Καλησπέρα και καλή ανάσταση.
Πήρα κι εγώ το εν λόγω player και έχω τις παρακάτω δυσκολίες.
1. Δεν παίζει mkv από δίκτυο παρά μόνο από σκληρό ή usb.
2. Ενώ έχω κάνει share 3 σκληρούς (SATA μες το PC) δεν βλέπει όλα τα περιεχόμενα τους.
3. Κατέβασα το τελευταίο firmware VERSION='20110317V2.02.19' αλλά ενώ το βλέπει στο στικάκι δεν μπορεί να το εγκαταστήσει. Σκέφτηκα ότι ίσως δεν διαβάζει NTFS USB sticks και φορμάρω ένα σε FAT32 μπας και κάνω τίποτα.
Ξέχασα να πω ότι, το δουλέυω σε Wi-Fi με ΟΤΕ... ναι ξέρω αλλά τι να κάνω !!!
Οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω.
1. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βλέπει τους δίσκους και όλα τα περιεχόμενα τους ;
2. Πως θα βάλω το firmware ? με FAT 32 ή NTFS ;
Αυτά και θα επανέλθω μετά τη μαγειρίτσα.
Καλή ανάσταση σε όλους...
Καλές Γιορτές και σε εσένα και καλή χώνεψη.
Το LG διαβάζει NTFS κανονικα. Το έχω δοκιμάσει επιτυχώς με διάφορους σκληρούς και ένα USB.
Σχετικά με τα USB η LG αναφέρει
ΣΕΛ 43 manual
1. A USB device which requires additional program installation when you have connected it to a computer, is not supported
2. If you use a USB extension cable, USB HUB or USB Multi-reader, the USB device may not be recognized.
3. Some USB device may not work with this unit.
Τα 2 αρχεία για upgrade πρέπει να τα βάλεις στο root directory του USB χύμα. Δοκίμασε για τώρα το 2.02.17 γιατί στο 2.02.19 αναφέρθηκε από τον συναθλητή μας ότι είχε κάποιο πρόβλημα με το youtube και χρειάζετε επιπλέον έρευνα.
Τα αρχεία για το root είναι:
20110216V2.02.17
LGE-VerInfo.txt
Ποια windows έχεις?
Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως η αναπαραγωγή bluray-ISO, μπορεί κάποιος φίλος που το έχει να με πληροφορήσει εάν όντως το LG διαβάζει iso απροβλημάτιστα με πλήρες μενού κλπ?
Τα ίδια τα specifications του player, δεν λένε για δυνατότητα αναπαραγωγής Blu Ray ISO with menus.
(Dune, NetgearNTV550, 2 λύσεις διαφορετικού κόστους.......)
Ευχαριστώ!
Το Dune δεν το συζητάω, είναι σίγουρο εργαλείο αλλά πανάκριβο. Το netgear δείχνει καλή επιλογή, αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν βλέπω bd-iso, εκτός εάν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά..
..λέει: Blu-ray (external USB Blu-ray player not supported) ???
http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV550.aspx
Επομένως, το lg δεν διαβάζει καθόλου bd-iso? ή τα παίζει, αλλά χωρίς μενού? Κάποιος από τους κατόχους βρε παιδιά, έχει δοκιμάσει να παίξει iso?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.