LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι κάτι που μπορεί να λυθεί με κάποιο firmware update ή είναι θέμα hardware;

Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο firmware αλλά μην περιμένεις και να γίνει τέλεια η κίνηση εφόσον αφορά πρόβλημα του καναλιού.

Ακόμη και οι LG πλάσμα που είναι πιο καλές από τις LG LED σε κίνηση έχουν παρόμοια θέματα.

Στην είσοδο HDMI της NOVA έχω δώσει ετικέτα ΨΗΦ. ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ αλλά τίποτα....
Σήμερα το πρωί μου κατέβασε update ver. 05.01.10.Ξέρει κανείς τι διορθώνει;

Exει γινει τιποτα με το θεμα firmware update και 1080i σε κάθε μάτι,
που υποσχόταν η LG;

Tί γίνεται βρε παιδιά, οι κάτοχοι των LG εξαφανιστήκατε ή το μετανιώσατε και τις ξεφορτωθήκατε?
2 Ερωτήσεις έχουμε κάνει...ουδείς δέν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει?

α) Τί παίζει με το υποσχόμενο - επερχόμενο firmware 1080i σε κάθε μάτι
β) Ποιος παίζει PS3 ή XBOX να μας γράψει 2-3 εντυπώσεις απο το lag που έχει αντιμετωπίσει, διότι στα διάφορα forums διίστανται οι απόψεις περί input lag, άλλοι μιλάνε για κάτω απο 50ms και άλλοι μιλάνε για 100ms, που με firmware update και μετονομασία του HDMI 1 σε PC πέφτει κατά πολύ, τελικά τι ισχύει;
Forza, GT5, PES, FIFA, NBA παίζουν; χα χα χα

Ελα για βοηθήστε με, γιατι 99% σε αυτήν έχω καταλήξει, αρκεί να με καλύπτει στο θέμα gaming.

Μήπως γιατί κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει περί του firmware? αυτό το σκέφτηκες? :) Πως να ξέρουμε αν βγήκε το firmware για αυτό εφόσον η LG δεν ενημερώνει για το τι νέο περιέχει ή τι διορθώνει το κάθε firmware που βγάζει? Αν ρωτήσεις λοιπόν και εφόσον κανείς δεν ξέρει τότε το πιθανότερο είναι οι μισοί να σου πουν "ναι βγήκε γιατί εμένα μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα στα 3d" και οι άλλοι μισοί "εμένα μου φαίνεται ίδια όπως πάντα".

PS3 έχω αλλά δεν είμαι hardcore player οπότε δεν έχω δοκιμάσει περί lag αλλά και εδώ μόνος σου το λες ότι οι γνώμες διαφέρουν ανά χρήστη οπότε αν δεν δεις μόνος σου τι άκρη ακριβώς περιμένεις να βγάλεις? :)

Για το νέο firmware τώρα, το έβαλα και εγώ αν και το ΣΚ θα κάτσω να το ψάξω να δω αν αλλάζει κατι... για την ώρα απλά το premium content άλλαξε (προστέθηκαν 2 apps ένα για μουσεία και ένα το redbull tv) αν και ίσως είναι τυχαίο το οτι έγινε ταυτόχρονα με το firmware και προστέθηκε ένα Help στο Home. Αναφορές λένε ότι βελτιώνει την αναπαραγωγή των 1080p Η264 απο dlna αλλά δεν ξέρω αν ισχύει καθώς βλέπω μέσο htpc. Το dts λένε δεν φτιάχτηκε (unofficial προφανώς ισχύει ότι ίσχυε). To pvr δεν ξέρω δεν έβαλα κάποιο σκληρο. Η εικόνα στην nova στα sd μου φάνηκε ίδια (επειδή είδα αναφορές βελτίωσης) αλλά δεν έχω κεραία να δοκιμάσω τα αναλογικά ή τα digea. To 3d content app (που είχαμε βάλει μερικοί διαλέγοντας με δεύτερο account Αγγλία) όντως σταμάτησε δυστυχώς να παίζει (προφανώς θα ισχύει για όσες εφαρμογές δεν ήταν για Ελλάδα και μπήκαν έτσι). Θέλω λοιπόν να δώ αν άλλαξε κάτι όσον αφορά το 3d (μέσα στο ΣΚ) κυρίως αλλά όπως είπα η άποψη θα είναι υποκειμενική καθώς η αγαπημένη μας LG βαριέται να γράψει ένα changelog στο site της.

ps. Κάτι που ξέχασα... γιατί καίγεσαι τόσο για το firmware για το 3d? η tv είναι άψογη σε 3d και δεν θα δεις καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην ποιότητα στην ενδεδειγμένη απόσταση των 2-3 μέτρων. Είναι απόλαυση και δεν θα το μετανιώσεις. Για το 2d αλλάζουν όμως τα πράγματα καθώς εκεί είναι λίγο πίσω απο άλλες τηλεοράσεις ίδιας κατηγορίας τιμής (όπως και στο μαύρο φυσικά) οπότε αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να σε απασχολεί δεν είναι η ανάλυση του 3d που δεν έχει κανένα θέμα αλλά το αν είσαι διατεθημένος να κάνεις μικρές υποχωρήσεις στο 2d και ίσως και στο μαύρο.

Last edited:
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, βασικά την απορία μου με το 3D την έλυσα, πήγα σήμερα στο mediamarkt και την ξεψύριζα αρκετές ώρες, μέχρι και τηλεοπτικό σήμα της έβαλα και έκανα μετατροπή σε 3D, τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια, αλλά ναί διαφορά στα 3,5 μέτρα απόστασης που έχω εγώ δέν βλέπεις, σε σχέση πάντα με το active της sony και samsung που χαζεψα εκεί, είναι όμως πολύ πιο ξεκούραστο και με κέρδισε :)

Ο μοναδικός μου φόβος είναι μήν είναι unplayable λόγω lag στο XBOX, μιας και ο λόγος που επέλεξα LED και όχι Plasma, είναι οι ώρες που κλείνω παίζοντας παιχνίδια και φοβάμαι το IR, που παρουσιάζουν όλες οι Plasma.
Tώρα όσον αφορά το lag και γενικότερα τις εντυπώσεις που έχει κάποιος απο την TV, σχετικά με το θέμα καλό θα είναι να της διατυπώσει εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλλοιποι.

Πάντως εγώ δεν κατάφερα να την καλιμπράρω σωστά και έκαψα το λευκό προσπαθώντας μέσω αύξησης της αντίθεσης να βελτιώσω το μαύρο:elefant:.

Υ.Γ.Ο ελέφαντας είναι άσχετος με τα γραφόμενα αλλά έχει πλάκα!!!!!!

Eννοεί, ότι όπως ρύθμισε την τηλεόραση, μια εικόνα που θα έπρεπε να φαίνεται π.χ. έτσι:

EV0-ufraw-batch.jpeg

έγινε έτσι:

EV+1-histeq.jpeg

Ε και αυτό δέν επανέρχεται με επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις???
Αν είναι δυνατόν παίζοντας με το contrast και το brightness να καταστραφεί η TV, μάλλον κάτι αλλο παίζει και δέν κατάλαβα καλά.

Bρε δεν χάλασε την τηλεόρασή του ο άνθρωπος... :flipout:

Απλά, δεν κατάφερε να τη ρυθμίσει όπως θα ήθελε...

Eίπα και εγώ ... :smash:
Πάντως αύριο θα πάω πρωί πρωί να την ξαναδώ .... και μάλλον θα την φέρω σπίτι μαζί μου :music-smiley-005:

Ελπίζω να είναι playable το ΧΒΟΧ και να μήν κοπανιέμαι μετά και τη βγάλω στο σφυρί :7SFGSFG:

Ρε παιδια τι εννοειτε playable?Εγω οπου εχω παει και εχω δει τηλεορασεις απο 200 ευρω μεχρι 5000 ευρω σε καμμια δεν εχω καταφερει να μην μπορω να παιξω.Απλα η ποιοτητα μου φαινεται διαφορετικη απο τη μια στην αλλη...

Κοίταξε να δείς, όταν πήρα την Samsung LE40B650, έλεγαν για 80-90ms input lag, πραγματικά με το που σύνδεσα το ps3 έπαθα ενα μικρό σόκ, ειδικά θυμάμαι στο Fifa09 που έπαιζα τότε, δέν μπορούσα να βρώ ρυθμό με τίποτα,
πάταγα Χ για πάσα και την έκανε 80ms μετά, αρκετός χρόνος όσον αφορά το gaming, βάζοντας όμως την tv σε Game Mode, ο χρόνος έπεσε στα 30ms.
Προσωπικά δέν καταλάβαινα πλέον καμία διαφορά στην απόκριση των παιχνιδιών, απο τότε έιχα μόνιμα το game mode στο ps3 και στο xbox και όλα έπαιζαν τέλεια.
Τώρα για την συγκεκριμένη tv άλλοι λένε κάτω απο 50ms (στη καλύτερη των περιπτώσεων) και άλλοι μιλάνε για 100ms (σχεδόν αδύνατον να παίξεις), ελπίζω οι δεύτεροι απλά να μήν έχουν ενεργοποιήσει το game mode στις ρυθμίσεις.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που δέν πήρα ξεκάθαρη απάντηση, εδώ στο thread της LW650S, αλήθεια κανείς σας δέν τη χρησιμοποιεί για gaming, μήπως τελικά πάω σε λάθος επιλογή???

Άχρηστη πληροφορία.. πάντως ένα πράγμα που όντως διορθώνει το firmware είναι ότι πλέον παίζει το android application για remote control αφού έπαιξε επιτέλους στο tablet μου (το ίδιο διάβασα ισχύει και για τα iphone-ipad). Βέβαια πάλι χρειάζεται να βγάλεις βάλεις το καλώδιο δικτύου αλλά... :)

THN AΓΟΡΑΣΑ :Banane0::ADFADF1::ernaehrung004::worshippy::worshippy::worshippy: ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ :award:
Παίζει τέλεια στο XBOX σε game mode, ούτε lag που γράφουν, ούτε τίποτα, προσωπικά δέν μπορώ να καταλάβω για ποιό πράγμα μιλούσαν :twoguns:

Εχω πάθει πλάκα με το 3D της, τώρα παλεύω με τις ρυθμίσεις, για να την φέρω με το μάτι στα μέτρα μου.

Ξέρει κανείς πώς κάνουμε search για καινούριο firmware???
Πήρα και το WiFi dongle, συνδέθηκε με την μία και έφτιαξα και το Facebook, αλλά για update δέν βλέπω τίποτα.
Τουλάχιστον πώς βλέπουμε τι version firmware έχει, ξέρετε???

ΚΑΙ ΞΑΝΑ :Banane0::Banane0:

Ευχαριστώ, για την ώρα δοκίμασα ΧΒΟΧ (ΝΒΑ 2k12, Forza 4, PES 2012), PS3 (Clash Titans BluRay 3D), mkv SBS, Divx, παίζει τα πάντα, εκτός DTS, πράγμα που λίγο με απασχολεί καθώς μετατρέπω τον ήχο σε ΑC3 πολύ εύκολα με το ΑudioConverter.
H εικόνα είναι πολύ καλή για 55", δέν βλέπω ούτε clouding, ούτε banding, τουλάχιστον στις 4-5 ώρες που την έχω σκίσει χα χα χα.
Φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να ψάξω να βρώ κάτι απο δαύτα που να με ενοχλεί, αφού δέν το βλέπω με την 1η ματιά, γιατί να το ψιρίζω.
Αψογη είναι η TV και χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις του FullHD.gr και με ικανοποίησαν 100%, τώρα μένει να εφοδιαστούμε με Βluray 3D....
Αλήθεια UPDATE πώς κάνουμε στο firmware και πώς βλέπυμε την version του firmware ???? Ξέρει κανείς ????

Oλα ΟΚ, το βρήκα απο το manual.

Επίσης δοκίμασα και το LG Remote που πέρασα στο HTC μου και περίεργος δούλεψε άψογα, βρε όλα τέλεια σου λέω .... και δέν το πιστεύω,
φτού μου φτού μου να μήν ματιαστώ.