LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλησπερα ειμαι και εγω ενας δυσαρεστημενος με το θεμα του input lag
Ειναι μεγαλο προβλημα για οσους παιζουν racing games δεν κρατιεται το αυτοκινητο με τιποτα!!!
Εχω κανει τα παντα!!! Game mode και rename input σε PC το προβλημα μειωνεται μα και παλι δεν μπορεις να παιξεις.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να συνδεθει η τηλεωραση με vga καλωδιο δεν υπαρχει καθολου μετα το προβλημα.
Η ποιοτητα της εικονας μιωνεται κατα πολυ αλλα δυστηχως δεν γινεται κατι αλλο.
θεορω οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει γινει και οτι θα επρεπαι να υπαρχει υποστηρηξη δεν δινεις τοσα λευτα για να εχεισ τετοια προβληματα.Το 60% που αγοραζουν μια τηλεοραση εχουν σκοπο να βαλουν μια παιχνιδομηχανη,μεγαλη ανευθηνοτητα!!!!!!!!!!!

Eγώ πάλι φίλε μου είμαι 34 χρονών, παίζω απο τα 16 μου με amiga και έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι παιχνιδομηχανές απο τα χέρια μου, λόγω επαγγέλματος, αλλά και hobby μαζί, lag που να με επηρρεάζει δέν έχω δεί στη συγκεκριμένη TV,
απο τη στιγμή που ενεργοποίησα το mode "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" λειτουργεί άψογα, τόσο στο PS3 όσο και στο XBOX, αλλά και το WII που δοκίμασα.
Για racing που λές, χθές 1η μέρα που την πήρα παίζαμε 3 ώρες Forza Μοtorsport παρέα με ενα φίλο μου, που έχει και αυτός XBOX και Samsung LE37C650 και δέν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για lag και τέτοια πράγματα,
ούτε κάν δηλαδή αναφερθήκαμε σε αυτό το θέμα.
Μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις ρυθμίσεις σου? Ουσιαστικά πρέπει να ορίσεις το HDMI σαν "ΠΑΙΧΝΙΔΙ", την ρύθμιση εικόνας σαν "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" και να κλείσεις όλα όσα έχει αυτόματα η TV (truemotion, ecomode, mpeg, φίλτρα κτλπ), όλα απενεργοποιημένα.

τα εχω κανει φιλε μου, οπως ειπα το προβλημα μιωνεται αλα δεν λυνεται.Την εχω συνδεσει με pc και το παιχνιδι που παιζω ειναι το shift 2 , δεν μαζευεται το αυτοκινητο με τιποτα!!!

δηλαδη σε αλλο μονιτορ παιζει σωστα?δεν μπορει να εχει τοσο πολυ λαγκ!δηλαδη δεν μπορω να πιστεψω οτι πχ 80ms lag δεν μπορεις να στριψεις το αμαξι!!!

ενας φιλος πηρε την lw650s..μου ειπε να δουμε καμια ταινια 3d.εχω μερικες σε side by side αλλα με τους υποτιτλους srt τι κανουμε?εχετε κανει δοκιμες?θα τους παιξει σωστα το player της lg?

Nαί φίλε fabiawrc, οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά χωρίς να χρειάζονται καμία μετατροπή, αρκεί το .srt αρχείο να έχει το ίδιο όνομα με το .mkv
Την σύμπλεξη της εικόνας την κάνει η tv πατώντας το κουμπάκι 3D και επιλέγοντας side by side εικόνα.
Τώρα όσον αφορά το lag, εγώ με ρυθμίσεις "παιχνίδι" και στην εικόνα και στην έξοδο HDMI1, δέν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ουσιαστικά δέν καταλαβαίνω διαφορά απο την παλιά μου Samsung LE40B650, που υποτίθετε οτι είχε 16-34 ms σε "game mode" που έπαιζα.
Είναι σχετικό θέμα το lag, ίσως σε online και FPS να είναι αισθητό, πάντως σε offline FIFA12, PES2012, NFS "the run", FORZA4, Gears of War3, NBA 2k12,Tekken6,Batman "Arkham City" και καμιά 10αριά παιχνίδια ακόμη δέν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Οσον αφορά το 3D, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη 55" που έχω δεί τους τελευταίους 2 μήνες που ψάχνω,
και ήταν ο κύριος λόγος που κατέληξα σε αυτήν.

Απάντηση: Re: LG Cinema LW650S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα !συγχαρητηρια για το φόρουμ :)

Είμαι απο χθες και γω κάτοχος της lw650s στις 42".. Τι να πω... Ποτε δεν είχα μια τόσο ακριβή τηλεοραση και μου φαίνεται εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως σε σχέση με μια 32 Samsung LCD δεν θυμάμαι μοντέλο .Προσωπικα μου φαίνεται πολυ καλή η εικόνα σε 2D και τηλεοπτικό σήμα έχει μια ομαλότητα στην κίνηση ..αυτο εξαιτίας του trumotion υποθέτω.Αυτες τις λίγες ώρες που δοκίμασα την tv έπαιξα FIFA 12 Xbox 360 :πολυ καθαρή εικόνα και ωραία χρώματα .όσο αφορά το lag που λέτε είναι αισθητό μόνο στα replay όπου δείχνει την μπάλα να κάνει καρέ ...Γιατι συμβαίνει αυτο? αν απενργοποιεισεις το trumotion είναι μια χαρα όλα, καθόλου lag,αλλα υπάρχει διαφορα στην κίνηση,έστω και μικρή, με το trumotion στο παιχνίδι κινείται πιο ομαλά, μόνο στο replay μας τα χαλάει λίγο,υποθέτω παρόμοια αποτελέσματα θα έχει και σε αλλα παιχνίδια ...Επίσης έπαιξα το transformer 3 κατεβασμένα σε 3d blu ray ,απο εξ. Σκληρο.πολυ ωραία και πάλι η εικόνα με το 3d όχι τόσο εντυπωσιακό όσο περίμενα όμως .ξερεις κανεις αν υπάρχει ρύθμιση για βάθος στο 3d? λίγο παραπάνω να είχε θα ήταν τέλεια για μένα .απο ότι είδα στις ρυθμισεις δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή .Επίσης αναβαθμισα και το firmware σε 5.01.10 χωρίς να εχω ιδέα τι ακριβώς βελτιώνει.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν .θα εκτιμούσα τις οποίες απαντήσεις σας ..

Re: Απάντηση: Re: LG Cinema LW650S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια εχουμε τιποτα καλες ρυθμισεις για τα καναλια της digea γιατι μου παιζουν χαλια και θολα :/

Input lag LG-LW650S standard and game mode Απο τις πιο γρυγορες!!!.,,Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια του ανταγωνισμου!!!!

Πατώντας το joystick φαίνεται να αργεί αρκετά ο Ryu να κινηθεί.

To video που έβαλες με λίγα λόγια αποδεικνύει ότι υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό.

Oχι φίλε μου δέν έχει input lag, μπορεί να έχει 100 άλλες χαζομάρες αλλά input lag δέν αντιμετώπισα και πίστεψέ με έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια στις 5 ημέρες που την είχα στην κατοχή μου.

Oχι φίλε μου δέν έχει input lag, μπορεί να έχει 100 άλλες χαζομάρες αλλά input lag δέν αντιμετώπισα και πίστεψέ με έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια στις 5 ημέρες που την είχα στην κατοχή μου.

εγω εχψ λιγο lag στο ps3 ,το fifa 12 εχει μικρο lag

Βάλε το PS3 στο HDMI 1, ενεργοποίησε το game mode για το HDMI 1, κλείσε όλες της ηλεκτρονικές μαλ@%$#^ (Dynamic Contrast, Truemotion κτλπ.) μετονόμασε το HDMI 1 σε PC και ωωωωωώω θαύμα, δέν εχεις πλέον lag ;)