Και γω το ιδιο επαθα με την LW5500 και την εδωσα πισω την αλλη μερα ειχα κανει απειρες ρυθμισεις αλλα τιποταΠαιδιά
τη βοήθεια σας.Παρέλαβα το Σάββατο την 55αρα αλλά η εικόνα της είναι χάλια.Τα χρώματα άτονα χωρίς ζωντάνια η αντίθεση απαράδεκτη το μαύρο ανοικτό γκρι φωτεινότητα μηδέν.Καμιά βοήθεια με τις ρυθμίσεις;Την είχα δει σε μαγαζί να παίζει και με είχε εντυπωσιάσει.
Και γω το ιδιο επαθα με την LW5500 και την εδωσα πισω την αλλη μερα ειχα κανει απειρες ρυθμισεις αλλα τιποτα
Την είδα σήμερα,ενθουσιάστηκα με την εικόνα της,έπαιζε blue-ray την παιδική ταινία rio,για μένα άριστη επιλογή.
Τελικά κατάφερα να την καλιμπράρω απενεργοποιώντας τον αισθητήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας.Τώρα παίζει καλά.Σε σήμα HD είναι πολύ καλή σε σήμα αναλογικό έχει θέμα αλλά αυτό το έχουν σχεδόν όλες οι LCD.
Η δικιά μου έχει ένα bug.Όταν μπω στο Internet βγαίνοντας δε βλέπει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στη θύρα HDMI και βγάζει μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ.Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά ώστε να τη δει.
...αν και έχω και το ps3 που παίζει mkv με dts
Πρόσεξα ότι όταν περνάνε γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης από δεξιά προς αριστερά είναι θολά μέχρι να φτάσουν περίπου τη μέση της οθόνης και μετά καθαρίζουν.Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης ή με κάποια ρύθμιση στο motion θα λυθεί;
:huh2: Κάποιο λάθος κάνεις, το PS3 δεν παίζει .mkv...
Τελικά κατάφερα να την καλιμπράρω απενεργοποιώντας τον αισθητήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας.Τώρα παίζει καλά.Σε σήμα HD είναι πολύ καλή σε σήμα αναλογικό έχει θέμα αλλά αυτό το έχουν σχεδόν όλες οι LCD.
Η δικιά μου έχει ένα bug.Όταν μπω στο Internet βγαίνοντας δε βλέπει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στη θύρα HDMI και βγάζει μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ.Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά ώστε να τη δει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.