LG E6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε περιπτωση που υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται, υπαρχει ακομα μια 65άρα στο mm στη Κηφισιας σφραγισμενη. Εκει βρηκα και εγω!

Λοιπον την αποκτησα πριν μια εβδομαδα.

Εντυπωσεις σε ps4 τέλειες, σε 4κ ακομα πιο τέλειες!!!
Σε 1080p η αληθεια ειναι οτι με στεναχωρησε παρα πολυ διοτι βγαζει πολυ θορυβο-χιονι..... Δοκιμασα να ενεργοποιησω τη μειωση θορυβου αλλα τιποτα..
Μηπως εχετε κατι να προτεινετε;;
Στο 3d πρεπει να την στησω στο τοιχο και να της δωσω κλιση προς τα κατω διοτι στο επιπλο που την εχω τωρα ειναι ψηλα σε σχεση με το καναπε οποτε εχω ειδωλα... τα ματια μου πεφτουν κατω απο την μεση της οθονης.
Τωρα με το τηλεχειριστηριο εχω θεμα με την ροδελα γιατι δεν γυρναει ευκολα λιγο αν ιδρωσει το χερι δε τριβεται αρκετα στην επιφανεια της ροδελας μια και δεν ειναι ραβδωτη, με αποτελεσμα να δινω δυναμη προς τα μεσα και αντι να στριψει, πιεζεται μεσα... Το εχετε και εσεις αυτο;;

Επισης διαβασω για καθετες μπαρες στο γκρι σκουρο και οτι εχει θεμα εκει η τηλεοραση μας. Οντως το ειδα οπως και κατι στρογγυλες σκιες κατακορυφα στη δεξια πλευρα της και ηθελα την γνωμη σας για το αν.πρεπει να κινηθω για Doa.. Δειτε τις εικονες στο 15,10,5.... Τι λετε;;

http://i63.tinypic.com/33f6k5e.jpg

http://i65.tinypic.com/o9ihs8.jpg

http://tinypic.com/r/2l5gnt/9

Ελπιζω να μην σας κουρασα διοτι ειδα δεν πηρα και καμια απαντηση νωριτερα, αλλα το αποδιδω στις καλοκαιρινες διακοπες... ελπιζω χαχαχα

Όλες οι oled έχουν τέτοια θέματα με το πάνελ (Vertical banding, vignette κλπ)
Κι αυτή που είχα πριν και αυτή που έχω τώρα. Αν δε σ ενοχλεί στη θέαση ταινιών δεν έχει νόημα η αλλαγή, αφού και το άλλο κομμάτι που θα πάρεις θα έχει παρόμοια θέματα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Γιαννη σε ευχαριστω για την συμβουλη σου. Εχεις κατι να μου πεις για τα 1080p?
Ειτε ματροσκες ειναι cosmotetv τα πραγματα ειναι πολυ μετρια

Εξαρτάται το αρχικό υλικό και το Player...

Εγω με. HTPC και Blu-ray ripped στο δίσκο βλέπω καταπληκτική εικόνα.

Τηλεόραση δε βλέπω πολυ...

Πολύ καλή εικόνα έχω και από netflix και σε youtube.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

netflix και youtube σε 4k μου επεσε το σαγόνι. Αλλα σε hd. . . . . οχι. θα κατεβασω λιγο πιο σοβαρα αρχεια, γιατι τα μεχρι τωρα που ειχα τα νομιζα για καλα, αλλα μαλλον πρεπει να βρω αλλα sites. Ευχαριστω και παλι

Οι ταινίες που έχω σε 1080 είναι από 20gb και πάνω...μερικές φτάνουν τα 40. Οι πιο πολλές δεν είναι συμπίεσμενες, αλλά ripped bd, χωρίς τα μενού, περιττους ήχους, κλπ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Βρίσκομαι σε αναζήτηση τεχνικού για να καλιμπράρει την E6 μου και χρειάζομαι πληροφορίες/προτάσεις από κατόχους και μη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Εδώ ή inbox.

Re: LG E6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω την τηλεοραση απτα τελη αυγουστου και ενω γενικα δεν εχω κανενα θεμα, στο 3d αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα.
Εν συντομια εχω μεγαλο θεμα με το crosstalk στις ακρες της οθονης.
Δηλαδη μπορει στο πανω πανω μερος της οθονης να δειχνει χαλια, αλλα στο κατω μερος να ειναι καθαρη, Αν σηκωθω λιγο πιο πανω στη θεση μου... τοτε φτιαχνει το πανω μερος της οθονης αλλα το κατω χαλαει
Στην αρχη την ειχα πιο ψηλα την οθονη, τωρα αλλαξα επιπλο μηπως διορθωθει, και την εχω ετσι ωστε να ειναι η μεση της, στο υψος των ματιων μου. Παλι εχω θεμα και ο μονος τροπος να δω καθαρα ειναι να παω πανω απο 3μιση τεσσερα μετρα πισω. Εννοειται οτι με ρυθμισεις δεν διορθωθηκε κατι.
Διαβασα εδω https://www.avforums.com/threads/65-e6-owners-whats-your-3d-viewing-distance.2083317/ οτι υπαρχει θεμα με τα φιλτρα και οτι δεν εχουν θεμα καποιοι ακομα και απτα 2μιση μετρα θεασης.

Σας παρακαλω πειτε μου εαν εχετε την ιδια σε τι αποσταση παρακολουθειτε;
Αν ισχυει κατι τετοιο οτι εχουν θεμα με τα φιλτρα, θα πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος διοτι ενα τηλ που πηρα η lg δεν δινει οδηγιες για αποσταση θεασης, και ενας τεχνικος μου ειπε οτι απλα πρεπει να κατσω πιο πισω.

Τωρα ξερετε πως φαινετε η τηλεοραση απτα 4+ μετρα;; Μα δεν μου κανει λογικο.
Αν καποιος ξερει σας παρακαλω ας με συμβουλεψει.

Εαν ποσταρα σε λαθος thread ζητω συγνωμη.

Last edited by a moderator:
Μαλλον το thread δεν παρακολουθειται και πολυ, ισως υπαρχει καποιος τεχνικος που να μπορω να συμβουλευτω στο φόρουμ?

Μα ειναι πραγματικα κριμα να μην παρω μια απαντηση απλη, απτους κατοχους εδω.

Ευχαριστω για τις απαντησεις οπως και ναχει!

Στην Αγγλία όπως θα διάβασες γίνεται free αντικατάσταση panel από τεχνικό που έρχεται στο σπίτι επί τόπου. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν δοκίμασα τη δική μου σε 3d. Eλπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις καλά νέα από την εταιρεία.

Η τηλεοραση πηγε στο σερβις και ειπαν οτι ειναι οκ, οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ,και να παω απο εκει να παραλαβω κ να δουμε οτι ειναι οκ.
Πηγα, καναμε ελεγχο επιτοπου, και αφου δεν μπορεσε να βρει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ενα σημειο να σταθει που να μην υπαρχει crosstalk σε καποιο σημειο σε ολη την οθονη, και μετα απο ποσες κουβεντες επι κουβεντας κατεληξε οτι αυτο που λεω δεν πιστευει οτι θεωρειται προβλημα, και οτι δεν θα το καλυψει η Lg. Τραβηξε φωτογραφιες με το προβλημα, και θα μου πει αυριο τα νεοτερα . Ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ!!
Για να καταλαβεται,σε ενα πλανο με μια υδρογειο, με εμφανες ειδωλο σε ΟΛΟ το αριστερο μερος της οθονης, και μου ειπε οτι ετσι ειναι επεξεργασμενο το βιντεο (δικο τους βιντεο) και ετσι πρεπει να φαινεται . Και λεω, οκ διαφωνω και σε ρωταω, γιατι αν χαμηλωσεις τη θεση σου, καθαριζει το ειδωλο απτην μεση και πανω???
Τοτε μου λεει οτι φταιει οτι ειναι το βιντεο σε παυση. Το ξεκιναμε λοιπον, και βλεπει οτι εχει το ιδιο θεμα και ενω παιζει, και τοτε μου απαντα πως ειναι θεμα γωνιας!
Αρα του λεω ερχεσε στα λογια μου, και του ζηταω να μου βρει μια θεση να σταθω που να μην υπαρχει προβλημα. Δεν μπορεσε να βρει κατι, χαμηλωνε, εφτιαχναν τα χαμηλα, χαλουσαν πιο ψηλα!!! Τι θα κανατε εσεις?????