Πώς το κατάφερες να το συνδέσεις με το pc;
Νέο firmware από την ιστοσελίδα της LG Ολλανδίας DP1 Firmware V2.02.17 με ημερομηνία 16/02/2011. Διαθέσιμο από εδώ
Γεια σας και από μένα,
Μόλις εγκατέστησα το νέο LG DP1 W και είμαι (ψιλο)απογοητευμένος με την συσκευή.
Τα περισσότερα βίντεο αρχεία μου (και γι' αυτό τον αγόρασα) είναι .mts από βιντεοκάμερα 1080 αποθηκευμένα σε ένα εξωτερικό σκληρό 1Τ συνδεδεμένο σε ένα PC και σε ένα laptop. Το μόντεμ είναι σε άλλο δωμάτιο 10μέτρα μακριά και πήρα την συσκευή να μην έχω καλώδια (wifi) να βλέπω τα βίντεό μου.
ΤΖΙΦΟΣ ...
Τα βίντεο σέρνονται (καρέ-καρέ) !!!
Σε απάντηση από την εξ. πελ. της LG μου είπαν πρόβλημα σύνδεσης ... κλπ.
Δυστυχώς πήρα το μηχανάκι 109 να σωθώ από τα καλώδια και την πάτησα ...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τα αρχεία μου ????
Firmware να βάλω ??? και πιο ???
Ο τεχνικός της LG μου είπε για την περιοχή μας (Ελλάδα) δεν χρειάζεται και αν βγει καινούριο θα εγκατασταθεί μόνο του (αν είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ) ... Έτσι είναι ???
Φίλε "papasouzakias"
Νέο firmware από την ιστοσελίδα της LG Ολλανδίας DP1 Firmware V2.02.17 με ημερομηνία 16/02/2011. Διαθέσιμο από εδώ
Να το κατεβάσω ??? Ή ΟΧΙ ???
Τι προτείνετε ???
Δεν έχω το LG αλλά από ξένα φόρουμ το νέο fιrmware βελτιώνει την αναπαραγωγή μεγάλων αρχείων mkv και αρχείων m2ts. Επίσης μπορεί να παίξει youtube
Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση αλλά από ξένα forum οι οδηγίες αναβάθμισης είναι οι εξής:
Βάλε το αρχείο της αναβάθμισης μέσα σε ένα USB stick
Άνοιξε το notepad και κάνε copy τα εξής VERSION='20110216V2.02.17'LOCATION='20110216V2.02.17'
Σώσε το αρχείο με ονομασία LGE-VerInfo.txt και με κωδικοποιήση ANSI
Και τα δύο αρχεία, αυτό που κατέβασες και το αρχείο LGE-VerInfo.txt πρέπει να είναι μέσα στο USB stick
Βάλε το stick στη USB του LG.
Περίμενε μέχρι το LG να αναγνωρίσει το stick
Μέσα από τις επιλογές πήγαινε Setup >> Others >> Software.
Έλεγξε αν η αναβάθμιση είναι η πιο πρόσφατη.
Μετά την αναβάθμιση, το DP1 θα bootαρει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.