθος επιλογη, καλητερα να ειχα παρει 55αρα. Μια απορια εχω, αν μοιρασω εικονα-ηχο με ενα HDMI splitter σε ΤV και ενισχυτη A/V θα εχω καποιο προβλημα στον συνχρονισμο?
 
Μολις δοκιμασα την ΤV με τον δορυφορικο δεκτη τον δικο της και μαλιστα με Diseq 4.1 (4 δορυφοροι) μια χαρα παιζει, και ΗD και HD-3D καναλια, ολα κομπλε! Βλεπω ενα προμο καναλι απο Αstra που παιζει συνεχεια 3D και εχω παθει πλακα!
 
θελω να πιστευο οτι η lw650s ειναι μια πολη καλη 3d tv! ξερω , κανεις απο εσας εχει κανει το νεο firmware update που η lg λεει οτι κατεργη το motion plus settings και σου δινη full hd 3d αντι για 540i ανα ματι σου δινη 1080p ανα ματι δηλαδη πλεον δεν υπαρχη λογο να ζηλευουμε τo active 3d. αν εδω και καιρο ψαχνομαι μεξατη panasonic 50st30 και 47lw650s και ειδα οτι της lg το 3d ειναι πολη πιο real deep σε σχεση με την panasonic αλλα να πω επισης οτι το demo ηταν απο πηγη blu-ray (no 3d) με 3d απο την ιδια την tv. αν και μετα απο 10 λεπτα ομολογο οτι ειχα λιγο πονοκεφαλο. anyway ακουω τα δικα σας σχολια.:singer:
 
δινη full hd 3d αντι για 540i ανα ματι σου δινη 1080p ανα ματι δηλαδη πλεον δεν υπαρχη λογο να ζηλευουμε τo active 3d.

Aυτό το firmware, θα κάνει το 540p σε κάτι που θα προσπαθεί να μοιάσει με 1080i, αλλά και πάλι 540p θα παραμένει στην ουσία.

Δεν γίνεται να δείξει 1080p σε 3D το συγκεκριμένο πάνελ...
 
Παντως εγω που βλεπω απο πολυ κοντα μια χαρα ειναι ακομα και στο δορυφορικο 3D! Εμενα αλλο με χαλασε τωρα, ο player δεν παιζει ηχο στις περισσοτερες ταινιες, αμα το φτιαξει αυτο σε κανα update η LG θα ειμαστε μια χαρα, γιατι ποιος καθεται να κανει μετατροπες!
 
Last edited:
εγω παντος το μονο που θα πω οσο αναφορα το update της lg
για δειτε λιγο αυτο:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1313938337

και μετα τα λεμε αλλα ασκετο απο αυτο για θεμα game ειναι καλη γιατι ακουο για κατι νουμερα πολη μεγαλα σε lag input 100,150 ??? τι πεζη με αυτο ξερει κανεις.?
 
E, εντάξει, άμα "συνδυάζει 1080i από κάθε μάτι και δίνει 1080p", με την ίδια μαρκετινίστικη ανοησία, οι active 3D συνδυάζουν 1080p από κάθε μάτι και δίνουν 2160i... :flipout:
 
α καλα εγω δεν ειπα δικη μου γνωμη απλα τη λεει η εταιρια επισημα. δεν μου ειπε κανεις εντηποσης λεει να την παρω για pc games , xbox 360 , 3d movies η να παω σε κατι αλλο. ευχαριστω.
 
Απάντηση: Re: LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α καλα εγω δεν ειπα δικη μου γνωμη απλα τη λεει η εταιρια επισημα. δεν μου ειπε κανεις εντηποσης λεει να την παρω για pc games , xbox 360 , 3d movies η να παω σε κατι αλλο. ευχαριστω.

Τα θέματα στην κατηγορία αυτή αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μοντέλα που αναγράφονται στο τίτλο του θέματος και φέρουν τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', ως εκ τούτου το παρόν θέμα αφορά την D7000.

Για έρευνα αγοράς, συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων κ.λ.π., παρακαλώ να ανοίγετε νήμα με τις απορίες σας στη κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης , έτσι θα υπάρχουν σ ένα νήμα οι απόψεις που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χρειάζεται κάποιος να σας απαντάει σε διάφορα νήματα που έχουν εκδηλωθεί απορίες σας ;)

Όπως σου έγραψα και στο νήμα της D7000 άνοιξε ένα νήμα στην 'Αγορά νέας τηλεόρασης' με τις απαιτήσεις και τις απορίες σου για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν ;)
 
Η LW650S εχει καλύτερη 2D εικόνα σε σχέση με την 5500?
Τα 200hz , πού κάνουν πράκτικα την διαφορα?(αν υπάρχει διαφορά)
 
Καλησπέρα παιδιά,

έχω την 42LH5000 και επειδή μου παρουσίασε ένα καμένο pixel ήρθαν και την πήραν σήμερα. Αν δεν υπάρχει panel για να μου αλλάξουν στο service, και αφού δεν υπάρχει η τηλεόραση σε καινούρια, επειδή έχει καταργηθεί το μοντέλο, θα μου επιστρέψουν τα χρήματα μου και το σκέφτομαι για την LW650S....

Τι λέτε αξίζει ?
 
Mια χαρα μου φενεται παντως σε κανα δυο παιχνιδια που εβαλα απο το PC και επαιξα για δοκιμη. Τωρα για να λεμε την αληθεια η TV ειναι καλη, αλλα σιγουρα χρειαζεται ρυθμισεις, μιας και οι αρχικες εμενα δεν με ικανοποιησαν.
 
Επειδή περιμένω την LG 55LW650S από βδομάδα έχει στη συσκευασία το WI-FI USB adapter AN-WF100 ή συνδέεται μόνο με ETHERNET στο INTERNET;
 
Απάντηση: Re: LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει τα THX settings?
Στο avforums.com αναφέρουν για βελτίωση της εικόνας.
Θέλει κάποιο remote all in one και προσοχή μην αλλάξεις κάτι που δεν πρέπει.
http://www.avforums.com/forums/15579394-post408.html
 
Την είδα σήμερα,ενθουσιάστηκα με την εικόνα της,έπαιζε blue-ray την παιδική ταινία rio,για μένα άριστη επιλογή.