LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
Καλημέρα χθες στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ παρατήρησα μια άχνη κάθετη γραμμή στο κέντρο της οθόνης. Τι μπορεί να είναι; Σε πράσινο φόντο φαίνεται πιο έντονα

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

theox

AVClub Enthusiast
11 June 2007
725
Westeros
Δεν ξέρω αν υπήρχε από καιρό, πάντως εγώ χθες ανακάλυψα το Stremio στο LG app store.

kergaz

Established Member
4 December 2008
140
Έχω LG CX και Samsung soundbar Q950T

Αγόρασα ένα Firestick 4k Max 2nd gen που συνδέεται απευθείας στη θύρα HDMI του Q950T. Η γραμμή ήχου είναι συνδεδεμένη στο e-ARC HDMI της τηλεόρασης

Έχω την εφαρμογή stremio στο Firestick με πρόσθετα torrentio και real-debrid. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιο περιεχόμενο DV, ενώ η τηλεόραση εμφανίζει το λογότυπο "DOLBY VISION", δεν παίζει καμία εικόνα. Ο ήχος είναι καλός.

Αυτό δεν συμβαίνει σε όλο το περιεχόμενο DV. Κάποια άλλα αρχεία παίζουν καλά (το λογότυπο και η εικόνα του DV αναπαράγονται στην τηλεόραση)

Γιατί έχω αυτό το πρόβλημα;

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,690
Θεσσαλονίκη
Έχω LG CX και Samsung soundbar Q950T

Αγόρασα ένα Firestick 4k Max 2nd gen που συνδέεται απευθείας στη θύρα HDMI του Q950T. Η γραμμή ήχου είναι συνδεδεμένη στο e-ARC HDMI της τηλεόρασης

Έχω την εφαρμογή stremio στο Firestick με πρόσθετα torrentio και real-debrid. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιο περιεχόμενο DV, ενώ η τηλεόραση εμφανίζει το λογότυπο "DOLBY VISION", δεν παίζει καμία εικόνα. Ο ήχος είναι καλός.

Αυτό δεν συμβαίνει σε όλο το περιεχόμενο DV. Κάποια άλλα αρχεία παίζουν καλά (το λογότυπο και η εικόνα του DV αναπαράγονται στην τηλεόραση)

Γιατί έχω αυτό το πρόβλημα;
Πάντως σε μένα ή tv παίζει κανονικά dv από το nvidia shield. Νομίζω και από το pc.
Δεν είναι θέμα τηλεόρασης λογικά. Άλλο player έχεις?

kergaz

Established Member
4 December 2008
140
Πάντως σε μένα ή tv παίζει κανονικά dv από το nvidia shield. Νομίζω και από το pc.
Δεν είναι θέμα τηλεόρασης λογικά. Άλλο player έχεις?
έβαλα το Kodi player στο firestick και το έπαιξε απο εκει

Lobo10

Supreme Member
23 May 2012
3,962
Αν θυμάμαι σωστά η τελευταία σειρά της lg που μπορούσες να κάνεις εγγραφή προγράμματος ήταν οι BX,CX,GX. Αν δε το έχουν κλειδώσει με κάποιο update μπορείς να συνδέσεις πάνω ένα σκληρό δίσκο και να κάνεις εγγραφή.