LG DP1WPBC προβλημα χωρις λυση!!

mariosm

New member
21 September 2011
2
Χαιρετω ολους ως νεος σε αυτο το forum.

Εχω αγορασει 5 media players LG DP1WPBC για να τα συνδεσω σε 5 οθονες για την προβολη ενος σποτ διαρκειας 15 δευτερολεπτων με επαναληψη. Οταν εκανα τη συνδεση τα ανοιξα και ξεκινησα την προβολη πατωντας και το REPEAT για συνεχη επαναληψη. Και εδω επαθα το μεγαλο... σοκ!!! Οταν τελειωνει το video και ξαναρχιζει, στην οθονη για 5 δευτερολεπτα εμφανιζεται η μπαρα του χρονου με τη διαρκεια του video. Δηλαδη σε 15 δευτερολεπτα του video στο 1/3 του χρονου εχω μια τεραστια μπαρα στην οθονη!!!
Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων της LG και μου απαντησανε οτι λυπουνται αλλα δεν γινεται τιποτα γιατι δεν υπαρχει ρυθμιση απο το menu!!!
Φυσικα ολα τα media player αντικατασταθηκαν με TURBO-X που ειναι αψογα ως προς αυτο το θεμα για να γινει η δουλεια μου.
Τωρα ψαχνω καποια εξυπνη λυση για αυτο το προβλημα πριν αρχισω να τα κανω δωρο σε γνωστους και φιλους.
Αν καποιος εχει να προτεινει κατι ειμαι ετοιμος να ακουσω !!!

Νομιζω οτι αυτο δεν ειναι η καλυτερη λυση για μενα. Η τιμη δεν δικαιολογειται σε σχεση με τις δυνατοτητες του. Ποσο μαλλον που εγω αυτη τη στιγμη χρειαζομαι 30 κομματια. Οπως ειπα εκανα τη δουλεια μου με TURBO-X Oscar 1TB οπου τα 110 ευρω δεν συγκρινονται με τα 245 ευρω του S-210.
Απλα σκευτηκα μηπως υπαρχει καποια λυση για τα LG.

Το συγκεκριμένο δεν είναι media player. Ανήκει σε προϊόντα digital signage και σου επιτρέπει απομακρυσμένη διαχείριση και δυναμική τροποποίηση της λίστας που παίζει μέσω ftp χωρίς να υπάρχει ανάγκη να πας επιτόπου.

Σαν προϊόν digital signage είναι από τα φθηνότερα. Σαν media player είναι ακριβό.